- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Kac haftalik dogum yapti canm kilosu kacti bide bilgin varmiOlmaz insallah canim...icini ferah tut..kuzenimin bebisi olmustu..cok saglikliydi.ne kuveze girdi ne bi aksilik oldu cok sukur..masallah...) tabi gonlumuz zamaninda olmasindan yana..insallahta ole olur
sağ ol canım cevabın için katkı maddesi vardır çiğ yumurtadan da yapılıyo falan diye korkmuştum ama yiyeyim özledim iice:)
Tam tersi canım sezaryende 10-15 dk. da doktorun işi bitiyor. Ama normal doğumda sancıyla açılmayı bekliyor ve özel hastane olduğu için doktor da takipte olmak zorunda. kimi hastanın doğumu hemen oluyor kimi neredeyse 1 gün boyunca sancı çekiyor. Doktorum bana bu şekilde açıklamıştı sezaryen doktor için daha kısa ve kolay bir işlem olduğundan ucuz. Burada da öyle ama doktorum normal doğumu destekliyor çok şükür
Ilk dogumda epizyo kesisi olanlar acaba ikinci normal dogumda kesin kesi atilir mi ya da tam acilma olsa bile o eski dikis yeri kendiliginden yirtilir mi acaba her turlu dikis mi atilicak ilk dogumda kesisi olanlarrrr ?????
2200 dogmustu 33 bitimi dogum yapti.. 33+5 ya da 6 olabilir.. simdi 3 yasinda ve yasitlarina.gore boylu bir poncik :) uzun ince bir kiz olduKac haftalik dogum yapti canm kilosu kacti bide bilgin varmi
Anladim canm sagol evet duruma gore acilmana gore ya da dr a gore degisiyor sanirimmCanim benim bir arkadasimin ilk dogumda kesisi oldu ikincisinde yapmamislar, yirtilmada olmamis. Ama burada okudum ikinci dogumunda yine kesi yapilanda olmus herhalde duruma gore degisiyor
Anladim canm anneler dayanamiyor :) benm de arkadasimdan yola cikarak dogmadan fazla almak istemiyorum onun bebisi biraz tombik dogdu ve hizli kilo aldi giydiremedi en iyisi dedik dogunca aliriz bu tur seylericanımm ben hastane ıcın almadm onu evet gereklı degl tabıkı cok da mınnak olursa kızım gydremem ztn 0,3ay aldık gezmelere baslayınca gıydırmek ıcn. ben de hemen almam dyodum dogsun alırm dyodum annem aldı bana surprız yaptı begendıgımı gormustu
2 gündür bende de var artı kemikler de ağrıyor. Ama sancı değilKizlar bugun ilk kez hissettim... ara ara vajinal agri sizi neyse.... bu kasilmami.
Bizde hayrlisiyla 2 olsaydik 34de bitse korkum kalmicak2200 dogmustu 33 bitimi dogum yapti.. 33+5 ya da 6 olabilir.. simdi 3 yasinda ve yasitlarina.gore boylu bir poncik :) uzun ince bir kiz oldu
Insallah olucaz canim...drlari dinlemekten baska caremiz yok..Bizde hayrlisiyla 2 olsaydik 34de bitse korkum kalmicak
ya ben de korktum başta ama hani 0,3 ay yazıo etıkette ama görsen ılkbaharda bıle olur buyuk genıs kalıplı. ben de bıkac begendgm elbıseyı 3c6ay aldım dgerlerı yenıdogan ablamn da kızı 1.5yasında şuan ondan da bana gelıyor hersey bıyandan o ıyıolduAnladim canm anneler dayanamiyor :) benm de arkadasimdan yola cikarak dogmadan fazla almak istemiyorum onun bebisi biraz tombik dogdu ve hizli kilo aldi giydiremedi en iyisi dedik dogunca aliriz bu tur seyleri
Evet bakiyorum da ben de hep 6-9 ay faln almisim etkilenip, bazilarini kucuk aldim bugn indirimden aldim.yine kucuklerden...bir de usg de cikana gore bebis azcik tombik gibj o yuzden cok kucuk almak istemedimya ben de korktum başta ama hani 0,3 ay yazıo etıkette ama görsen ılkbaharda bıle olur buyuk genıs kalıplı. ben de bıkac begendgm elbıseyı 3c6ay aldım dgerlerı yenıdogan ablamn da kızı 1.5yasında şuan ondan da bana gelıyor hersey bıyandan o ıyıoldu
Cok guzelKizlar taki yastigim geldi nasil
güle güle kullansın bebeğinBende h m ve mother care indirimden baya biseler aldim...ozellikle cogu sey h mden.
Canım her bebek aynı değil lütfen olumlu düşün. Hastaneden uzakta eczane mi olur ya ne saçma şey :/Canım malesef
canım malesef uzak eczane bıde kızım var esım için zor olucak gıdıp alması . malesef kızımdan bılıyorum cımcıklerdık ama yınede uyanmazdı hep sarılık olurdu sutumde vardı ama uyanmayınca veremedık
Evet canım odalar normal oda sıcaklığında tutulduğu için bebeğe alt üst takım giydirip üstünü penye battaniye ile örtüyorlar. Doktorlar kundak önermiyor zaten yeni doğan bebek çok hareketli olmuyor. Dünyaya gelince şoktan emip emip uyuyorlar yazık :))))canımm ama oynamyor ya cok kullanıslı gydırmesı de kolay hemen biz onu özellıkle dısarı cıktıgımızda kanguru kullanacagz onu gydırecegız dıye aldık 0,3ay ama ılkbaharda bıle oluyor gbıme gelıyor. hastaneden ckınca da kullanrm dıye dusundum kızım alt kıloda olmazsa tabıtabiki battanıye vazgecılmez ztn cokguzel kullanıcaz biz de saracaz koycam battanıyesnı de bizde de baya var anneanne babanneler ördü hazırlardan da aldık hatta ben sey danıscaktm hastanede dr.lar kundak yapınca kızıyorlarmıs ablam dedı ztn coksıcak oluyor odalar bana ısrarla kundak yap dıcekler emınım ben o kıyafetı bosa mı yaptırdım tabıkı battanıye de örtecegım ama kundak yapmam oda ısısı 20derece olması yeterlıymıs masallah hastane odaları da cayır cayır oluyor hıc sevmem.sıcagı afakanlar basacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?