Sagolasin canım yok güzelce söylüyorum zaten dediğin gibi o ismi begendiginden değil babasının adı olduğundan istiyor bunu da söyledi ama çocuk bi ömür o isimle yaşayacak önemli bi konu bakalim sin kararımızı yazarım burdan :)canım bence de tatlı dille bağlamaya çalış. Mesela ben olsam de kabul etmezdim Hatta eşime senin ismin Dedenin ismi neden değil o zaman kendi oğullarına koysalardı anlardım vb seyler derdim sanırım. Mekanı cennet olsun kayınpederinin
Ismini çok merak ettim benim isim.olayim da komik rahmetli babaannemle yenisinin adı arasında kalmışlar ne o ne bu takvime bakalim demişler neyse ki adımı severim iki babaanneninkinden de güzel ama ya o gün takvimde hayriye cevriye falan olsaydıÜniversiteye ilk başladığım zaman ismimi değiştirip gitmeyi çok istedim yeni çevre yeni arkadaşlar öyle bilsinler diye babam kesinlikle izin vermedi, ama hayatımın hiç bir alanında ismimi düzgün söyleyen olmadı hep tekrarlamak zorunda kaldım
Zannetmiyorum bes dakikada corap yırtigi dikilmez o nereye gidip geliyor bu her doktor icin boyle demiyorum arkadaş öyle anlatinca aklima geldi bizim doktorun bes dk gidip gelmesiDikmeyi uzman kontrolunde asistanlar yapar diye biliyorum ben ama o ameliyathane içinde komple isi asistana teslim etmezler gözetim olur tabi nasil olursa orasi muamma
Sen hayriye cevriyeye kurban ol ya döndü satı döne olsaydı :)Ismini çok merak ettim benim isim.olayim da komik rahmetli babaannemle yenisinin adı arasında kalmışlar ne o ne bu takvime bakalim demişler neyse ki adımı severim iki babaanneninkinden de güzel ama ya o gün takvimde hayriye cevriye falan olsaydı
Ya tanidigim komsu var adi TAMAM tamam abla diyorlar bizde tamam teyze diyoruzSen hayriye cevriyeye kurban ol ya döndü satı döne olsaydı :)
Sen hayriye cevriyeye kurban ol ya döndü satı döne olsaydı :)
Bizim koydede siparis isimli biri varYa tanidigim komsu var adi TAMAM tamam abla diyorlar bizde tamam teyze diyoruz
Hahahaha benim gorumcemin adi satı kız adını söylerken resmen utanıyor komşumuz yengem döndü kuzenimin adıda döne neyseki o ismini değiştirtti mahkeme yoluyla duru koyduSen hayriye cevriyeye kurban ol ya döndü satı döne olsaydı :)
Amin canımm. Belki de bu yüzden yaşlılar bu tarz isimleri öneriyorlar bize de bizim mantık işliyor yine sanırım Çınar ismine Benim annem bayılıyorhep de der oglan yaparsan koy dıye heheh:) Ama şu sevmediğin birininstediği ismini koyması gerçekten insanı etkiliyor soğuyor İnsan bir andaAmin canım benim de kafamda isimler başka başkaydı sonra dediğin gibi yaş ilerleyince önceden istediğim hiç bir ismi beğenmediğimi farkettim. Bi tek çınar hoşuma gidiyordu onu da sevmediğim biri koydu çocuğuna o yüzden ondan da vazgeçtimBakalım yusuf ismi uğurlu gelir inşallah. Allah hepsine uzun ömür versin
Bize de eşimin arkadaşı hediye etti aliexpressten getirtmiş çok kullanışlı geldi cepleri filanKızceler su meşhur anne bebek bakım çantaları aliexpreste indirimde arkadaşım aldı 8 günde geldi bende aldım bugün 52 liraya geliyor yorumlarda cok güzel linki bırakıyorum bakin isterseniz
Yeni Mumya Sırt Çantası Fermuar Büyük Kapasiteli Seyahat Doğum Çantası Bebek Bezi Bebek Çantası Çok Fonksiyonlu Hemşirelik Çantası Sırt Çantası Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/DT6phte
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım dilerim seninki o kadar sürmez
Aynen öyle sabah öğle akşam gece daha şimdiden telaşlarda diken üstündeyiz bi de doğunca nasıl olcak hele ki biz gibi tecrübesizlereNe guzel hareketlı olması hıc olmassa aklın kalmıyor ❣ annelık ne kadar zor ya her an onları dusunuyoruz
benimde yeter diye arkadaşımmYa tanidigim komsu var adi TAMAM tamam abla diyorlar bizde tamam teyze diyoruz
Ah canim sizin aileyi saymişim bilmedenHahahaha benim gorumcemin adi satı kız adını söylerken resmen utanıyor komşumuz yengem döndü kuzenimin adıda döne neyseki o ismini değiştirtti mahkeme yoluyla duru koydubenim adımda meral olacakmis amcam imdadıma yetişmiş didar koymuşlar
İlkkez duyuyorum öyle isim mi olurYa tanidigim komsu var adi TAMAM tamam abla diyorlar bizde tamam teyze diyoruz
Güle güle kullan canım ne yalan soylıyım ben pek alma taraftarı değildim cünki bütün firmalar aliexpreste alıp kar koyup satıyordu aliexpreste alsam güvenli satıcını geri bildirimi nasıl Kaç ayda gelcek diye tereddüt yasadım ama alanları görünce e fiyatda bişey değil aliym dedim bakalım inşallah ihtiyaçlarımızı karsilarBize de eşimin arkadaşı hediye etti aliexpressten getirtmiş çok kullanışlı geldi cepleri filan
Eki Görüntüle 2210125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?