2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya o tetikleme isi nasil oluyor biliyor musun eger dogum haftana falan gelindiyse veya gectiyse dr az kurcaliyor derinleri ama normal yaparsa oyle derinlerde dolaşmıyor:) haberlerde gordunuz mu bi kadin rahmimde bant unutmuslar diye dir dir konusuyor o da plesentadaki bantmis bi kusur yani oyle sacmalayan insan varki bu cati muayenesi yaptirma dogumu tetikler demeleride ayni gibi olmus

Ben adet agrisida çekmiş degilim ablam hastanelik olurdu agridan ben hafif agrilarla atlatirdim
Nezaman dogum yapacan acaba ruyan çikacakmı

gelince yalvarsan uyumaz ) eziyet etmeye gelecekler insanin cani aciyor ama mutlu oluyor hareket ettiginde agladigimi biliyorum o halde mutlu oluyorum
Hahah dimi bide o var benmki hala hareketsiz bakalım takip ediyimde duramazsam giderim :) evet bazen benmde canımı acıtıyor bazende çok hızlı hareket ediyor çok gülüyorum yemin ediyorum bu hamilelik adamı her şekle sokuyor. Sürrkli ağrıyan yerim bigün agrımasa niye agrımıyo falan diye üzülüyorum doguncada başka şeylere takılcaz dimi bitmicek bu psikoloji

Dr iki parmagiyla vajinadan girip catina bakiyor normal doguma uygun mu vs. Gibi
Ay ben ondan çok korkuyorum ya 38 de yapalım dedi doktor banada sürekli aklımda. Benm zaten ilişkide ve normal alttan muayenedede çok canım yanıyordu. Bakalım bnda nasıl olcak

Kafamızda deli sorular dıyosun yanı canım her şey ile düşünsek kafayı yerız valla ama ses çıkmamasının nedeni içeride hava olmaması sesimiz havayla temas ettiği için oluşuyor ya oyuzden agladıgına ınanıyorumm ben :)❤

plasentada ne bantı var yahu ay cokcahılım:) aynen canım ya zaten doğumu yaklaşanlarda doğum olsun diye rıskı yoksa ilişki önerıyorlar onun gibi bir şey işte ilişki daha çok tetikliyor o yüzden ki bunu zaten tetıklesın diye veriyor Doktorlar değil mi yani

Instagramda cagri gulumser paylasmis cok güldüm vallahi aynen o dediginden zaten bilincli dr ne yapmasi gerektigini bilir

Instagramda cagri gulumser paylasmis cok güldüm vallahi aynen o dediginden zaten bilincli dr ne yapmasi gerektigini bilir
cagrı kım kız fenomen mı ben ınst kullanmıyorum 3yıldır. annemn hesabndan sadece bebıs seylerını sıparıs edıodum bırsz sosyal.medyadan uzagım ben de bakaym komık seylerse :)

cagrı kım kız fenomen mı ben ınst kullanmıyorum 3yıldır. annemn hesabndan sadece bebıs seylerını sıparıs edıodum bırsz sosyal.medyadan uzagım ben de bakaym komık seylerse :)
Evet fenomen dr lardan cagri gulumserin bastan ikinci gönderisinde var dedigim kadının yakinislarina bak onu ceken habercilerde uygun :)

Benim doktorum 35.haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. Cumartesi randevumda yapacak. Seninki de yapabilir canım

Aynen kuzum bilmiyorum dogunca hemen bikarmiyiz bazi insanlari goruyorum bizdemi boyle olacagiz acaba diyorum cocuklar sokakta daha uç dort yokbile tehlikeli şeylerle oynuyorlar ikizler anneside bikmiş artik aşiri yaramazlar evde ne buldular atiyorlar camdan aşagi kasik havlu tabak ellerine ne denk gelirsee hatta bikere yer yatagini balkon demirine koymus ittirerek dusurmusler kadin söyleniyordu zordan yikadim diye

Benim doktorum 35.haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. Cumartesi randevumda yapacak. Seninki de yapabilir canım

benım ark.ma da 36da gıttıgınde 37 ıcınde yapıcam demıs ben en son acil hasta olarak gittim diye mi söylemedi acaba Belki de bana da 37'nin içinde yapar haftaya gel der kontrolhakkım varken ama bn de yıne de hazırlıklı gideyim dedim çarşaf örtülüyor mu canım peki sen bılıyor musun Nilufer_3457 sen de bılırsın kesın:) bugün 36bıtıyor bızım işte

Cok iceri girmiyor iste ondan diyorum korkmayin diye derin nefes alip ufleyene kadar bitiyor isi dr un zaten ben oldugumda dr bitti kalkabilirsin dedi bumuymus milletin abarttigi dedim dr a :)
Bikere acile gitmistim az bi kan gelmisti boyle ayakkabi gibi bisey sokmuştu napyon sen diyemedim erkekti seffaf kocaman biseydi ay suan guluyorum o an aglicaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…