- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
ardarda 5dkda bire dusunce hemen gıdılmelı dıyorlar kendını dınle uzanınca da ritmik şekilde oluyorsa bır gıt hast.ye bellı olmaz ben kesın dogurcam dıye gttm 19saat aralıksız 5dkda bır kasılmıştım ama sonunda dayanaamdım gittim çokşükür ki sorun yoktu ıhmal etmemek lazım dr.um da buna guvenıp aynı seyı yasarsan gelmezlık asla yapmıyosun uzun sure beklemeyip yıne gelıyosun hemen dedi
Sormadım canım ya progestanda ne diye zaten bugün gittim içinde ilacı almadım henüz nöbetçi eczane ile uğraşmamak için ama krampların olursa ağrın falan bunu kullan dedi kramplara iyi geliyor diye düşünüyorum yani canım muhtemel doğrum tarihlerimiz de aynı görünüyor yaşadıklarımız normal heralde
Canım kızımda bende hep ıslak mendili yıkayıp bebisimi öyle temizlerdim.ve asla pişik olmazdı.Kizkardesim küçük kavanozda hep suyu hazır ederdi evde devamlı sıcak su olunca öyle kullanırdı
progestan rahim uzunluğunu koruyor ve açılmayı önlüyor canım.Sormadım canım ya progestanda ne diye zaten bugün gittim içinde ilacı almadım henüz nöbetçi eczane ile uğraşmamak için ama krampların olursa ağrın falan bunu kullan dedi kramplara iyi geliyor diye düşünüyorum yani canım muhtemel doğrum tarihlerimiz de aynı görünüyor yaşadıklarımız normal heralde
Ara ara benim de oluyor canım. Ben magnezyum alıyordum zaten başından beri. Doktorum kasılmalar şiddetli oluyorsa magnezyumun dozunu arttıralım dedi. Sen hiç kullanmıyorsan alabilirsin işe yarıyor.Kizlar bu yalanci dogum kasilmalarini ne siklikla hissediyorsunuz?Ben her gun yasiyorum, karnim sert oluyor, bebek buzuluyor, gun icinde bir cok defa oluyor. Ilk gebeligimde hic yasamamistim, 2 gun once hastaneyi aradim, bu donemlerde normal magnezyum alin dedi. Benim gibi her gun yasayan var mi? Erken dogurmak hic istemiyorum tam zamaninda gelmesi dilerim
Yerim onu ya :) bizimki de elini yanağına koymuştu resmen parmaklarını gördük:) yuzunu saklıyor adeta. Ben detayli ultrasona 19.hafta biterken gitmistim bir tek o zaman yüzünün fotosunu alabildik onda da pek bsy anlasilmiyo zaten cok kucuktu. O zamandan beri hic yüzünü göstermedi tam supriz yapacak bize :) gelişimleri normal cok sukurCanım benimde bugün kontrolüm vardı benimde son adete göre 34+1 doktor 6 Ocak görünüyor demişti seninki 4 Ocak görüyor alttaki bebeğin doğacağı muhtemel tarihe göre benimkinin de boyu 45 cm kilosu 2300 çıktı senin oğlan nazlı benim oğlanda fena evde hiç durmaz sürekli hareketli ultrasona giriyoruz sürekli uyuyor bide eli kafasının altında uyuyor yaramaz bütün fotoğrafları aynı şekilde oldu yani
evet canım Kütür kütürBen de ayni yerde yaptirdim. Cok kaliteli degil mi? Ben cok memnun kaldim
Ben bir sorun yaşamadım canım ikinciye de kullanacağım. Jokerlerde var gidip inceleyebilirsin içine sinerse alırsın.Kumaşı, dayanıklılığı falan iyi mi?
Sanki kendine canta almissin da kizinin kiyafetlerini de icine koymussun gibi olur ben cok beğendim cantani aklin kalmasin bence baskasinda o fermuari altin rengi olmasi cok guzellestirmisGünaydın kızlar, Hepsiburada indiriminden anne bebek çantası aldım henüz elime geçmedi ama renk konusunda yanlış karar mı verdim acaba. Kullanışlı olsun her kiyafetime uysun diye siyah aldım.Kiz annesi olucam daha renkli birşey mi alsaydın acaba. Siz hangi renkleri aldınız ?https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjroZSX9u7eAhVbi7IKHeBHAe0YABADGgJscg&ae=1&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESEeD2GoMvGIHD4uLyitz1Ouvr&sig=AOD64_2M0kF4Mucn9wZn4kUzs4IgaRy6iA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiN7YqX9u7eAhWOxYsKHY4aARwQwg96BAgLEAs&adurl=https://www.hepsiburada.com/weego-all-star-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-p-HBV00000BETVE?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiAiuTfBRAaEiwA4itUqL3jobNbIPX5JnI8mC0p1XeYaiSTHoE3UAWyoV-F5v8B6mSV3ZRCBhoCRF4QAvD_BwE
Eki Görüntüle 2209175
Saol canım cevabın için bilmiyordum öğrenmiş oldumprogestan rahim uzunluğunu koruyor ve açılmayı önlüyor canım.
