Sen ne verirsen cocuk alacak dogru diyorsunda kendine has huylarida oluyor kesinlikle degistiremiyorsun veya okul dönemi arkadaslarindan kaptigi huylar oluyor yani yetistirmek bir yere kadar aslinda Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeteşekkür ederim inşallahyok zaten benim de sevdiğim bir isim, üzülüyorum ama kendi babamın ismini veremem çünkü uzun ve eski bir isim çocuk çok zorluk yaşar. Bazen de düşünüyorum ismi ne olursa olsun bebeğim benim elimde büyüyecek ben ne verirsem çocuk da onu alacak aslında
azcık kalmış ne güzel benim teeee haftaya cuma :) bugün benim hareketli baya normale göre .Hareketlernu takıp e canım . Ben sukur ıyıyım evet kontrolum cuma gunu ama daha once gıtmemek için kendımı tıtuyorum doguruncaya kadar da boyle surcek sanırum
Adiyla yaşasın aynen sen yetiştireceksin kuzuyuteşekkür ederim inşallahyok zaten benim de sevdiğim bir isim, üzülüyorum ama kendi babamın ismini veremem çünkü uzun ve eski bir isim çocuk çok zorluk yaşar. Bazen de düşünüyorum ismi ne olursa olsun bebeğim benim elimde büyüyecek ben ne verirsem çocuk da onu alacak aslında
ay kesinlikle isim etkiliyor ya benim annem kendi diyor benim ismimi asla ve asla koymayın diye bu yüzden :))Sen ne verirsen cocuk alacak dogru diyorsunda kendine has huylarida oluyor kesinlikle degistiremiyorsun veya okul dönemi arkadaslarindan kaptigi huylar oluyor yani yetistirmek bir yere kadar aslinda Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
işte beni korkutan kısmı da o zatenSen ne verirsen cocuk alacak dogru diyorsunda kendine has huylarida oluyor kesinlikle degistiremiyorsun veya okul dönemi arkadaslarindan kaptigi huylar oluyor yani yetistirmek bir yere kadar aslinda Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Amiin teşekkür ederiz teyzesiiAdiyla yaşasın aynen sen yetiştireceksin kuzuyu
Yeter ki sağlıklı olsunlar sadece o isim kayınpederine zimmetli değil atıyorum konu arasında bizim de bir tane Yusuf amca vardı ya onu da çok severim çocuğum Onun da ismini taşıyacak falan dersin olur biter:)))teşekkür ederim inşallahyok zaten benim de sevdiğim bir isim, üzülüyorum ama kendi babamın ismini veremem çünkü uzun ve eski bir isim çocuk çok zorluk yaşar. Bazen de düşünüyorum ismi ne olursa olsun bebeğim benim elimde büyüyecek ben ne verirsem çocuk da onu alacak aslında
Hahah evet doğru söylüyorsun :) Bide bana hep sakin olgun kendi halinde bir isim gibi gelir o yüzden de ayrı severim.Yeter ki sağlıklı olsunlar sadece o isim kayınpederine zimmetli değil atıyorum konu arasında bizim de bir tane Yusuf amca vardı ya onu da çok severim çocuğum Onun da ismini taşıyacak falan dersin olur biter:)))
Benim eşim de babasının ismini istiyor en de yok diyorum hala isimsiz çocuk ne bulsam burun kaçırıyor o ismi begendiginden değil sırf babasinim adı diye beğendiğim bi isim olsa hadi neyse diycem severdim rahmetliyi ama kanserden vefat etti ben de isimler ce ortak huy kader vs inaniyorum o yuzden icimden gelmiyor bakalim bizim oglanin adi ne olacak hala muallakta ilk iglymda da ben tek isim istedim o diretti iki isim oldu simdi bu kez de en direticem bakalim hayirlisiAy hadi yaaabiz de kb ismi koyacağız. Severim kendisini aslında ama sevmediğim huyları var çok yemek seçer mesela biraz el bebe gül bebe büyütmüş annesi o yüzden kv den de beklentileri o yönde. Eşimi kırmamak için kabul ettim. İki isim koymayı da eşim de ben de istemiyoruz. Umarım huyları çok benzemez
Ne guzel hareketlı olması hıc olmassa aklın kalmıyor ❣ annelık ne kadar zor ya her an onları dusunuyoruzazcık kalmış ne güzel benim teeee haftaya cuma :) bugün benim hareketli baya normale göre .
Bak bunu mutlaka yapmanı öneririm canım. Gerçekten güzel isim ben de Eskiden küçüklüğümden beri bihevesle hep oğlum Olursa Rüzgar olcak derdım hatta evlenmeden eşime demstm lutfen olsun dye pek hoşuna gitmiyordu ama tamam demişti sonra hamile kalınca baktım ki düşüncelerim değişmiş yani yaş da ilerleyince Ben de Ömer ismine çok yoğunlaşmıştım bide yağız. Ağır isimler yani Yusuf Ömer falan Allahım uzun ömür versinnHahah evet doğru söylüyorsun :) Bide bana hep sakin olgun kendi halinde bir isim gibi gelir o yüzden de ayrı severim.
