2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım o gaz sancısıdır. Benmde karnım gaz olunca feci agrıyor bide bazen iğne iğne bitiyor karnımın yanları bile. Üşütmüşsündür karnını sıcak tut
Aynen ya üşütmüşüm galiba sıcak tutunca kendimi geçti ama bi an cidden geliyor bebek dedim bir korku kapladı içimi

Erkek bebekler icinde tarak fircaya gerek varmi ?

iyi düşünmüşsün canım ben de hastaneye yaptırsam mı kararsızım işte oraya da cokkısı gelıcek bi okadar daha ona yaptırmak sacma gelıo
siz baya kalabalıksınız canım bizim öyle değil ama senin yerinde olsam da hastaneye ayrı mevlide ayrı yaptırmazdım sanırım. çikolata falan verebilirsin hastanede, hastanen nasıl bilmiyorum ama benim üni.hastanesinde olacak kısmetse, her ihtimale karşı çikolata meyvesuyu falan bulundurmayı düşünüyorum sadece bakalım

Bende kararsızdımda sonra aldım. Ytak odası dışında yatırcak birşey almamıştım bunu kullanırım diye düşündüm :)
yazılanları okuyunca ben de alsam mı düşünmeye başladım:) benim de sadece beşiği var çünkü orda yatar diyodum ama bilemedim

Reactions: Otb
Bizdede bir mobilya besik takiminin yani bide normal besik almistik 7. 8. Aya kadar yata sonra kendi takiminin besiginde yatiririm

cıkolata yaptıracagım canım o kesın bıde serbet falan ıkram edıp suslıcem ıste cıbnlık fln abartmadan suslemek ıstedım. özelde olucak oyuzden cocuklar da gırebılıyor ya küçük cocuklar ıcın gökkuşağı şekerler alacagım canım hem göruntu olur dedım masada

şu mu canm aldıgın ablam da bana atmıs bıdunya ekrangoruntusu anakucagını da atmıs cokda uygun hakkaten
Evet canım bu :) ben aldım valla. Bi arkadaşımızda almış memnunmuş oda. Bence yeterli ekstra özellik olmasına gerek yok. Fiyatıda uygunken almayı düşünüyosan geç kalmadan al :)

Canım çoğu ana kucağı bebek kilo aldıkça işlevi kalmıyor bebeği koyunca hemen yere yatıyor buna dikkat et taşıma koltuğu aldıysan bence anakucagi almana gerek yok
Taşıma koltugunu bebek arabasıyla birlikte olanlrdan alıcam ama onu sadece arabada kullanıcam canım. Arabadan çıkarmam diye düşündm. Evdede yedek bi yatırcak yer yoktu ondan bunu aldım. O yuzden uygun bişi arıodum zaten sadece evde diğer odalarda kullanabilmek için :)

yazılanları okuyunca ben de alsam mı düşünmeye başladım:) benim de sadece beşiği var çünkü orda yatar diyodum ama bilemedim
Valla canım ben sırf o uüzden aldm. Çok pahalı olanlrıda var ama gerek yok ben sadece yatak odası dışında yatırcak bişeyim yoktu diğer odalarda mesela. Bu işimi görür diye aldım:) uygunda zaten o yüzden direk aldım. Görğmcem yeni dogm yaptı 2 ay oluyo. Bebek odasında beşiği var ama odalarda yatıramıyo diye mecbur bide sepet beşik aldı oturma odasına. Bende bu işi ucuz yollu hallettim

Evet canım bu :) ben aldım valla. Bi arkadaşımızda almış memnunmuş oda. Bence yeterli ekstra özellik olmasına gerek yok. Fiyatıda uygunken almayı düşünüyosan geç kalmadan al :)
hayırlı olsun canım çok güzel evet. Aslında isterdim Ama dha bugün bebek arabasını aldık bıkac sey daha aldım. bebek odası bıtmıs gb bısey ayakları monte edılcekmıs ya yarın ya ptesı o gelıcek e onun kalan yarısını odeme yapıcaz gelınce. 20gundur de bıcoksey aldım buay alısverısım sona erdı sanırım onümuzdekı ay da bu fıyatlarda olur belkıı telsızle beraber alırm

Merhabalar hamişler Allah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip eder isallah. Bende Şubat annesi olacağım kısmetse.Normalde Bursa'da yaşıyorum ordaki doktorumdan çokda memnundum hayat şartları ve eşimin askerliği derken mecbur yolum Adana'ya düştü. Çok terddütlüyüm eşimde olmayacak ailemden de kimsem yok. O yüzden Adanalı arkadaşlardan yardım istiyorum. 1oglak1koc , bebekaycali , S Sss33301 , J jnstt . Adanada Ortadoğu hastanesinde Hicran Giriş'e gittim 1 kez sadece kadın hakkında güzel yorunlar var fenada değil. ama hastane için kötü şeyler yazılmış. Bu hastanede tecrubeniz varsa veya önerebileceğiniz bir hastane ve doktor varsa önerilere açığım yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar bebek losyonu ile bebe yağının farkı ne ben bilmiyorum da
Ben daha hamileliğin başındayken araştırmıştm biraz, işlev olarak birbirine yakın şeyler ikisi de ama losyonlar yağlara göre daha fazla katkı maddesi içeriyor diye önermiyorlar onun yerine bebek yağı kullanın diyorlardı

cokıyı dusunussun cnım ıhtıyac olarakbelırleyıp almıssın zaten.Bak smdı babynest aldım ya ben de salonda falan babynestte olcak zten bu anakucgımj bıraz dha buyuyunce alsam gec kalmıs olmam dmı hem oyuncaklrı takıp eder. tıtreşimliler mı cokphalı bunun varmı tıtresımı

ben sebamedın sampuanını aldım tek olarak setını almadım. setınde coksacma seyler var ya bana gore arkadasm da sabununu hıc kullanmadım ıslak mendılı de kucuktu dedı e yag vs baska seyler de alcam dıye geçen bıde dalın seti aldım içinde baya ürün var bırkaç kullanımlık altacma bıle var. bebekyagı detrjanı pişik kremı var ıcınde. pişik kremı bıtınce bepatholbabyden devam edıcem ama sadece yağı camasr det.vs almaktansa cantalı dıye set alayım dedım ben de

Eklentiler

• CYMERA_20181124_000712.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…