Hayırlı olsun :) Biz de bugün anne yanı beşik aldık e bebekten baby plus markası. Beşiğini yaptırıyoruz odasına ama bu anne yanı da kenarlarını kapatınca salonda filan iş görür diye düşünüyorum :) ana kucağı da hep hoşuma giderdi eltimde görmüştüm ama almam heralde artıkValla canım ben sırf o uüzden aldm. Çok pahalı olanlrıda var ama gerek yok ben sadece yatak odası dışında yatırcak bişeyim yoktu diğer odalarda mesela. Bu işimi görür diye aldım:) uygunda zaten o yüzden direk aldım. Görğmcem yeni dogm yaptı 2 ay oluyo. Bebek odasında beşiği var ama odalarda yatıramıyo diye mecbur bide sepet beşik aldı oturma odasına. Bende bu işi ucuz yollu hallettim
çok güzel olur gerçekten, inşallah allah sağlıkla nasip etsincıkolata yaptıracagım canım o kesın bıde serbet falan ıkram edıp suslıcem ıste cıbnlık fln abartmadan suslemek ıstedım. özelde olucak oyuzden cocuklar da gırebılıyor ya küçük cocuklar ıcın gökkuşağı şekerler alacagım canım hem göruntu olur dedım masada
İyi yapmışsın canm ben de hepsini tek tek markasına göre aldım. Pişik kremi sudocrem şampuan mustela deterjanı friendly aldm losyon ya da yağ almayı düşünmüyorum onun yerine doğal zeytinyağı sürerim heralde. Bu arada alt açma bezlerde marka çok fark ediyor mu onu da almadm dahaben sebamedın sampuanını aldım tek olarak setını almadım. setınde coksacma seyler var ya bana gore arkadasm da sabununu hıc kullanmadım ıslak mendılı de kucuktu dedı e yag vs baska seyler de alcam dıye geçen bıde dalın seti aldım içinde baya ğrğn var bırkaç kullanımlık altacma bıle var. bebekyagı detrjanı pişik kremı var ıcınde. pişik kremı bıtınce bepatholbabyden devam edıcem ama sadece yağı camasr det.vs almaktansa cantalı dıye set alayım dedım ben de
güle güle bıcı bıcı yapın annesı:)onu hıc bılmıyorum canım yani ben altacma yastıklı ebebekten aldım yumusak dokulu kumaş bıseydı onun dısında bebek bakım cantamın ıcınden de altacma cıktı dısarda kullablcegm kalın yumusak bısey sılınebılen. bıde dalın setınden cıktı bılac kullanımlık. onu da attımhastne cantama ztnİyi yapmışsın canm ben de hepsini tek tek markasına göre aldım. Pişik kremi sudocrem şampuan mustela deterjanı friendly aldm losyon ya da yağ almayı düşünmüyorum onun yerine doğal zeytinyağı sürerim heralde. Bu arada alt açma bezlerde marka çok fark ediyor mu onu da almadm daha
telsizler burda çok pahalı, biz aliexpersten kamera aldık burdaki fiyatlara göre çok çok uyguna geldi bi bakın istersenizhayırlı olsun canım çok güzel evet. Aslında isterdim Ama dha bugün bebek arabasını aldık bıkac sey daha aldım. bebek odası bıtmıs gb bısey ayakları monte edılcekmıs ya yarın ya ptesı o gelıcek e onun kalan yarısını odeme yapıcaz gelınce. 20gundur de bıcoksey aldım buay alısverısım sona erdı sanırım onümuzdekı ay da bu fıyatlarda olur belkıı telsızle beraber alırm
Teşekkür ederiz teyzesii :) ben de arastirayim bakalm su tek kullanimlik ya da silinebilenlerden almayi dusunuyorum disarda kullanmak icingüle güle bıcı bıcı yapın annesı:)onu hıc bılmıyorum canım yani ben altacma yastıklı ebebekten aldım yumusak dokulu kumaş bıseydı onun dısında bebek bakım cantamın ıcınden de altacma cıktı dısarda kullablcegm kalın yumusak bısey sılınebılen. bıde dalın setınden cıktı bılac kullanımlık. onu da attımhastne cantama ztn
a hiç bakmadık oraya teşekkür ederım mantıklı gercekten merak ettım bakacagımtelsizler burda çok pahalı, biz aliexpersten kamera aldık burdaki fiyatlara göre çok çok uyguna geldi bi bakın isterseniz
aslında tek kullanımlıklarda uzun vadelı başedılır mı ki cok masraflı tutabilir ama dısarısı ıcın ıdeal bence de cok. ben o ebebekten aldıgım kumaslıyı da gıttıgım yerlerde kullanırım diye düşündüm sonradan. bakım çantamdan çıkanı kullanırım evde deTeşekkür ederiz teyzesii :) ben de arastirayim bakalm su tek kullanimlik ya da silinebilenlerden almayi dusunuyorum disarda kullanmak icin
