Ya o tetikleme isi nasil oluyor biliyor musun eger dogum haftana falan gelindiyse veya gectiyse dr az kurcaliyor derinleri ama normal yaparsa oyle derinlerde dolaşmıyor:) haberlerde gordunuz mu bi kadin rahmimde bant unutmuslar diye dir dir konusuyor o da plesentadaki bantmis bi kusur yani oyle sacmalayan insan varki bu cati muayenesi yaptirma dogumu tetikler demeleride ayni gibi olmusTamam canım ben öyle çevreden söylenenlerden çok etkilenen biri değilim çok kişi bana yaptırma sonra doğumu tetikliyor diyor ama alakası olduğunu düşünmüyorum dayanırım yani öyle canım çok tatlı değildir evet sokablr cokkasılma vardı dye de canım arkadaşıma çatı muayenesi yapmadan demiş 1 hafta sonra yapacağım diye ama benim gittiğim 2 hafta oldu en son acile gitmiştim belkı bana da der hazırlksız olmaym fln dye çünkü acıl bısey olmadgnda sorun olmazsa vajinal muayene yapmalyz diyor uzunluk olcmek ıcn fln
Ben adet agrisida çekmiş degilim ablam hastanelik olurdu agridan ben hafif agrilarla atlatirdimŞeyden aklıma getiriyorum Ben Adetken bazen sökmeye çalışırken ıkınıyorum Sen de yapıyorsan azcok onun gb bısey sanırım Kız ben bir de rüyamda görmüştüm ya Bıktım şu rüyalardan tövbe tövbe ne düşünsem görüyorum zaten 1ocakta doğum yapıyordum demiştim ya o zaman rüyamda dogumyaoarken ıkınıyordum Uyandığımda da ıkınıyordum o kadar korktum ki çocuk çıkacak diye
Dr iki parmagiyla vajinadan girip catina bakiyor normal doguma uygun mu vs. GibiAa çatı muanesi nasıl oluyor ki
Hahah dimi bide o vargelince yalvarsan uyumaz ) eziyet etmeye gelecekler insanin cani aciyor ama mutlu oluyor hareket ettiginde agladigimi biliyorum o halde mutlu oluyorum
Ay ben ondan çok korkuyorum ya 38 de yapalım dedi doktor banada sürekli aklımda. Benm zaten ilişkide ve normal alttan muayenedede çok canım yanıyordu. Bakalım bnda nasıl olcakDr iki parmagiyla vajinadan girip catina bakiyor normal doguma uygun mu vs. Gibi
Ne kadar oldu gitmeyeliiiiiGunaydin kizlar
@Kartanesii8892 baska dr a gidecek var mi göremedim hayirli haberlerinizi bekliyorum benimde yarin devlette randevum var hic goremiyorum bebegimi makine cok kötü ama asagi yukari olcumlerini soyluyorlar artik ufaktan ozeldeki dr ma gidecegim fazla arayi acmamak lazim:)
Kafamızda deli sorular dıyosun yanı canım her şey ile düşünsek kafayı yerız vallaBende onu anlamiyorum dogduklarinda morarana kadar agliyorlar sesleri nerelere gidiyor karnimizdada agliyorlarmi agliyorsa neden ses gelmiyor kalp sesi duyuluyor esim arada kulagini dayiyor kalp sesi galiba bi ses var ama diyoragliyorsada duyulmasi lazim degilmiki
Yıkarken bir şekilde deriyle temas oluyor sonucta:/Diplere degdirmeden, el surmeden bol oksijenli bir yerde cok uzun sure tutmamak sartiyla boya yapilabilir:)
plasentada ne bantı var yahu ay cokcahılım:) aynen canım ya zaten doğumu yaklaşanlarda doğum olsun diye rıskı yoksa ilişki önerıyorlar onun gibi bir şey işte ilişki daha çok tetikliyor o yüzden ki bunu zaten tetıklesın diye veriyor Doktorlar değil mi yaniYa o tetikleme isi nasil oluyor biliyor musun eger dogum haftana falan gelindiyse veya gectiyse dr az kurcaliyor derinleri ama normal yaparsa oyle derinlerde dolaşmıyor:) haberlerde gordunuz mu bi kadin rahmimde bant unutmuslar diye dir dir konusuyor o da plesentadaki bantmis bi kusur yani oyle sacmalayan insan varki bu cati muayenesi yaptirma dogumu tetikler demeleride ayni gibi olmus
Instagramda cagri gulumser paylasmis cok güldüm vallahi aynen o dediginden zaten bilincli dr ne yapmasi gerektigini bilirplasentada ne bantı var yahu ay cokcahılım:) aynen canım ya zaten doğumu yaklaşanlarda doğum olsun diye rıskı yoksa ilişki önerıyorlar onun gibi bir şey işte ilişki daha çok tetikliyor o yüzden ki bunu zaten tetıklesın diye veriyor Doktorlar değil mi yani
