2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Neredeyse doguracakmissin canim bebek son anda vazmi gecti ne :)) dogum kasilmalari agrisiz olmuyor onu biliyorum, aradaki farki ayirt edebilirim ama bu kadar siklasmasi dogum yakin mi diye dusundurtuyor. Icim rahatladi ama bayagi gebe varmis Boyle kasilmalar yasayan. Temennim normal dogum icin zamanlarini doldurmalari

Ay evet bakalim hangimiz ilk doguracak:) cok tesekkur ederim canim mesajin icin♡

progestan rahim uzunluğunu koruyor ve açılmayı önlüyor canım.

Ara ara benim de oluyor canım. Ben magnezyum alıyordum zaten başından beri. Doktorum kasılmalar şiddetli oluyorsa magnezyumun dozunu arttıralım dedi. Sen hiç kullanmıyorsan alabilirsin işe yarıyor.

Yerim onu ya :) bizimki de elini yanağına koymuştu resmen parmaklarını gördük:) yuzunu saklıyor adeta. Ben detayli ultrasona 19.hafta biterken gitmistim bir tek o zaman yüzünün fotosunu alabildik onda da pek bsy anlasilmiyo zaten cok kucuktu. O zamandan beri hic yüzünü göstermedi tam supriz yapacak bize :) gelişimleri normal cok sukur

Sanki kendine canta almissin da kizinin kiyafetlerini de icine koymussun gibi olur ben cok beğendim cantani aklin kalmasin bence baskasinda o fermuari altin rengi olmasi cok guzellestirmis

Gelişimleri iyi olduğunu burdan anlıyorum aynı hafta olanlara bakıyorum genelde birbirine yakın doktorum kilosunu beğenmiyor az buluyor en fazla 3200 doğar dedi bakalım ne olacak sağlıklı olsunda kiloyu doğunca da alır diyorum bakalım hangimiz önce doğuracak Ocak annesi olabilecek miyiz

Aslinda ben hep hareketli olmak iyi olir diye dusundum yani dogum icin ve vucut icin o yuzden ama faudasida oldu sanirim cevremden cok olumlu tepkiler aliyorum odemm nerdeyse yok denecek kadar az

Sanki kendine canta almissin da kizinin kiyafetlerini de icine koymussun gibi olur ben cok beğendim cantani aklin kalmasin bence baskasinda o fermuari altin rengi olmasi cok guzellestirmis
Çok teşekkürler canim yorumun için , genelde cicili bicili şeyler görüyorum ben mi değişik düşünüyorum bilmek istedim :)

Benim doktorum kilosuna normal dedi hatta 3 hafta once 1750 gr di kilo alımı cok iyi dedi. Hiç takma bence kof kilo da iyi degil ihtiyaçları oldugu kadarini alsinlar.

Ya instagramda drlarin dedigi 2500 ustu bizim icin yeterlidir bu dr eski kafada mi kalmis bebek gürbüz olsunculardan 3200 dogsun fazla olsunda sezeryana alalim diye dusunur belki ne var super birde kizlar ogrendigim birsey var ultrasonda ac,fl,bdp ortalamisnda kilo cikiyormus dr diyorki AC olcumundeki haftayla sizin haftayi karsilastirin o onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…