2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım benmde çatı bölgem aşırı acıyo. Bazen kalkerken ağlıyorum oturup ağdaya bende gidicem ama çok korkuyorum ya nasıl geçti seninki çok canın yandımı ?

Işte ben de o yüzden kararsizim yoksa anlamı çok güzel ilk oğlumda da niyetlendik o zaman da eşim pek istemedi çok konuldu diye ben de vazgecmistim ama bu ara azalmistir belki :))
evet şu aralar doğanlarda duymadım bende hiç

Sorma ya benim de 2 gundur kasilmam fazlalasti annem de az evvel karnın asahi inmiş diyor az daha beklesin bu minnoslar ya
canım dinleniyomusun? Ben izne ayrılana kadar herkes çok aşağıda diyodu, şimdi evdeyim dinleniyorum. İyice midemin oraya çıktı

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin

Yarın kontrolüm var. 34+4 olacağız. :) Belimde ağrı vardı kendiliğinden geçti. Şükür baska hiçbir sıkıntım yok. Sadece bebeğim kilo aldı mi onu merak ediyorum. :) 2 hafta önce 32+4'te 1800 idi. İnşallah 2300 falan olmuştur. :)

insallah canim hayirli haberlerle gel bende bebegim kilo aldi mi diye merak ediyorumm

insallah canim hayirli haberlerle gel bende bebegim kilo aldi mi diye merak ediyorumm
Evet canım senin yorumun dikkatimi çekmişti önceden. Bebislerimizin kilosu aynı civarlardaydı haftasına göre. Ama sorun etme ben zayıfım mesela. Doktorum hep normal dedi. Ince uzun olacak demişti. :) şöyle en azından erken doğarsa bile 2.5 kilo olsun diyorum. Sağlıkla gelsinler.

Benmde dun aksamdan bu yana kanamam var serum progestan takviyeleri alıyorum hastanede.sebep bulamadı.bi ara kahverenhine donmustu ama sımdı gene kırmızı pıhtı grliyo.dua edin saglıkla biraz daha buyudukten sonra gelsin
Çok geçmiş olsun, dinlenin bol bol. Sağlıkla, zamanında gelsin inşallah bebiş.

Cok gecmis olsun insallah vaktinde gelsin bebegin saglicakla

Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelsin bebeğin

Daha fazla olmuştur bence :) haberlerini bekliyoruz canım

kızlar yıne basladı kasılmalarım 1saattır ardarda ılacımı aldım yıne. umarım yine hast.ye gitmek zoeunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…