- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Canım o gaz sancısıdır. Benmde karnım gaz olunca feci agrıyor bide bazen iğne iğne bitiyor karnımın yanları bile. Üşütmüşsündür karnını sıcak tut
O zaman sadece bebe yağı yeterli losyona gerek yok :))Bebe yağı hem nemlendiriyor hem bebeğe madaj yaparken kullanabiliyorsun. Mesela karnına yapıp gwz çıkarmasını sağlar. Losyonda vucudu nemlensin diye :)
Yok canım çok şükür artmadı ya 2-3 kez şiddetli geldi sancı duramadım cidden bebek geliyor sandım ama üşütmüşüm herhalde sıcak tutunca kendimi biraz geçtiCanım şimdi nasilsin artış var mı
Normal babynest kendi instagram sayfasindan aldim canmHangi siteden aldın? Normal olanı mı yoksa reflü olanını?
Erkek bebekler icinde tarak fircaya gerek varmi ?Ben bakım seti olarak aldım her şey var içinde babyjem markası. Saç fırçası bebek kafası için biraz sert gibi geldi ama kayınvalidem çok iyi dedi konak falan olursa iyi temizlenir diye. Termometresi falan da iyi çalışıyor içinde herşeyi var
siz baya kalabalıksınız canım bizim öyle değil ama senin yerinde olsam da hastaneye ayrı mevlide ayrı yaptırmazdım sanırım. çikolata falan verebilirsin hastanede, hastanen nasıl bilmiyorum ama benim üni.hastanesinde olacak kısmetse, her ihtimale karşı çikolata meyvesuyu falan bulundurmayı düşünüyorum sadece bakalımiyi düşünmüşsün canım ben de hastaneye yaptırsam mı kararsızım işte oraya da cokkısı gelıcek bi okadar daha ona yaptırmak sacma gelıo
yazılanları okuyunca ben de alsam mı düşünmeye başladım:) benim de sadece beşiği var çünkü orda yatar diyodum ama bilemedimBende kararsızdımda sonra aldım. Ytak odası dışında yatırcak birşey almamıştım bunu kullanırım diye düşündüm :)
daha önce pilates yaptın mı canım. Ben hiç yapmadım bir kaç vıdeo ızledim düşerim ben bundan bebaya ıleri gerı daireler falan yumusak zemınde yapmak gerek
cıkolata yaptıracagım canım o kesın bıde serbet falan ıkram edıp suslıcem ıste cıbnlık fln abartmadan suslemek ıstedım. özelde olucak oyuzden cocuklar da gırebılıyor ya küçük cocuklar ıcın gökkuşağı şekerler alacagım canım hem göruntu olur dedım masadasiz baya kalabalıksınız canım bizim öyle değil ama senin yerinde olsam da hastaneye ayrı mevlide ayrı yaptırmazdım sanırım. çikolata falan verebilirsin hastanede, hastanen nasıl bilmiyorum ama benim üni.hastanesinde olacak kısmetse, her ihtimale karşı çikolata meyvesuyu falan bulundurmayı düşünüyorum sadece bakalım
Evet canım bu :) ben aldım valla. Bi arkadaşımızda almış memnunmuş oda. Bence yeterli ekstra özellik olmasına gerek yok. Fiyatıda uygunken almayı düşünüyosan geç kalmadan al :)şu mu canm aldıgın ablam da bana atmıs bıdunya ekrangoruntusu anakucagını da atmıs cokda uygun hakkaten
Taşıma koltugunu bebek arabasıyla birlikte olanlrdan alıcam ama onu sadece arabada kullanıcam canım. Arabadan çıkarmam diye düşündm. Evdede yedek bi yatırcak yer yoktu ondan bunu aldım. O yuzden uygun bişi arıodum zaten sadece evde diğer odalarda kullanabilmek için :)Canım çoğu ana kucağı bebek kilo aldıkça işlevi kalmıyor bebeği koyunca hemen yere yatıyor buna dikkat et taşıma koltuğu aldıysan bence anakucagi almana gerek yok
