2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar nasılsınız çok heyecanlıyım yarın oğlumu göreceğim çok özledim inşallah kilo almıştır geçen doktor çok korkutmuştu kilosu az diye acaba nst ye sokar mı 34 olduk hiç bilmiyorum da kasılmalarım da oluyor heran çoçuk gelecek diye korkuyorum daha kıyafetlerini bile yıkamadım

hastaneye kimse gelmez bizim, eve gelenler olunca veririm gibi düşündüm, mevlid ne zaman yaparım bilmiyorum hiç
iyi düşünmüşsün canım ben de hastaneye yaptırsam mı kararsızım işte oraya da cokkısı gelıcek bi okadar daha ona yaptırmak sacma gelıo

ben bebedor aldım makas tarak fırça fiyatı uygun geldi ii gibi görünüyor ama öyle çok da araştırmadım, ne özellik arayacağımı bilemedim bir de sona kalmıştı onlar aldım geçtim :)
Muhtemelen bende de öyle olacak

Ayy aynısımı canım. Aldım valla şimdi sipariş verem evet 79 liraya düşmüştü takip ediyodum zTen :) iyi bari güzelse :))

Evet canım aynısı ben çok beğendim sallaniyor sallanmasini istemiyorsan sabitleme aparatı var hem oturma hem yatak pozisyonu oluyor kullanışlı bişey :)

Evet canım aynısı ben çok beğendim sallaniyor sallanmasini istemiyorsan sabitleme aparatı var hem oturma hem yatak pozisyonu oluyor kullanışlı bişey :)
Aa sallanmasını merak ediyordum. Kendi kendine sallanıyormu acaba ? Çol soru sordum ama :)))

Kızlar tarağı fırçayı set şeklinde mi aldınız yoksa sadece konak fırçası olarak satılanlardan mı aldınız bir de marka önerisi olan var mı acaba
Ben bakım seti olarak aldım her şey var içinde babyjem markası. Saç fırçası bebek kafası için biraz sert gibi geldi ama kayınvalidem çok iyi dedi konak falan olursa iyi temizlenir diye. Termometresi falan da iyi çalışıyor içinde herşeyi var

Kızlar Doğum sancısı karın ağrısı gibi mi benim karnım aşırı ağrıyor salondan yatak odasına zor yürüdüm o kadar şiddetli ağrıdı 3-4 dk azaldı ağrı şimdi gene başladı
Canım o gaz sancısıdır. Benmde karnım gaz olunca feci agrıyor bide bazen iğne iğne bitiyor karnımın yanları bile. Üşütmüşsündür karnını sıcak tut

Ben aldm şimdi sipariş verdim bakalım güle güle kullanırız inşallah
şu mu canm aldıgın ablam da bana atmıs bıdunya ekrangoruntusu anakucagını da atmıs cokda uygun hakkaten

Eklentiler

• IMG-20181123-WA0015.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 80
Canım çoğu ana kucağı bebek kilo aldıkça işlevi kalmıyor bebeği koyunca hemen yere yatıyor buna dikkat et taşıma koltuğu aldıysan bence anakucagi almana gerek yok

İzne çıktın mı canım. Geçmiş olsun annene
Neyi var seninde ağırlaştığın zamana denk gelmiş

Son düzenleme:
Maşallah maşallah kuzuya tahlillerinde güzel çıkar inşallah rapor iyi gelecek sana vallahi evde olmak süper

Off ne kadar gelen giden oluyormus eşinin ailesine o zaman bir defada yap o zaman sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…