Çok güzeller gayet de uygun canım güle güle kullanKızceler su meşhur anne bebek bakım çantaları aliexpreste indirimde arkadaşım aldı 8 günde geldi bende aldım bugün 52 liraya geliyor yorumlarda cok güzel linki bırakıyorum bakin isterseniz
Yeni Mumya Sırt Çantası Fermuar Büyük Kapasiteli Seyahat Doğum Çantası Bebek Bezi Bebek Çantası Çok Fonksiyonlu Hemşirelik Çantası Sırt Çantası Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/DT6phte
:))) çok iyi gerçekten ya, çok isterdim kayınvalideme karşı falan senin gibi olmak, fazlasıyla sessiz sakinimdir, böyle konuşmalar cevaplar aklıma bile gelmez, çok hoş vallaYeter ki sağlıklı olsunlar sadece o isim kayınpederine zimmetli değil atıyorum konu arasında bizim de bir tane Yusuf amca vardı ya onu da çok severim çocuğum Onun da ismini taşıyacak falan dersin olur biter:)))
Çok uygunmuş canım ya ben 125 e aldım:/Kızceler su meşhur anne bebek bakım çantaları aliexpreste indirimde arkadaşım aldı 8 günde geldi bende aldım bugün 52 liraya geliyor yorumlarda cok güzel linki bırakıyorum bakin isterseniz
Yeni Mumya Sırt Çantası Fermuar Büyük Kapasiteli Seyahat Doğum Çantası Bebek Bezi Bebek Çantası Çok Fonksiyonlu Hemşirelik Çantası Sırt Çantası Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/DT6phte
Maşallah annesi ne yiyonuz ne iciyonuzKizlar biz de bugun kontrole gittik, 34+5, dr 35+5 gorunuyor dedi kilosu 2700, kansizligm vardi birazcik yukselmis dusmemesi bile mucize benm icin :) isim konusulmus bu arada biz de ismi netlestirdik Gökçe olacak ismimiz :)
Ben almayacaktım ama uygun görünce dedim alayım inşallah iyi cıkarÇok uygunmuş canım ya ben 125 e aldım:/
maşallah canım isminiz de çok güzel hayırlı olsunnKizlar biz de bugun kontrole gittik, 34+5, dr 35+5 gorunuyor dedi kilosu 2700, kansizligm vardi birazcik yukselmis dusmemesi bile mucize benm icin :) isim konusulmus bu arada biz de ismi netlestirdik Gökçe olacak ismimiz :)
canım bence kesinlikle ezdirme kendini ben herzaman böyleyım yanı saygımı asla bozmam ama kendı görüşlerimi falan kımseye ezdırmem haksızlıga gelemem susamam yanı benım msjlarımı okudysan kv ile geçen tartıştım yani hayatımda yapmayacgm sey derdım saygımı bozmadan çatır çatır koydumlafı gediğine:):))) çok iyi gerçekten ya, çok isterdim kayınvalideme karşı falan senin gibi olmak, fazlasıyla sessiz sakinimdir, böyle konuşmalar cevaplar aklıma bile gelmez, çok hoş valla
İnşallah canim gule gule kullan şimdidenBen almayacaktım ama uygun görünce dedim alayım inşallah iyi cıkar
Niye her an almayı düşünüyor ki? Sadece sancı çıktı diye mi yoksa başka bir sıkıntı mi var?Herkeze merhaba bugün kontrolde yine sancim cikti yarın tekrar nst ye gireceğim bukadar sancı doğumu başlatır dedi Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum geçen hafta 37 tamamlayalım alacağım demisti şimdi heran almaktan bahsetti kilosu 2.420kg bebek gayet iyi dedi ama 35 36 hafta çok erken degilmi???
Gelişim geriliği veya kalp ritminde bi bozukluk mu var cnm neden aliyor ki bebegi erkenden? Sancıları acilmayi durduramıyorlar mi?Herkeze merhaba bugün kontrolde yine sancim cikti yarın tekrar nst ye gireceğim bukadar sancı doğumu başlatır dedi Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum geçen hafta 37 tamamlayalım alacağım demisti şimdi heran almaktan bahsetti kilosu 2.420kg bebek gayet iyi dedi ama 35 36 hafta çok erken degilmi???
Hic bilmiyorum canim...ama dr uygun gorduyse vardir bildigi diyoruz...Herkeze merhaba bugün kontrolde yine sancim cikti yarın tekrar nst ye gireceğim bukadar sancı doğumu başlatır dedi Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum geçen hafta 37 tamamlayalım alacağım demisti şimdi heran almaktan bahsetti kilosu 2.420kg bebek gayet iyi dedi ama 35 36 hafta çok erken degilmi???
Canım ben kullanmiyorum ama kuzenim kullanıyordu. Coraspini bu haftalarda biraktirdi. Igneyi ise doğuma az bir süre kala bıraktirdi.Kizlar 34+1 de coraspini biraktim. Ins gelişiminde bi yavaşlama vs olmaz. Sizler ne zaman bırakıyorsunuz?
Ben iğne kullanmıyorum .pıhtılaşma cikmadi bende daha doğrusu cok detayli bakılmadı birkaç gene bakilmisti onlar da normaldi ama doktor tedbir amaçlı vermişti . Bu haftaya kadar sorunsuz geldik cok sukur hep haftasıyla uyumluydu ins boyle devam ederCanım ben kullanmiyorum ama kuzenim kullanıyordu. Coraspini bu haftalarda biraktirdi. Igneyi ise doğuma az bir süre kala bıraktirdi.
Bende 33te bıraktım yarın kontrolüm var seni etiketlerim canım bakalım zaten 1 hafta gerideydi ac inşallah ara acilmamistirKizlar 34+1 de coraspini biraktim. Ins gelişiminde bi yavaşlama vs olmaz. Sizler ne zaman bırakıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?