3 hafta once gitmistim yaklasik devlete, ozel hastanedeki dr a oldu 2.5 ay heraldeNe kadar oldu gitmeyeliiiii
cagrı kım kız fenomen mı ben ınst kullanmıyorum 3yıldır. annemn hesabndan sadece bebıs seylerını sıparıs edıodum bırsz sosyal.medyadan uzagım ben de bakaym komık seylerse :)Instagramda cagri gulumser paylasmis cok güldüm vallahi aynen o dediginden zaten bilincli dr ne yapmasi gerektigini bilir
Kasiyorsundur kendini büyük ihtimalAy ben ondan çok korkuyorum ya 38 de yapalım dedi doktor banada sürekli aklımda. Benm zaten ilişkide ve normal alttan muayenedede çok canım yanıyordu. Bakalım bnda nasıl olcak
Evet fenomen dr lardan cagri gulumserin bastan ikinci gönderisinde var dedigim kadının yakinislarina bak onu ceken habercilerde uygun :)cagrı kım kız fenomen mı ben ınst kullanmıyorum 3yıldır. annemn hesabndan sadece bebıs seylerını sıparıs edıodum bırsz sosyal.medyadan uzagım ben de bakaym komık seylerse :)
Çokmu iceriye gidiyor :-( basimiza neler gelecek ayyDr iki parmagiyla vajinadan girip catina bakiyor normal doguma uygun mu vs. Gibi
Benim doktorum 35.haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. Cumartesi randevumda yapacak. Seninki de yapabilir canımÖnemli olan bu zaten canım onların iyi olduğunu bilelim de Ben de belki göremicem bakalım yüzünü kapamazsa 3 aydır kapamıyor İnşallah bugün de kapamaz şimdi kahvaltı yapacağım sonra Çikolata yiyeceğim hareketliyken kapatmıyor yüzünü aman kasıyım bıyerlerımıdr bize aylık kontrol demıstı 10kasımdaa gıtmıstık Ama bu hafta içi izne çıkıyor diye pazartesiye aldık neredeyse bir hafta erken gitmiş olacağım zaten bundan sonra kontroller de sıklaşacakmış Acaba bugün çatı muayenesi yaparmı cok merak edyrm 35+6dayz
Cok iceri girmiyor iste ondan diyorum korkmayin diye derin nefes alip ufleyene kadar bitiyor isi dr un zaten ben oldugumda dr bitti kalkabilirsin dedi bumuymus milletin abarttigi dedim dr a :)Çokmu iceriye gidiyor :-( basimiza neler gelecek ayy
Aynen kuzum bilmiyorum dogunca hemen bikarmiyiz bazi insanlari goruyorum bizdemi boyle olacagiz acaba diyorum cocuklar sokakta daha uç dort yokbile tehlikeli şeylerle oynuyorlar ikizler anneside bikmiş artik aşiri yaramazlar evde ne buldular atiyorlar camdan aşagi kasik havlu tabak ellerine ne denk gelirsee hatta bikere yer yatagini balkon demirine koymus ittirerek dusurmusler kadin söyleniyorduHahah dimi bide o varbenmki hala hareketsiz bakalım takip ediyimde duramazsam giderim :) evet bazen benmde canımı acıtıyor bazende çok hızlı hareket ediyor çok gülüyorum yemin ediyorum bu hamilelik adamı her şekle sokuyor. Sürrkli ağrıyan yerim bigün agrımasa niye agrımıyo falan diye üzülüyorum doguncada başka şeylere takılcaz dimi bitmicek bu psikoloji
Benim doktorum 35.haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. Cumartesi randevumda yapacak. Seninki de yapabilir canım
benım ark.ma da 36da gıttıgınde 37 ıcınde yapıcam demıs ben en son acil hasta olarak gittim diye mi söylemedi acaba Belki de bana da 37'nin içinde yapar haftaya gel der kontrolhakkım varken ama bn de yıne de hazırlıklı gideyim dedim çarşaf örtülüyor mu canım peki sen bılıyor musunBenim doktorum 35.haftada çatı muayenesi yapacağını söylemişti. Cumartesi randevumda yapacak. Seninki de yapabilir canım
Bikere acile gitmistim az bi kan gelmisti boyle ayakkabi gibi bisey sokmuştuCok iceri girmiyor iste ondan diyorum korkmayin diye derin nefes alip ufleyene kadar bitiyor isi dr un zaten ben oldugumda dr bitti kalkabilirsin dedi bumuymus milletin abarttigi dedim dr a :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?