iyi düşünmüşsün canım ben de hastaneye yaptırsam mı kararsızım işte oraya da cokkısı gelıcek bi okadar daha ona yaptırmak sacma gelıohastaneye kimse gelmez bizim, eve gelenler olunca veririm gibi düşündüm, mevlid ne zaman yaparım bilmiyorum hiç
Muhtemelen bende de öyle olacakben bebedor aldım makas tarak fırça fiyatı uygun geldi ii gibi görünüyor ama öyle çok da araştırmadım, ne özellik arayacağımı bilemedim bir de sona kalmıştı onlar aldım geçtim :)
Ayy aynısımı canım. Aldım valla şimdi sipariş verem evet 79 liraya düşmüştü takip ediyodum zTen :) iyi bari güzelse :))
Bende kararsızdımda sonra aldım. Ytak odası dışında yatırcak birşey almamıştım bunu kullanırım diye düşündüm :)bana şartmış gibi gelmedi, almadım ben, ihtiyaç olursa sonra alırım artık
Aa sallanmasını merak ediyordum. Kendi kendine sallanıyormu acaba ? Çol soru sordum ama :)))Evet canım aynısı ben çok beğendim sallaniyor sallanmasini istemiyorsan sabitleme aparatı var hem oturma hem yatak pozisyonu oluyor kullanışlı bişey :)
Bebe yağı hem nemlendiriyor hem bebeğe madaj yaparken kullanabiliyorsun. Mesela karnına yapıp gwz çıkarmasını sağlar. Losyonda vucudu nemlensin diye :)Kızlar bebek losyonu ile bebe yağının farkı ne ben bilmiyorum da
Ben bakım seti olarak aldım her şey var içinde babyjem markası. Saç fırçası bebek kafası için biraz sert gibi geldi ama kayınvalidem çok iyi dedi konak falan olursa iyi temizlenir diye. Termometresi falan da iyi çalışıyor içinde herşeyi varKızlar tarağı fırçayı set şeklinde mi aldınız yoksa sadece konak fırçası olarak satılanlardan mı aldınız bir de marka önerisi olan var mı acaba
Canım o gaz sancısıdır. Benmde karnım gaz olunca feci agrıyor bide bazen iğne iğne bitiyor karnımın yanları bile. Üşütmüşsündür karnını sıcak tutKızlar Doğum sancısı karın ağrısı gibi mi benim karnım aşırı ağrıyor salondan yatak odasına zor yürüdüm o kadar şiddetli ağrıdı 3-4 dk azaldı ağrı şimdi gene başladı
şu mu canm aldıgın ablam da bana atmıs bıdunya ekrangoruntusu anakucagını da atmıs cokda uygun hakkatenBen aldm şimdi sipariş verdim bakalım güle güle kullanırız inşallah
Canım çoğu ana kucağı bebek kilo aldıkça işlevi kalmıyor bebeği koyunca hemen yere yatıyor buna dikkat et taşıma koltuğu aldıysan bence anakucagi almana gerek yokKızlaaar yine ben ve yine bir kararsızlık. Valla sizden başka sorucak kimsemde yok niyese en çok size güveniyorum :)) bu ev tipi anakucagı şartmı? Yani öyle çok para vermicem hepsiburadada indirime girmiş bitanesi 80 lira. Yatma özelliği var sadece ama işe yarıyormu bunlar ona göre alıcamda :)
Maşallah Aralik sonlarinda geliyor kuzu o zaman sağlıkla kucağımuza alalim evladlarimiziRandewumuz vardı cok sukur gıttık geldık her hafta gel 3hafta durutcaz sonra alırız dedı bıdaha normal dogumu zorlamayalım dedı
sağol canım
valla düne kadar iyiydim ama dünden beri fenayım. Allahtan evde yardımcı ablamız var, oğlumla ilgileniyor Evi toplayıp temizliyor, çamaşır katlıyor felan. Ona rağmen leşim çıktı, ama artık bitti inş, artık dinlenicem
Amııın InsaAllah cok heyecanlı cok az kalmış korku sevınc cok karsık ya :)Maşallah Aralik sonlarinda geliyor kuzu o zaman sağlıkla kucağımuza alalim evladlarimizi
Canım şimdi nasilsin artış var mıKızlar Doğum sancısı karın ağrısı gibi mi benim karnım aşırı ağrıyor salondan yatak odasına zor yürüdüm o kadar şiddetli ağrıdı 3-4 dk azaldı ağrı şimdi gene başladı
Maşallah maşallah kuzuya tahlillerinde güzel çıkar inşallah rapor iyi gelecek sana vallahi evde olmak süperKızlar bende çıktım doktordan , tansiyon takibi 1 hafta boyunca tahliller yapıldı sonuçları pazartesi göstercem olmadı tansiyon ilacı başlarız dedi , 1800 gram 43 cm bebeğim minnik bir bebiş olacak benimkisi :) çok şükür durumlar şimdilik iyi tahlillerde güzel çıksın inşallah pazartesi rapor alcam
Çok iyi yaparsın Canım bence de. Bizim de gelen giden bitmez diye 10 15 günlükken aradan çıkarmak istiyoruz mecburum yoksa gelengıden bitmez dıyorlar. kapıkomşum eşimin kuzeninin eşi. doğum yaptı yaklasık 2ay aralıksz geldıler her gelıste de eşinin tarafı çaya gelıodu aksamları. gunduz konıkomşu. kızın psikolojisi cok bozulmstu. Kımse düşünmüyordu yazık. 2.cocugu bir de. Ben Mevlüt hemen yapmazsam aynı şey benım de başıma gelıcek Allah korusun. herkes bırden yapınca gelmez bırden çıkarlar
sülale kalabalık anacım ne günleri biter ne düğünler ne nişanlar.Off ne kadar gelen giden oluyormus eşinin ailesine o zaman bir defada yap o zaman sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?