Gelişimleri iyi olduğunu burdan anlıyorum aynı hafta olanlara bakıyorum genelde birbirine yakın doktorum kilosunu beğenmiyor az buluyor en fazla 3200 doğar dedi bakalım ne olacak sağlıklı olsunda kiloyu doğunca da alır diyorum bakalım hangimiz önce doğuracak Ocak annesi olabilecek miyizYerim onu ya :) bizimki de elini yanağına koymuştu resmen parmaklarını gördük:) yuzunu saklıyor adeta. Ben detayli ultrasona 19.hafta biterken gitmistim bir tek o zaman yüzünün fotosunu alabildik onda da pek bsy anlasilmiyo zaten cok kucuktu. O zamandan beri hic yüzünü göstermedi tam supriz yapacak bize :) gelişimleri normal cok sukur
Aslinda ben hep hareketli olmak iyi olir diye dusundum yani dogum icin ve vucut icin o yuzden ama faudasida oldu sanirim cevremden cok olumlu tepkiler aliyorum odemm nerdeyse yok denecek kadar azIlkinde bu kadar yogun hisssdilmez diye biliyordum Ben, keske calismama imkanin olsa, cok aktif olmak bence cok etkiliyor. Ben calismiyorum ama kucuk bir cocugum var bu yuzden ilki gibi dinlenemiyorum ama son haftalarda vucut cok istiyor dinlenebilmeyi, kaldiramiyor herhalde hem hamilelik hem yogun tempo
Çok teşekkürler canim yorumun için , genelde cicili bicili şeyler görüyorum ben mi değişik düşünüyorum bilmek istedim :)Sanki kendine canta almissin da kizinin kiyafetlerini de icine koymussun gibi olur ben cok beğendim cantani aklin kalmasin bence baskasinda o fermuari altin rengi olmasi cok guzellestirmis
Benim doktorum kilosuna normal dedi hatta 3 hafta once 1750 gr di kilo alımı cok iyi dedi. Hiç takma bence kof kilo da iyi degil ihtiyaçları oldugu kadarini alsinlar.Gelişimleri iyi olduğunu burdan anlıyorum aynı hafta olanlara bakıyorum genelde birbirine yakın doktorum kilosunu beğenmiyor az buluyor en fazla 3200 doğar dedi bakalım ne olacak sağlıklı olsunda kiloyu doğunca da alır diyorum bakalım hangimiz önce doğuracak Ocak annesi olabilecek miyiz
Bende bu tarz seviyorum ikimizin ayni dusundugu kesin de diğerlerini bilememÇok teşekkürler canim yorumun için , genelde cicili bicili şeyler görüyorum ben mi değişik düşünüyorum bilmek istedim :)
Ya instagramda drlarin dedigi 2500 ustu bizim icin yeterlidir bu dr eski kafada mi kalmis bebek gürbüz olsunculardan 3200 dogsun fazla olsunda sezeryana alalim diye dusunur belki ne var super birde kizlar ogrendigim birsey var ultrasonda ac,fl,bdp ortalamisnda kilo cikiyormus dr diyorki AC olcumundeki haftayla sizin haftayi karsilastirin o onemliGelişimleri iyi olduğunu burdan anlıyorum aynı hafta olanlara bakıyorum genelde birbirine yakın doktorum kilosunu beğenmiyor az buluyor en fazla 3200 doğar dedi bakalım ne olacak sağlıklı olsunda kiloyu doğunca da alır diyorum bakalım hangimiz önce doğuracak Ocak annesi olabilecek miyiz
Gunaaydinn❤❤ bende bundan aldim siyahli grisini :)Günaydın kızlar, Hepsiburada indiriminden anne bebek çantası aldım henüz elime geçmedi ama renk konusunda yanlış karar mı verdim acaba. Kullanışlı olsun her kiyafetime uysun diye siyah aldım.Kiz annesi olucam daha renkli birşey mi alsaydın acaba. Siz hangi renkleri aldınız ?https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjroZSX9u7eAhVbi7IKHeBHAe0YABADGgJscg&ae=1&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESEeD2GoMvGIHD4uLyitz1Ouvr&sig=AOD64_2M0kF4Mucn9wZn4kUzs4IgaRy6iA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiN7YqX9u7eAhWOxYsKHY4aARwQwg96BAgLEAs&adurl=https://www.hepsiburada.com/weego-all-star-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-p-HBV00000BETVE?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiAiuTfBRAaEiwA4itUqL3jobNbIPX5JnI8mC0p1XeYaiSTHoE3UAWyoV-F5v8B6mSV3ZRCBhoCRF4QAvD_BwE
Eki Görüntüle 2209175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?