2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım maşallah 35 hafta içindesin. Riskli dönemler geride kaldı. Sakın endişe etme doktorun ne diyorsa o yönde ilerle bi kaç hafta kaldı diye bebeği riske atmaya gerek yok. Şu saatten sonra en fazla 1 hafta kuvözde kalır. Anne karnı dışında daha sağlıklı olacaklarsa varsın olsun erken doğsun

Ben de öyleyim kendimi ezdirmem asla lafımı esirgemem. Benim annem ne eşime ne bana bir kelime laf sokmuşluğu bize karışmışlığı yoktur. Yanında ufak tartışsak ses etmez ya duymamazlıktan gelir ya bana kızar. Kayınvalidem eşimle ufacık bir konuda tartışmamızda ensemizde resmen. Gecenlerde ben de çok sinirlendim. Ben eşimle her konuştuğumda sen aramıza mı gireceksin böyle bizi daha çok geriyorsun dedim. Gitti ağladı. Umrum değil :)))

Canım ben 33+0da bıraktım. Ben de bir de çift taraflı notch var. Keşke devam ettirseydi diyorum. Çünkü bebeğin kilosu da düşük. Sen yine iyi devam etmişsin. Ne için kullanıyordun?
Ilk bebegimi kaybettigim için tedbir amaçlı başlandı bunda. Çentik olunca iğne de verilebiliyor aslinda doktorun önermedi mi?

Ya ben bu cantalardan almaktan vazgectim. Çünkü bunları her zaman biz taşımayacağız eşlerimizde taşıcaklar. Askıları hem kısa duruyor hem de erkekler için uygun renk model değil diye düşündüğümden çok gözlü nike çantam vardı yepyeni onu kullanmaya karar verdim. Tek eksiği folyolu kısım yok ısı kaybını önlemek için. Ona da küçük çanta gördüm e bebekte ondan alcam inşallah bu çantalardan almadım diye pişman olmam :)

Usg nin daha fazla gösterdiği de oluyor. Aralık annelerinde ultrasonda 2500 gr gözüküp 1900 gr doğum yapan biri vardi. Benzer şeyler cok okudum. Saglilikli olsunlar da kiloya cok takılmamak gerek
Uzaklara çok gitmemek gerek burada dogum yapan arkadasimizda gecen gün dogum yaptiginda yazmiş 2500kilo usg dogumda 2000 kilo boy 43cm demisler 36cm dogmuş kimiside tam aksine daha fazla geliyor cok takmamak gerek kiloya dedigin gibi saglikla gelsinler
Amaa İnsan bi seviniyor kilo aldigini duydugunda minnoşu iyi beslemisim diye aslinda kendimizi tatmin ediyoru başkada birsey degil

Pişman olmazsın canım. Ben ilk bebeğime normal sırt çantası kullandım.

Aradaki gelişim doğru olculuyodur muhtemelen o yuzden sevinebiliriz gene de bence :) içerde ne kdr vakit geçirirlerse o kdr ii artik gelişimleri icin

Aynen canm benm arkadasima da kilosu 3600 demisler, ertesi gun acil sezryan oldu ve bebek 4.500 dogdu hem de gittigi hastane buyuk bir ozeldi

Ay skandaaal normal doğurmaya çalışsalar nolcaktı kadına da bebeğe de yazık. Hamilelikle ilgili en büyük korkularımdan biri ya, kilosunun ölçülenden az değil de çok çıkması ve normal doğumda olmak

Benim doktorum yanilmadi hic ultrasyonla en son 39 haftada gitmistim oglumda 3.200 gr di 39+5 de dogdu 3.500 gr 52 cm dogdu ultrasyonla dedigi rakam dogruydu

Anacim bende yiyom iciyom yok benimki çelimsiz bakalım nasıl bir susma dogurucam

canım sanırım biraz yapı meselesi, eşim bile diyor cevap ver istediğin gibi konuş ben arkandayım diye ama ben yapamıyorum pek, he deyip geçiyorum, bir de uzağız zaten nadir görüşüyoruz diye çok takılmıyorum. takip ettim tabii ki forumu tatlı olanı o zaten kavgaya dönüştürmeden lafını söyleyivermek

Bende almiycaktim sırt çantam var baya büyük defactodan almıştım gecen sene oğlum 8 yasında 10 parca kıyafeti iç çamaşırı çorabı tableti benim makyaj malzemelerimi bile içine aliyor gayet geniş ben böyle uygun görünce ve iki çocuk olunca aldım yoksa bende almayacaktım dediğin gibi e bebekten termal bi çanta yada bir bebe termos alabilirdim bence en iyisini yapiyosun varmis elinde cantan 2.ye gerek yok

Ateli doktor mu yazdı canım çok geçmiş olsun sanada bizim gibi olanlara da bende alayım iyice ilerlemeden çok kötü durumda benim bilekler de gittikçe artı ağrısı

uzaktaysanız zaten ıdare edılır canım aynen hıc takma ama sureklı dıpdıpeyken sabırtaşı olsa çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…