Saol canım :) olsn çok phalı bişey değil zatem alırsın yine bidaki ay falan. Maşallah güzel gnlerde kullansın bebişiniz hepsini :))hayırlı olsun canım çok güzel evet. Aslında isterdim Ama dha bugün bebek arabasını aldık bıkac sey daha aldım. bebek odası bıtmıs gb bısey ayakları monte edılcekmıs ya yarın ya ptesı o gelıcek e onun kalan yarısını odeme yapıcaz gelınce. 20gundur de bıcoksey aldım buay alısverısım sona erdı sanırım onümuzdekı ay da bu fıyatlarda olur belkıı telsızle beraber alırm
Yok canım sen yedek beşik almışsn zayen. Ben ilerde odasına mpntessori yaptırcam o yüzden sadece yatak odasına anne yanı aldım bu anakucagınıda oturma odası için aldm iş görsün yeterHayırlı olsun :) Biz de bugün anne yanı beşik aldık e bebekten baby plus markası. Beşiğini yaptırıyoruz odasına ama bu anne yanı da kenarlarını kapatınca salonda filan iş görür diye düşünüyorum :) ana kucağı da hep hoşuma giderdi eltimde görmüştüm ama almam heralde artık
teşekkürler canımm hepimiz alıyoruz alıyoruz iyiguzel de bebişler bızı cok bekletmese bariSaol canım :) olsn çok phalı bişey değil zatem alırsın yine bidaki ay falan. Maşallah güzel gnlerde kullansın bebişiniz hepsini :))
Bende bi yandan gelsin kavuşalım biyandanda beklesin istiyorum :) annem 38 haftada gelicek benm. O geldikten snra gelse fena olmaz iki hafta daha beklememiş oluruz :)))) bakalım sennki önce görünüyor ne zaman gelicek bebeler :)teşekkürler canımm hepimiz alıyoruz alıyoruz iyiguzel de bebişler bızı cok bekletmese bari+2olursa dye cokuzulyrm yaa erken olmasn tabı ama hanı 38de fln gelse de fena olmaz dıye düşünüyorum
herkes ard arda ya patır patır gelıcekler ınsallah ortalama haftada 2,3 dogum olur gbıme gelıyor sıraylaBende bi yandan gelsin kavuşalım biyandanda beklesin istiyorum :) annem 38 haftada gelicek benm. O geldikten snra gelse fena olmaz iki hafta daha beklememiş oluruz :)))) bakalım sennki önce görünüyor ne zaman gelicek bebeler :)
Söyleye söyleye erkekn getireceksiniz bebeleri :) kutlama için tesekkurlerGünaydın kızlar :) ben gene toparlanıyorum 1 hafta annemlerde kalacağım ben gelene kadar kimse doğurmasın he yetişemiyorum annemlerdeyken msjlarınızabi de ben doğuruyormuşum
Artık günlük uyku surem 3 saate falan düştü kızlar bildiğiniz uykum gelmiyor gece 3 e kadar oturdum sabahta sanki çok uyumuşum gibi 6 olmadan dikildim ayağa
Ay bu arada grubumuzdaki öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun
Herkese gunaydiin :) ya ne kadar ilginc ben de gece cok yatamiyorum surekli tuvalete kalkiyorum ama gunduz uykulara doyamiyorumGünaydın kızlar :) ben gene toparlanıyorum 1 hafta annemlerde kalacağım ben gelene kadar kimse doğurmasın he yetişemiyorum annemlerdeyken msjlarınızabi de ben doğuruyormuşum
Artık günlük uyku surem 3 saate falan düştü kızlar bildiğiniz uykum gelmiyor gece 3 e kadar oturdum sabahta sanki çok uyumuşum gibi 6 olmadan dikildim ayağa
Ay bu arada grubumuzdaki öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun
Kızlar nasılsınız çok heyecanlıyım yarın oğlumu göreceğim çok özledim inşallah kilo almıştır geçen doktor çok korkutmuştu kilosu az diye acaba nst ye sokar mı 34 olduk hiç bilmiyorum da kasılmalarım da oluyor heran çoçuk gelecek diye korkuyorum daha kıyafetlerini bile yıkamadım
gittim canım doktorada tansıyon takıbı bıdahakı kontrole kadar , tahlıl verdım bıde cok sukur proteın fln da cıkmadı doktor zaten ilk gebelikte erken yasta oldugu zaman cok sever tansıyon annelerı olabılır dedı eğer duzenlı hep artıs varsada ılac alırsın dedı rahatlattı epey :)Çok etkilediğini sanmam canın tuzlu çokmu yedin acaba ondan mı olduki düzenli ölç olmazsa doktorunla görüş hep yüksek çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?