2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
isim konusu konuşulmuş, ben de bi blogger ın çocuk isimleriyle ilgili yazdığı bi yazı vardı onu hatırladım. çocuk doğduktan sonra hakkaten isminin, cinsiyetinin bizi düşündürdüğü kadar önemi kalmıyor, çok başka bi anlamı oluyor o varlığın. o bloggerın da bi kızı bi oğlu var ilkokul çağındalar artık, o kadar sözlük karıştırdık, düşündük taşındık ama şu saatten sonra Safiyeyle Faik olsa fark etmez demişti :)

Çok güzeller gayet de uygun canım güle güle kullan

Yeter ki sağlıklı olsunlar sadece o isim kayınpederine zimmetli değil atıyorum konu arasında bizim de bir tane Yusuf amca vardı ya onu da çok severim çocuğum Onun da ismini taşıyacak falan dersin olur biter:)))
:))) çok iyi gerçekten ya, çok isterdim kayınvalideme karşı falan senin gibi olmak, fazlasıyla sessiz sakinimdir, böyle konuşmalar cevaplar aklıma bile gelmez, çok hoş valla

Çok uygunmuş canım ya ben 125 e aldım:/

Kizlar biz de bugun kontrole gittik, 34+5, dr 35+5 gorunuyor dedi kilosu 2700, kansizligm vardi birazcik yukselmis dusmemesi bile mucize benm icin :) isim konusulmus bu arada biz de ismi netlestirdik Gökçe olacak ismimiz :)
maşallah canım isminiz de çok güzel hayırlı olsunn

:))) çok iyi gerçekten ya, çok isterdim kayınvalideme karşı falan senin gibi olmak, fazlasıyla sessiz sakinimdir, böyle konuşmalar cevaplar aklıma bile gelmez, çok hoş valla
canım bence kesinlikle ezdirme kendini ben herzaman böyleyım yanı saygımı asla bozmam ama kendı görüşlerimi falan kımseye ezdırmem haksızlıga gelemem susamam yanı benım msjlarımı okudysan kv ile geçen tartıştım yani hayatımda yapmayacgm sey derdım saygımı bozmadan çatır çatır koydumlafı gediğine:)

Kizlar isim konuşulmuş. Bizim karar verdiğimiz bir ismimiz yok henüz. Şu mu bu mu derken hala isim bulamadik.

Herkeze merhaba bugün kontrolde yine sancim cikti yarın tekrar nst ye gireceğim bukadar sancı doğumu başlatır dedi Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum geçen hafta 37 tamamlayalım alacağım demisti şimdi heran almaktan bahsetti kilosu 2.420kg bebek gayet iyi dedi ama 35 36 hafta çok erken degilmi???

Niye her an almayı düşünüyor ki? Sadece sancı çıktı diye mi yoksa başka bir sıkıntı mi var?

Gelişim geriliği veya kalp ritminde bi bozukluk mu var cnm neden aliyor ki bebegi erkenden? Sancıları acilmayi durduramıyorlar mi?

Hic bilmiyorum canim...ama dr uygun gorduyse vardir bildigi diyoruz...
Saglikli olduktan sonra 35 cokta erken degil..

Kizlar 34+1 de coraspini biraktim. Ins gelişiminde bi yavaşlama vs olmaz. Sizler ne zaman bırakıyorsunuz?
Canım ben kullanmiyorum ama kuzenim kullanıyordu. Coraspini bu haftalarda biraktirdi. Igneyi ise doğuma az bir süre kala bıraktirdi.

Canım ben kullanmiyorum ama kuzenim kullanıyordu. Coraspini bu haftalarda biraktirdi. Igneyi ise doğuma az bir süre kala bıraktirdi.
Ben iğne kullanmıyorum .pıhtılaşma cikmadi bende daha doğrusu cok detayli bakılmadı birkaç gene bakilmisti onlar da normaldi ama doktor tedbir amaçlı vermişti . Bu haftaya kadar sorunsuz geldik cok sukur hep haftasıyla uyumluydu ins boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…