2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sadece sancı çıktığından mı almak istiyor önlem alıp sancıları durdurmaya çalışıyorlar sonuçta. çok erken değil artık çok şükür ki kuzum 2 gün önce grubumuzda ilk doğum gerçekleşti ya o da aynı haftalardaydı galiba

hıcbısey hıssetmemen kotu ama gozetım altında bulunsan daha ıyı degılmıydı tabıkı doktorun en ıyısını bılır ama tuhaf geldı

Canım bir sıkıntı cikmaz bence. Sonuçta onlar daha çok karsilasiorlar bu tur seylerle daha iyi biliyorlardır.

Anim kas gevşetici ve serumlarla erteleyebilir belki ilk oğlumda olmuştu 35. Haftada 1 gün yattık sonra 38de dogdu pasam

Maşallah annesi ne yiyonuz ne iciyonuz
Sag ol canim :) valla ne yalan soyleyim asiri dikkat edemedim ama cok su ictim surekli susuyorum icim yaniyor, o yuzden meyve yiyorum su iciyorum gunle en az 3 lt su iciyorum birde kansizlik oldugu icin pekmez iciyorum gunde 2 kasik, onun disinda calistigim icin is yerinde ise dalip ara ogunu falan hep unutuyorum

Benim başından beri erken dogum riskim var plesenta aşağıda ve daha önce kayıpların var iğne kullanıyorum kanama olma ihtimalim yükselmiş ve iğne kullandigim için şiddetli olabileceğini söyledi geçen haftada sancım vardı serum aldım bugün fazla cıktı dr kastettiği bukadar fazlası dediğim gibi doğumu başlatır dedi bunun dışında oglumla ilgili bi sıkıntı yok boyle bi durumda kanama bide şiddetli olursa bebeğe zarar verebiliyomus kafam karman çorman aslında korkumdan biran öncede doğsun istiyorum ama bugün yenidoğan ünitesinin önündeki anne babaları görünce bu sefer ayrı bi korku sardı

Annemlerde kalıyorum şuanda pek msjlarınızı okuyamasam da aralarda dahil olmaya çalışıyorum :) komşumuz gördü de beni senin karnın çok büyümüş sen ocak ayını beklemezsin aralıkta doğar bu dedi annemlere de diyorum beni tek parça gördüğünüz son halim bi dahaki görüşmemizde Güneş’im de kucağımda olacak

Arkadaslar bu cıhaz ölçümlerine aslında cok guvenmemek lazım arkadasımla konuştuk onun bebegı dogdugunda daha uzun ve daha kılolu doğmus kılosu az gelen arkadaslar takmasın bence pek

ay etrafa kalsa hemen dogurtcaklar bizi takma sen onları canım hayırlısıyla az daha beklesın bebıslerımız tam tamamlansınlar ❤ Isminiz cokguzel canım güneş gb doğsun evınıze inşallahh

Arkadaslar bu cıhaz ölçümlerine aslında cok guvenmemek lazım arkadasımla konuştuk onun bebegı dogdugunda daha uzun ve daha kılolu doğmus kılosu az gelen arkadaslar takmasın bence pek
Usg nin daha fazla gösterdiği de oluyor. Aralık annelerinde ultrasonda 2500 gr gözüküp 1900 gr doğum yapan biri vardi. Benzer şeyler cok okudum. Saglilikli olsunlar da kiloya cok takılmamak gerek

Aynen canm benm arkadasima da kilosu 3600 demisler, ertesi gun acil sezryan oldu ve bebek 4.500 dogdu hem de gittigi hastane buyuk bir ozeldi

Usg nin daha fazla gösterdiği de oluyor. Aralık annelerinde ultrasonda 2500 gr gözüküp 1900 gr doğum yapan biri vardi. Benzer şeyler cok okudum. Saglilikli olsunlar da kiloya cok takılmamak gerek
aynen oyle bana da kılolu dogmasn cok gereksız karbonhıdrat yeme dedı dr.um ama belkı daha az kılosu bılemem yanı saglıkla doğsunlar da bır problem olmasın yeterkı

Aynen canm benm arkadasima da kilosu 3600 demisler, ertesi gun acil sezryan oldu ve bebek 4.500 dogdu hem de gittigi hastane buyuk bir ozeldi
maşallahh cıhazla alakalı bu sanırım genelde hassasiıyet ölçüm falan hıcbırı tam kesın vermez zaten

Kizlar 34+1 de coraspini biraktim. Ins gelişiminde bi yavaşlama vs olmaz. Sizler ne zaman bırakıyorsunuz?
Canım ben 33+0da bıraktım. Ben de bir de çift taraflı notch var. Keşke devam ettirseydi diyorum. Çünkü bebeğin kilosu da düşük. Sen yine iyi devam etmişsin. Ne için kullanıyordun?

Anim kas gevşetici ve serumlarla erteleyebilir belki ilk oğlumda olmuştu 35. Haftada 1 gün yattık sonra 38de dogdu pasam
Geçen hafta aslında bi ilaçtan bahsetti serum al nst ye tekrar bağlan ilaca başlayıp baslamayagimiza karar verelim demisti serumdan sonra Şancı kesilmişti bugün ilaçtan hiç bahsetmedi benimde aklım yerinde degildi yarın soracağım bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…