Valla canım ben sırf o uüzden aldm. Çok pahalı olanlrıda var ama gerek yok ben sadece yatak odası dışında yatırcak bişeyim yoktu diğer odalarda mesela. Bu işimi görür diye aldım:) uygunda zaten o yüzden direk aldım. Görğmcem yeni dogm yaptı 2 ay oluyo. Bebek odasında beşiği var ama odalarda yatıramıyo diye mecbur bide sepet beşik aldı oturma odasına. Bende bu işi ucuz yollu hallettimyazılanları okuyunca ben de alsam mı düşünmeye başladım:) benim de sadece beşiği var çünkü orda yatar diyodum ama bilemedim
Aa sallanmasını merak ediyordum. Kendi kendine sallanıyormu acaba ? Çol soru sordum ama :)))
Eh olsun azcık tırıntırın etsin yeterYok kendiliğinden sallanmıyor biraz dürtmek gerekiyor
hayırlı olsun canım çok güzel evet. Aslında isterdim Ama dha bugün bebek arabasını aldık bıkac sey daha aldım. bebek odası bıtmıs gb bısey ayakları monte edılcekmıs ya yarın ya ptesı o gelıcek e onun kalan yarısını odeme yapıcaz gelınce. 20gundur de bıcoksey aldım buay alısverısım sona erdı sanırım onümuzdekı ay da bu fıyatlarda olur belkıı telsızle beraber alırmEvet canım bu :) ben aldım valla. Bi arkadaşımızda almış memnunmuş oda. Bence yeterli ekstra özellik olmasına gerek yok. Fiyatıda uygunken almayı düşünüyosan geç kalmadan al :)
Ben daha hamileliğin başındayken araştırmıştm biraz, işlev olarak birbirine yakın şeyler ikisi de ama losyonlar yağlara göre daha fazla katkı maddesi içeriyor diye önermiyorlar onun yerine bebek yağı kullanın diyorlardıKızlar bebek losyonu ile bebe yağının farkı ne ben bilmiyorum da
cokıyı dusunussun cnım ıhtıyac olarakbelırleyıp almıssın zaten.Bak smdı babynest aldım ya ben de salonda falan babynestte olcak zten bu anakucgımj bıraz dha buyuyunce alsam gec kalmıs olmam dmı hem oyuncaklrı takıp eder. tıtreşimliler mı cokphalı bunun varmı tıtresımıValla canım ben sırf o uüzden aldm. Çok pahalı olanlrıda var ama gerek yok ben sadece yatak odası dışında yatırcak bişeyim yoktu diğer odalarda mesela. Bu işimi görür diye aldım:) uygunda zaten o yüzden direk aldım. Görğmcem yeni dogm yaptı 2 ay oluyo. Bebek odasında beşiği var ama odalarda yatıramıyo diye mecbur bide sepet beşik aldı oturma odasına. Bende bu işi ucuz yollu hallettim
ben sebamedın sampuanını aldım tek olarak setını almadım. setınde coksacma seyler var ya bana gore arkadasm da sabununu hıc kullanmadım ıslak mendılı de kucuktu dedı e yag vs baska seyler de alcam dıye geçen bıde dalın seti aldım içinde baya ürün var bırkaç kullanımlık altacma bıle var. bebekyagı detrjanı pişik kremı var ıcınde. pişik kremı bıtınce bepatholbabyden devam edıcem ama sadece yağı camasr det.vs almaktansa cantalı dıye set alayım dedım ben deBen daha hamileliğin başındayken araştırmıştm biraz, işlev olarak birbirine yakın şeyler ikisi de ama losyonlar yağlara göre daha fazla katkı maddesi içeriyor diye önermiyorlar onun yerine bebek yağı kullanın diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?