2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım randevum var öğlende edosko Ilaç yüzünden uyuyakalmışım rüyamda gördüm muayenemii yaa bebeğim 2400,2500 gram falan diyordu doktor ama bana çok az geldi çok normal diyordu gerçekten 2400s2 az almış olmuyor mu bu ay ya en son tam 3 hafta önce gitmişiz randevu alarak ozmn 2005gram flndı. Gerçeğini duymadan rüyayı taktım:)

Gunaydin kizlar
@Kartanesii8892 baska dr a gidecek var mi göremedim hayirli haberlerinizi bekliyorum benimde yarin devlette randevum var hic goremiyorum bebegimi makine cok kötü ama asagi yukari olcumlerini soyluyorlar artik ufaktan ozeldeki dr ma gidecegim fazla arayi acmamak lazim:)

gelince yalvarsan uyumaz ) eziyet etmeye gelecekler insanin cani aciyor ama mutlu oluyor hareket ettiginde agladigimi biliyorum o halde mutlu oluyorum

Reactions: Otb
Valla kuzum ben dogursam anlamam okadar cahilim ama dün dedigim gibi agriyordu wcden yeni geldim elimin islakligi kurumadi daha hapsurdum yazidada dedigi gibi hapsururken kendimi tutma geregi duruyorum idrar kaciyor ona ragmen dün çok kötuydum asiri bel agrisi idrar tutmusum gibi agrı cok suddetliydi ayaga kaldirmadi

Aynen öyle canim birde bebegi yok yani oda olsa ortalik bebek sesi anne sesi basinda duran refkatcinin sesi gercekten zor tek kalmak kadar guzel birsey yok

Önemli olan bu zaten canım onların iyi olduğunu bilelim de Ben de belki göremicem bakalım yüzünü kapamazsa 3 aydır kapamıyor İnşallah bugün de kapamaz şimdi kahvaltı yapacağım sonra Çikolata yiyeceğim hareketliyken kapatmıyor yüzünü aman kasıyım bıyerlerımı dr bize aylık kontrol demıstı 10kasımdaa gıtmıstık Ama bu hafta içi izne çıkıyor diye pazartesiye aldık neredeyse bir hafta erken gitmiş olacağım zaten bundan sonra kontroller de sıklaşacakmış Acaba bugün çatı muayenesi yaparmı cok merak edyrm 35+6dayz

Ondan galiba canim artik baski yapiyorlar guclendiler tekmeler bile acitiyor artik

Kuzum hiç bilmiyorum nasil işliyor orda durumlar

Tecrübesiz ya kuzum ondan oluyor ıste ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz nasıl başlayacak doğum keşke kesin net bir sinyali olsaydı negüzel olurdu dimi. Ben 2 3 ay önce hapşırırken bildiğin altıma kaçırmıştım eşimin yanında ve bunu o an sesli bir şekilde söylemiştim argo tabrını hayal et ay nasıl utandm.varya guldum cok da ama cok garıptı

Kuzum hiç bilmiyorum nasil işliyor orda durumlar
Biz bir kere ultrasonda Ağlama mimiklerine denk gelmiştik Dün diyorum eşime çok fazla acıktım bebeğimiz deacıkmıştır Yani şimdi dogsamesela açlıktan ağlıxak Ya içeride de ağlıyor Bence:)

Benim yerimede ye cikolatalari valla yapmaz gibime geliyor ama nst falan sokar sanirim haftan büyük bayagi senin duruma gorede yapabilir eger yaparsa korkma tamam mi hic korkulacak birsey degil sadece derin nefes al 5 sn surmuyor bile

Benim yerimede ye cikolatalari valla yapmaz gibime geliyor ama nst falan sokar sanirim haftan büyük bayagi senin duruma gorede yapabilir eger yaparsa korkma tamam mi hic korkulacak birsey degil sadece derin nefes al 5 sn surmuyor bile
Tamam canım ben öyle çevreden söylenenlerden çok etkilenen biri değilim çok kişi bana yaptırma sonra doğumu tetikliyor diyor ama alakası olduğunu düşünmüyorum dayanırım yani öyle canım çok tatlı değildir evet sokablr cokkasılma vardı dye de canım arkadaşıma çatı muayenesi yapmadan demiş 1 hafta sonra yapacağım diye ama benim gittiğim 2 hafta oldu en son acile gitmiştim belkı bana da der hazırlksız olmaym fln dye çünkü acıl bısey olmadgnda sorun olmazsa vajinal muayene yapmalyz diyor uzunluk olcmek ıcn fln

Beni fena korku sardi arada sancı gibi bi agri sipleniyor diyorum bu agrı girdiginde nasil ikinicaz iyice telaşlandim arada agliyorum ben nasil doguracam
Aman sal gitsin ilk zaman insan herşeyden utaniyordu artik utanmiyorum oh relax

Aa çatı muanesi nasıl oluyor ki

Beni fena korku sardi arada sancı gibi bi agri sipleniyor diyorum bu agrı girdiginde nasil ikinicaz iyice telaşlandim arada agliyorum ben nasil doguracam
Aman sal gitsin ilk zaman insan herşeyden utaniyordu artik utanmiyorum oh relax
Şeyden aklıma getiriyorum Ben Adetken bazen sökmeye çalışırken ıkınıyorum Sen de yapıyorsan azcok onun gb bısey sanırım Kız ben bir de rüyamda görmüştüm ya Bıktım şu rüyalardan tövbe tövbe ne düşünsem görüyorum zaten 1ocakta doğum yapıyordum demiştim ya o zaman rüyamda dogumyaoarken ıkınıyordum Uyandığımda da ıkınıyordum o kadar korktum ki çocuk çıkacak diye

Biz bir kere ultrasonda Ağlama mimiklerine denk gelmiştik Dün diyorum eşime çok fazla acıktım bebeğimiz deacıkmıştır Yani şimdi dogsamesela açlıktan ağlıxak Ya içeride de ağlıyor Bence:)
Bende onu anlamiyorum dogduklarinda morarana kadar agliyorlar sesleri nerelere gidiyor karnimizdada agliyorlarmi agliyorsa neden ses gelmiyor kalp sesi duyuluyor esim arada kulagini dayiyor kalp sesi galiba bi ses var ama diyor agliyorsada duyulmasi lazim degilmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…