- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
cok sukur proteın fln da cıkmadı doktor zaten ilk gebelikte erken yasta oldugu zaman cok sever tansıyon annelerı olabılır dedı eğer duzenlı hep artıs varsada ılac alırsın dedı rahatlattı epey :)Maşallah maşallah kuzuya tahlillerinde güzel çıkar inşallah rapor iyi gelecek sana vallahi evde olmak süper
masallah kuzum masallah cok sukur saglıklı :) önemlı olan o benım ıcınHadi geçmiş olsun. Bebişe de maşallah :)
ben annemlere kacagım dontukten sonra artık baslarım deterjanımı renk koruyucu mendılımıde aldım dönüşte ordan getırceklerımle toplu yıkarım artık :)Bende bizimkilere söyledim biri gelsin diye kuzenim gelicek sanırım biraz nazlanalım yaa :) kmse yoktu hamilelik boyuncabende şimdi doktordan geldim. Nst de falan skntı çkmadı bebekte iyi. Ölçümlere göre erken dogması için bir sebep yok ama sen yinede eşyalarını hazırla dedi. Sanki doktorunda içine dogmuş gibi dedim daha hiç hzırlamadım. Neyi bekliyosun doğmasınımı diyo kadın herkes farklı bişi söylüyo valla hazırlayalımda kurtulalım
Eh olsun azcık tırıntırın etsin yeterişimizi görsünde
tek bıldıgım ılk zamanlar yag kullanmamalı bebısın gozeneklerını tıkayabılıyormus emılımı zor oldugu ıcın oonun ıcın losyon daha onerılıyoKızlar bebek losyonu ile bebe yağının farkı ne ben bilmiyorum da
evet daha da gun gectıkce aryacak bu tarz sorunlar kı o guzel gune hazırlansın vucudumuz ::)Kizlar herkesi bi korku sardi..erken dogum bu kadar cok olmuyo :))) hepimiz dogurcak gibiyiz her an
Galiba normal seyler icin telas yapiyoruz..
Int baktim dun bende hemencik..zaten bu zamanlar doguma hazirlik oldugu icin bu agrilar basliyomus..
Kız doğurma oralarda eşyaların herseyın evinde sabret azcık daha uykusuzlık Allahın hikmeti işte bizim bedenimizi alıştıryorrr ama ben progestan içiyorum yaa uyutuyor fenaa gecen ıcmedım 2gun hıc uyuyamamıstımGünaydın kızlar :) ben gene toparlanıyorum 1 hafta annemlerde kalacağım ben gelene kadar kimse doğurmasın he yetişemiyorum annemlerdeyken msjlarınızabi de ben doğuruyormuşum
Artık günlük uyku surem 3 saate falan düştü kızlar bildiğiniz uykum gelmiyor gece 3 e kadar oturdum sabahta sanki çok uyumuşum gibi 6 olmadan dikildim ayağa
Ay bu arada grubumuzdaki öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun
Ben de şimdi uyandım ve eşim hazırlar kahvaltıyı haftasonları uzunsüredir. Ama şimdi onun günü diye ben hazırlıcam bir gül koyucam masaya hazılanıcam sevdiği şeyleri yapıcam umarım gücüm olur çok. sonra kızımızın adına da not yazıcam hayattki tek kahramanım ve öğretmenim sen olucaksın öğretmenler günün kutlu olsun babacım vb. bısey yazıp kızımın ayakkablarıni koyucam masaya
Kardeşim n11 den sipariş verdi set şeklinde geldi kutusunda ve cantası var tavsiye ederimKızlar bebek bakın ürünleri Mustela alacağım. şampuanı, losyonu, yağı ve pişik önleyici kremi. Bu şekilde internetten sipariş veren var mı? Paket şeklinde kampanyalar var en uygun 187 tl ye geliyor
Hicran giriş miiiiii?Merhabalar hamişler Allah hayırlısıyla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip eder isallah. Bende Şubat annesi olacağım kısmetse.Normalde Bursa'da yaşıyorum ordaki doktorumdan çokda memnundum hayat şartları ve eşimin askerliği derken mecbur yolum Adana'ya düştü. Çok terddütlüyüm eşimde olmayacak ailemden de kimsem yok. O yüzden Adanalı arkadaşlardan yardım istiyorum. @1oglak1koc , @bebekaycali , S Sss33301 ,@jnstt . Adanada Ortadoğu hastanesinde Hicran Giriş'e gittim 1 kez sadece kadın hakkında güzel yorunlar var fenada değil. ama hastane için kötü şeyler yazılmış. Bu hastanede tecrubeniz varsa veya önerebileceğiniz bir hastane ve doktor varsa önerilere açığım yardımlarınızı bekliyorum.
