2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaaydinn herkesleree ❤❤ bende dun gece disardaydim dogum gunu kutlamasi icin afedersiniz kofte yemistim ama kotu oldugunu anladim gece hep istifra ettim ondan sonra rahatladim.insallah zehirlenme falan olmamistir

Ben de başka çanta ama koyu gri aldim kızım olacak ama eşimin de takacağı zaman olacak onu da düşündüm

Ben de başka çanta ama koyu gri aldim kızım olacak ama eşimin de takacağı zaman olacak onu da düşündüm
Gri de çok güzel ama bu markanın açık renk olduğu için istemedim başka markadan da fiyat farkı vardı :)
Bende birazcık eşimi dusundum doğrusu takması gerekirse mızmız etmesin :)

Gunaaydinn herkesleree ❤❤ bende dun gece disardaydim dogum gunu kutlamasi icin afedersiniz kofte yemistim ama kotu oldugunu anladim gece hep istifra ettim ondan sonra rahatladim.insallah zehirlenme falan olmamistir
Geçmiş olsun canım ya, istifra etmen iyi olmuş, demek ki atmış vücuttan bol bol yoğurt , ayran tuket ,birşey olmaz inşallah

Ben siyah rengi çok severim. Hatta ben de yeni sipariş verdim çantayı. Siyahla turkuaz arasında kaldım. Turkuaz aldım ama siyah da olabilirdi. Çantan güzelmiş güle güle kullan :)

Nasilsiniz kizlar ben.persembeden beri yatiyorum cuma gunude kontrole gitcem.dua edin kizlar esi yukari cikmis olsun cok erken olur yoksa sogum bakalim hayirlisi Allahim yavrularimizi korusun ins

Ben siyah rengi çok severim. Hatta ben de yeni sipariş verdim çantayı. Siyahla turkuaz arasında kaldım. Turkuaz aldım ama siyah da olabilirdi. Çantan güzelmiş güle güle kullan :)
Teşekkür ederim canım bende turkuazi çok severim :) Sende güle güle kullan :)

Geçmiş olsun canım

Nasilsiniz kizlar ben.persembeden beri yatiyorum cuma gunude kontrole gitcem.dua edin kizlar esi yukari cikmis olsun cok erken olur yoksa sogum bakalim hayirlisi Allahim yavrularimizi korusun ins
Bence hemen doğum filan demeyecekler sana. Biraz daha bekletirler içini ferah tut canım

Valla oglum 6 yaşına girecek o da cok aglardi gazi coktu ama boyle birseyide ilk simdi duydum ve gordum belki de o yuzden de aglamanin etkisi vardi kim bilir tesekkurler paylasim icin Allah kismet ederse kizim dogunca banyosunda deneyim

aynen he dr.uma neden böyle oluyor peki dedım e bebek doğmaya calısıyor artık dedı :) artık çok normalmış tecrübelı anneler de dıyor doğum yaklastıkca az kasılma yasayanın bıle çoğalıyormus. amin canım

Geçmiş olsun canım ya, istifra etmen iyi olmuş, demek ki atmış vücuttan bol bol yoğurt , ayran tuket ,birşey olmaz inşallah
Tesekkur ederim canim ❤ benim vucudum hep boyle midem zaten dokunan bisey oldu mu icinde barindirmio insallah olmasinn ❤❤

3200 doğması gayet güzel bence doktorun tosunmu dogurmanu bekliyor kaç haftalıkken kaç kilo cıktı canım bebegin benimkininde karin çevresi 1 hafta düşük diğer ölçümler ileri cikiyor

Dualarimiz seninle canim ❤ hemen alcaklarini sanmiyorum stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…