2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bende iğne ve corasprin kullanıyorum. Corasprin 34. Haftada bırakacağım iğne Doğuma kadar devam dedi. Ama sebebini sormadım

Kas gevşetici bi ilaç canım doktorun en iyisini bilir senin icin inşallah vakitlice sağlıkla gelir bebeler

Anacim bende yiyom iciyom yok benimki çelimsiz bakalım nasıl bir susma dogurucam [/QUOTE
Bizler kafaya takiyoruz ama dr lar o kadar onemsemiyor, saglikli oasi onemli...bir de ben pekmez icmeye basladiktan sonra kilosu one gecti istersen dene

Ateli doktor mu yazdı canım çok geçmiş olsun sanada bizim gibi olanlara da bende alayım iyice ilerlemeden çok kötü durumda benim bilekler de gittikçe artı ağrısı
Doktor bunun bir ilacı yada tedavisi yok şu an için atel kullanabilirsin dedi. Ben kendim aldım 25-30 tl ye bulursun canım internetten al kullan. Bileği sabitlediği için işe yarıyor gerçekten.

Bu kadar yaklaşıp, doğum hikayeleri de gelmeye başladıkça ben iyice doğum kafasına girdim. Her hareketi, her hissettiğimi doğum olacak herhalde diye yorumlamaya başladım Benimle aynı haftada olan iki kişinin de doğum haberini alınca bir iki haftaya kalmaz doğuracakmışım gibi sanki

canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah bir an önce geçer. Vallahi doğumlar başladı artık rüyalarımıza da girecek:)

Aradaki gelişim doğru olculuyodur muhtemelen o yuzden sevinebiliriz gene de bence :) içerde ne kdr vakit geçirirlerse o kdr ii artik gelişimleri icin
Evet evet gelmesin ben çok korkmaya başladim
Gunde elli kere gelme diyorum sanci girdimi simdi böyle acı veriyorsa dogumda napacaz :-( gozumu tek boktaya dikip nefes bile alamiyorum o halde ikindigimi dusunemiyorum bile allahm acisiz kurtulalim

Ona da fena değil dedi eşim isimsiz kalacak çocuk babasının sayesinde eymen bi ara çok kişide vardı ondan biraz tereddüt ediyorum bakalim hayirlisi
benim ilk oğlan eymen, çooook seviyorum . Ama doktorda sıra beklerken en az 3-5 hastanın adının eymen olduğunu görüyorum, bilsem bukadAr çok olduğunu koymazdım galiba. İlerde sınıfta çok olur diye düşünüyorum

Işte ben de o yüzden kararsizim yoksa anlamı çok güzel ilk oğlumda da niyetlendik o zaman da eşim pek istemedi çok konuldu diye ben de vazgecmistim ama bu ara azalmistir belki :))

Sorma ya benim de 2 gundur kasilmam fazlalasti annem de az evvel karnın asahi inmiş diyor az daha beklesin bu minnoslar ya

Biz de yarın 35.haftaya giriyoruz ama hala ismi belli değil çok geç kaldık. İlk kızımda hemen karar vermiştik bunda bir türlü tamam şu olsun diyemedik :)

Bende dün çantamı hazırladım sanki bi iki güne dogurcakmışım gibi hissettim oysaki daha var. Ama nedense wc ye bile girsem ilk baktıgım şey gelen giden varmı diye bakıyorum

Bende dün çantamı hazırladım sanki bi iki güne dogurcakmışım gibi hissettim oysaki daha var. Ama nedense wc ye bile girsem ilk baktıgım şey gelen giden varmı diye bakıyorum
Tuhaf sancı gibi şeyler hissediyorum o da korkutuyor biraz beni

Ay valla bende öyleyim ama beni yolluyo sıpam bugün ağdaya gittim resmen aşağı inmiş hareketleri cok belli oluyordu bel agrım var bıçak saplanır gibi çatı agrım uzun zamandır var ama günden güne kötüye gidiyor hepimiz sağlıkla vaktinde doguralim

Tuhaf sancı gibi şeyler hissediyorum o da korkutuyor biraz beni
Bendede geceleri oluyor özellikle böyle belden geliyor hemen geçiyor ama. Gecen hafta nst ye sancı falan da çıkmadı belkide bagırsaklardan kaynaklıdır diye düşünüyorum ama bende tedirgin oluyorum :) sanırım hazırlanıyor vücutlarımız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…