inşallah canım hediye alamadım ya hiç aksatmazdım ama tek çıkmama izin vermezdi malum ben de güvenemem pek kendime. Sonra 1de dersi var evde verıyor ders sınıf yapmıstık küçük odayı. iki kız öğrencisi gelicek onlar hedıye aldılar gömlek ve yelek aksam bana danıstılar beden konusunda. sonra da onlardan hedıye alır daha mutlu olur umarımEminim eşin çok mutlu olacak canım
Ben 32.haftada gittim. Bana gösterdi canım. Bak bunlar bebişin saçları diye :)Kızlar Kağan Kocatepe nin videolarını izliyorum Ara ara bir videoda bebeğin saçlarını gösteriyordu 35 haftalık sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ben de 5 Aralık'ta gideceğim 36 hafta bitmiş olacak kontrol haklarımı kullanayım Bari bir hafta sonrasında gidecektim Normalde doktora soracagım gösterir mi saçlarını acaba? hiç aklıma gelmedı daha önce sormak
Öncelikle mesajima bukadar detaylı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Halla halla şuan siz anlatınca aynı doktora mi gittik diye bir suphede kaldım. 5 dk geç aldı kusra bakmayın sizi beklettik falan dedi Güler yüzle karşıladı.Çünkü bizi gayet güzel karşıladı Bursadan geldik diyince baya muhabbet etti, ilgilendi baya hatta idrar tahlilimde kan görmüş aradı kendisi bizzat gelin alttan bakalım bir sorun mu var diye. Banada biraz otoriter ve kilo alımına takik geldi zaten bir kez gittim doğumda konuşmadım 2. Gidisimde aynı şekilde davranırsa konuşacaktım. Siz böyle diyince içime kurt düşmedi değil. Olmadı bakayım senin dediğin doktora falan da.Hicran giriş miiiiii?
Tövbe gitmem!!!
Gebelik öncesi tanışmak testlerimi yaptırmak için özel hasta olarak gittim . Kadın randevu saatinden önce çıkmış . İşi varmış hanımefendinin. Yolundan döndü , suratsız söylene söylene. İlgi alaka sıfırın altında. Bir de özel hastayım düşünün . Hiç memnun kalmadım, hatırladıkça hala kızarım kendime, neden muayene oldum diye. Bir de muayene ettiği yer daracık , içime fenalar girmişti. Spekülümü hijyenik kullanmadı yardımcısı, değiştirmesini talep ettim yoksa onunla devam edecekti muayeneye. Çıkışta bir kadın da söyleniyordu bu nasıl Dr. Diye . Neden böyle yapıyor, hep böyle yapıyor diyordu . Millet belliki hiç memnun değil. Tahlil sonucunu almaya eşim gitti . Haber bekliyoruz smear sonucu için işte, ne arayan ne soran var . Geç te olsa eşim gitti aldı sonucu . Yine nahoş şeyler olmuş. Dr.'a demiş sonunda : eşim kendine iyi bir Dr. Tarafından arayışında idi. İlk size geldik . Keşke gelmeseydik, siz kötü bir Dr. Sunuz demiş. Hastane iyi ama yani idare eder diyelim. Orada başka bir Dr. var, arkadaşım iyi ona git demişti , bir daha oraya gitmem dedim Gitmedim .
Benim Dr. EBRU ÜNAL Hanımdır. Çifte minare karşısında özel bir kliniği var . Normal doğum yanlısı , insana güven veren harika bir insan . Özel olduğu için tuzlu gelebilir.
Türkmenbaşı tıp merkezinde esmen Hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o da çok iyi . Yalnız bu Dr. Dan randevu alırsanız randevu saatine dikkat ettin . Tekrar tekrar sorun . Sekreteri bu konuda bizi üzmüş tü belki de bankodakilerin hatasıydı ama biz sonuçta 1 saat beklemiştik randevu için . Ama Dr.Çok iyi, beğenmiştim. (benimki kadar olmasa da)
Bende aynı sete baktım. Son kullanma tarihleri nasıl pekiKardeşim n11 den sipariş verdi set şeklinde geldi kutusunda ve cantası var tavsiye ederim
ay ben de soracağım önce o göstermezse. kalp damarına kadar gösteren adam sacını neden göstermedi acabaBen 32.haftada gittim. Bana gösterdi canım. Bak bunlar bebişin saçları diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?