canım bence de tatlı dille bağlamaya çalış. Mesela ben olsam de kabul etmezdim Hatta eşime senin ismin Dedenin ismi neden değil o zaman kendi oğullarına koysalardı anlardım vb seyler derdim sanırım. Mekanı cennet olsun kayınpederininBenim eşim de babasının ismini istiyor en de yok diyorum hala isimsiz çocuk ne bulsam burun kaçırıyor o ismi begendiginden değil sırf babasinim adı diye beğendiğim bi isim olsa hadi neyse diycem severdim rahmetliyi ama kanserden vefat etti ben de isimler ce ortak huy kader vs inaniyorum o yuzden icimden gelmiyor bakalim bizim oglanin adi ne olacak hala muallakta ilk iglymda da ben tek isim istedim o diretti iki isim oldu simdi bu kez de en direticem bakalim hayirlisi
Başınız sağolsun ama evet benim de hoşuma gitmiyor o kişi hastalıktan ölmüşse ya da genç yaşta ölmüşse filan niyeyse çocuğa ağır gelirmiş gibi hissederim. Eşine de söylesen belki neden istemediğini kabul etmez mi acaba?Benim eşim de babasının ismini istiyor en de yok diyorum hala isimsiz çocuk ne bulsam burun kaçırıyor o ismi begendiginden değil sırf babasinim adı diye beğendiğim bi isim olsa hadi neyse diycem severdim rahmetliyi ama kanserden vefat etti ben de isimler ce ortak huy kader vs inaniyorum o yuzden icimden gelmiyor bakalim bizim oglanin adi ne olacak hala muallakta ilk iglymda da ben tek isim istedim o diretti iki isim oldu simdi bu kez de en direticem bakalim hayirlisi
Amin canım benim de kafamda isimler başka başkaydı sonra dediğin gibi yaş ilerleyince önceden istediğim hiç bir ismi beğenmediğimi farkettim. Bi tek çınar hoşuma gidiyordu onu da sevmediğim biri koydu çocuğuna o yüzden ondan da vazgeçtimBak bunu mutlaka yapmanı öneririm canım. Gerçekten güzel isim ben de Eskiden küçüklüğümden beri bihevesle hep oğlum Olursa Rüzgar olcak derdım hatta evlenmeden eşime demstm lutfen olsun dye pek hoşuna gitmiyordu ama tamam demişti sonra hamile kalınca baktım ki düşüncelerim değişmiş yani yaş da ilerleyince Ben de Ömer ismine çok yoğunlaşmıştım bide yağız. Ağır isimler yani Yusuf Ömer falan Allahım uzun ömür versinn
Nilüfer gene gayet güzel bir isim sen bi de benim ismimi duysanZaten cok seviyosun ya k.pederini aksi gibi oglununda cins huylarımı cekmisne zevk aliyorlarsa benim torunum vs. Olsa Nilufer koydurmam o neymis oyle benim yanimda kucuk çocuga seslenecekler ilginc bu yaslilarda
Bu arada gecmis olsun
Iste hic dusunmuyorlar gelecegi ne kadar sinir bozucu bir durum ben ismimi cok seviyorum zaten ama demek istedigim ne gerek var isim kitligimi geldi yani illa koyuyolarNilüfer gene gayet güzel bir isim sen bi de benim ismimi duysanbabaannemin ismini taşıyorum annem daha hastaneden çıkmadan babam gitmiş koymuş ismimi sormamış bile anneme
Okadarini bilmiyorum canimda biz bay bayan doktor diye konuşuyorduk onun doktoru erkekti bizimki bayan eşim istemiyordu erkek doktor da oda dediki sanki doguma doktorunmu girecek oda on kişi falan vardi hepside erkek daha 18-20 yaslarinda stajyerler doluydu içerisi doktor sezeryanda bi kesip bebegi cikariyor baskalari dikiyor dedidoktor doguma gırmemıs mı yanı ?
Dikmeyi uzman kontrolunde asistanlar yapar diye biliyorum ben ama o ameliyathane içinde komple isi asistana teslim etmezler gözetim olur tabi nasil olursa orasi muammaOkadarini bilmiyorum canimda biz bay bayan doktor diye konuşuyorduk onun doktoru erkekti bizimki bayan eşim istemiyordu erkek doktor da oda dediki sanki doguma doktorunmu girecek oda on kişi falan vardi hepside erkek daha 18-20 yaslarinda stajyerler doluydu içerisi doktor sezeryanda bi kesip bebegi cikariyor baskalari dikiyor dedi
Biz hastanede ikende muane zamani doktor doguma gidiyor diyorlar bes dk sonra geliyor hangi ara ust kata cikiyor dogum yaptiriyor geri iniyor diye dusunuyordum arkadaşta söyleyince dogumun hemen bitmedini o isini yapıp iniyor
Üniversiteye ilk başladığım zaman ismimi değiştirip gitmeyi çok istedim yeni çevre yeni arkadaşlar öyle bilsinler diye babam kesinlikle izin vermedi, ama hayatımın hiç bir alanında ismimi düzgün söyleyen olmadı hep tekrarlamak zorunda kaldımIste hic dusunmuyorlar gelecegi ne kadar sinir bozucu bir durum ben ismimi cok seviyorum zaten ama demek istedigim ne gerek var isim kitligimi geldi yani illa koyuyolar
Canım zaten ben istemezsem.koymaz ama onun istediği isim bariz o yani bence içten içe çevre bekler diye de koymak istiyor dün aklıma Ali Eymen geldi bakalim buna ne diyecekBaşınız sağolsun ama evet benim de hoşuma gitmiyor o kişi hastalıktan ölmüşse ya da genç yaşta ölmüşse filan niyeyse çocuğa ağır gelirmiş gibi hissederim. Eşine de söylesen belki neden istemediğini kabul etmez mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?