Evet canım benmde çatı bölgem aşırı acıyo. Bazen kalkerken ağlıyorum oturupAy valla bende öyleyim ama beni yolluyo sıpam bugün ağdaya gittim resmen aşağı inmiş hareketleri cok belli oluyordu bel agrım var bıçak saplanır gibi çatı agrım uzun zamandır var ama günden güne kötüye gidiyor hepimiz sağlıkla vaktinde doguralim
Ne demek :) ❤ mac hastasi esim hatta ceyrek final yari final final diye yapalim dio hatta :)))Aaaa cok mantıklı.. hic aklimiza gelmedi bu yöntem. Biz uygulayabiliriz şuan :) Teşekkür ettim canim fikir için :)
evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiçIşte ben de o yüzden kararsizim yoksa anlamı çok güzel ilk oğlumda da niyetlendik o zaman da eşim pek istemedi çok konuldu diye ben de vazgecmistim ama bu ara azalmistir belki :))
canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktıSorma ya benim de 2 gundur kasilmam fazlalasti annem de az evvel karnın asahi inmiş diyor az daha beklesin bu minnoslar ya
Iyi yapmissin canim.guzel olmus. Bende babama yaptiricam.. terzide kendisi..ben.hic benzememisim elimden gelmez :))fıyonkları yaptım kuvöze ve yatağane gerek var buna da para vermeye dedim elımde malzeme vardı. küvöz eteği de bunlara yakın renk yaptırırım dedım
yaaa negüzel her istedıgını yaptırıyorsundur kıskandımIyi yapmissin canim.guzel olmus. Bende babama yaptiricam.. terzide kendisi..ben.hic benzememisim elimden gelmez :))
Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsinSize de geçmiş olsun canım.
Yok bizde plesenta ile ilgili bir sıkıntı yok yukardaymis.
Kanama olacak bir neden goremiyorlar.
Çok iş yapmış çok zorlamıştım ilk sefer olduğunda yani üç hafta önce. Ona bağladılar. Yalniz Plesantanin ucundan da sızıntı olabilir gibi bir şey söyledi başka bir doktor bu sefer.
Birer gün sürdü sonra devam etmedi.
Sıkıntı görünmüyor istirahat dedi sadece kendi doktorum. Ama erken doğum riski tasiyorum yine de.
Senin kanaman devam ediyor mi ara ara mi oluyor?
insallah canim hayirli haberlerle gel bende bebegim kilo aldi mi diye merak ediyorummYarın kontrolüm var. 34+4 olacağız. :) Belimde ağrı vardı kendiliğinden geçti. Şükür baska hiçbir sıkıntım yok. Sadece bebeğim kilo aldı mi onu merak ediyorum. :) 2 hafta önce 32+4'te 1800 idi. İnşallah 2300 falan olmuştur. :)
Evet canım senin yorumun dikkatimi çekmişti önceden. Bebislerimizin kilosu aynı civarlardaydı haftasına göre. Ama sorun etme ben zayıfım mesela. Doktorum hep normal dedi. Ince uzun olacak demişti. :) şöyle en azından erken doğarsa bile 2.5 kilo olsun diyorum. Sağlıkla gelsinler.insallah canim hayirli haberlerle gel bende bebegim kilo aldi mi diye merak ediyorumm
Allah yardımcın olsun canımBenmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Valla oyle..sokugum.olsa goturuyorum...bunu sen yapamiyomusun diyo..sen.varken niye yapim.diyorumyaaa negüzel her istedıgını yaptırıyorsundur kıskandım
Çok geçmiş olsun, dinlenin bol bol. Sağlıkla, zamanında gelsin inşallah bebiş.Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Çok tatlısınız:) valla bizimde bu kura yöntemini denememiz lazım.Ne demek :) ❤ mac hastasi esim hatta ceyrek final yari final final diye yapalim dio hatta :)))
Cok gecmis olsun insallah vaktinde gelsin bebegin saglicaklaBenmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelsin bebeğinBenmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Daha fazla olmuştur bence :) haberlerini bekliyoruz canımYarın kontrolüm var. 34+4 olacağız. :) Belimde ağrı vardı kendiliğinden geçti. Şükür baska hiçbir sıkıntım yok. Sadece bebeğim kilo aldı mi onu merak ediyorum. :) 2 hafta önce 32+4'te 1800 idi. İnşallah 2300 falan olmuştur. :)
Uzan dinlen canım. Geçer umarım az daha dursun bebişkızlar yıne basladı kasılmalarım 1saattır ardarda ılacımı aldım yıne. umarım yine hast.ye gitmek zoeunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?