2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanada gunaydin canim İnan biliyorum evden çıkmıyorum sıcak ev
Bende yatakta dönerken eşimden destek aliyorum
Canım İsmin çok güzel maşallah Fulya ismini ben çok seviyorum Ama şu an aklıma geldi kızımıza hiç düşünmemiştim galiba ya da belki de eşime söylemişimdir sonra kapanmıştır konu ama çok güzel bir isim

Benimki de kendini her konuda ulema görür evliligimde dönem dönem karıştı patavatsız biri Allah için kyvdem onu iyi çekiyor kadın için bir şey diyemem
Bizde iki isim koyduk canım insallah huyu benzemez
Eskiden 4-5 çocuk dogururlarmis şimdi bir iki hala ne bu büyük isimlerini koyulmasini istemek çift kendi gönül rızası ile koyar tamam o başka

Canım kayınpederinin ismi nedir peki geri dönüşü varsa darılır mı? Böyle durumlarda zor gercekten İçine sinen bir isim ise sorun olmaz tabi sonuçta iki tane baba ismi var Ortada da

Teşekkür ederim canım nasip Alya isminin demek adıyla yaşasın kızın hayırlı ve sağlıklı evlâd olsun inşallah

Canım kayınpederinin ismi nedir peki geri dönüşü varsa darılır mı? Böyle durumlarda zor gercekten İçine sinen bir isim ise sorun olmaz tabi sonuçta iki tane baba ismi var Ortada da
Vallahi kız babası da bekler demiyorlar eşim bu seferde senin babanın ön isim yapalım yada kybaba baban kanser hastası babanın da adını koyun demiyor şekerim ama karışmaması gereken konuda konuşur bu isim beklentisi oğlan tarafında var
Ayy ben iki oğlan annesi olacaktım dimi şaka yaa ben istemem koymasinlar gelinler ne kocamın nede benim adımı

Ah Kızlar ben de Alya koymak istediğimde eşime söyledim sorarlarsa aklımızda isim yok diyelim karar verince isme karar verdik diyelim dedim kahvaltıya çağırdıklarında eşim pat dıye karar verdık Alya dedı kv asla ısmı telaffuz edemıyor çoğu seyi zaten oyle söyleyemıyor zor söylemesi ama karısmam ben gb seyler söyledi. görümcem de ordan sana ne yahu kıymet koysunlar bıde istersen dedi esım de karar verdik biz dedi birkaç kez Asya Aslında daha kolay falan dedi ama ben de sorun yok anne yani ismini söyleyemezsen babaanneciğim diye çağırırsın yarene Anneanneciğim dediğin gibi dedim herkes buz kesıldı. Kızım ismini bizden duyacak zaten bizden bilecek zamanla alışırsınız öğrenirsiniz dedim

Bence bunu doktoruna sor canım illaki vardır bir bildiği ama şöyle soylıyım benim bebeğinin karin çevresi bir hafta geride ona rağmen kestirdi
Benmkide 30 dan beri 1 hafta geride hala kestirmedi. Ben kalp olayını değilde geç değilmi aspiri kesmek için dedim hayır değil anca dedi. Bişey olmaz merak etme dedi okdr bende bidaha sormadım cuma günü tekrar gidicem. Olmadı sorarım. Daha önce gelişmeyen bi gebeliğim oldu krtajım var. Ondanmı dicem ama bilemiyorum :)

A anneveoglusu @Kartanesii8892 İsmi yusuf. Ben de severim klasik isimleri, Eşim daha evlenmeden önce bile oğlum olursa babamın ismini koyacam demiş herkese şimdi de çok istiyor diğer bütün torunlar da kız olduğu için ilk erkek toruna ismini koyalım diyor. Kayınbabam da zorlamaz ama ister tabi ki. Özünde iyi bir insan da işte bi kaç huyu var sinir ediyor insanı

Bende kizimda coraspin ve clexsann kullanıyordum coraspin 34 de kesilmişti .bana da öyle demişti Dr kalbini yorar iğne arti coraspin diyerek
Evet herkes öyle söylüyor ama benm doktorum 36 da kesicez dedi. 36 da bırakanda görmedim gerçi kimisi doguma kdrda kullanmış ama bilemiyorum csnım. Ama böyle birley varsa benm doktorunda hberi vardır heralde kalbine bi zararı varsa. Cuma gidicem tekrar sorayım bari. Ben çok irdelememiştim :)

Sağol canım:)
Gebenin durumuna göre değişiyor kullanım süresi. Ben coraspin kullanırken kendimi güvende hissediyordum. Kullan dese memnun olurdum:)
Elbette. Bende o yüzden çok irdelememiştim ama çevreme bakıyorum ve buraya kullanan herkes en geç 34 te kesmiş ve hepsininde sebebi aynı bebegin kalbi için. Benmkinin kafasından ne geçiyor merak ettim :) çünkü ben iğnede kullanıyorum ve iğneye zaten devam edicez doguma kadar. Yani aspirini kessede iğne korur diye düşünüyorum olası bi risk varsa :)

aynen öyle Allah ıcın bızımkı ıstemez dıye düşünuyorum tabı yaşamadanbılemem 2.oğlum olursa dıyebılırler belkı onu.yaşamadan bılemem ama kendılerı baba da ıskele babası mı bizimkiler? Neden yani onun ismini taşıyınca ne geçiyor ellerine millete karşı egodan başka birşey değil. Burda büyüklük yapan sen olmuşsun. Asıl büyük onlar olsa bunu istemezlerdi bile. Ben eminim sen istemezsin gelinlerinden bunu kötü bır kv.lik de yapmazsın yaşamıssın anlarsın karşındakini çok iyi

Kız beni oynatır akıllı bir gelin :))) hatta burda senin kızla beşik kertmesi yapalım
Şaka bir yana Allah herkesin gönlüne göre versin benim gönlüm rahat sağlıkla büyüsün evlatlarımız

Gaviscon çok rahatlatıyor ama saçla ilgili bir durum değil bebegin baskı yapmasından kaynaklı

saol canısııııı ya hem ağrı var bende hemde acıyor resmen karnım anlamadım bende belki de dediğin gibii. sen nasılsınn cuma mı kontrolün
Hareketlernu takıp e canım . Ben sukur ıyıyım evet kontrolum cuma gunu ama daha once gıtmemek için kendımı tıtuyorum doguruncaya kadar da boyle surcek sanırum

Canım sensin diye demiyorum ama Yusuf ismi çok güzel peygamber oğlunun ısmıydı zaten Hz. yusufu bılırsın onun yüz güzelliğini alması için bıle dualar varya hamıleyken. Onları da okuyalım vallahı:) Ismiyle güzelliğiyle yaşasın oğluşun. Enazından güzel isim değişik olsaymıs bide

Kız beni oynatır akıllı bir gelin :))) hatta burda senin kızla beşik kertmesi yapalım
Şaka bir yana Allah herkesin gönlüne göre versin benim gönlüm rahat sağlıkla büyüsün evlatlarımız
aminn canımm aa olur bak ama Benimki fena oynatır annesıne çekerse bak ben tutamam kendımı pat pat söylerım sevmedıgım bidurumda ona göre saygısızlık yapmam ama huyum bu hemen belli ederim kızdıgımı sevmedıgım bişeyı hhehe:)

teşekkür ederim inşallah yok zaten benim de sevdiğim bir isim, üzülüyorum ama kendi babamın ismini veremem çünkü uzun ve eski bir isim çocuk çok zorluk yaşar. Bazen de düşünüyorum ismi ne olursa olsun bebeğim benim elimde büyüyecek ben ne verirsem çocuk da onu alacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…