2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay doktorun birde erkek dimi insan utaniyor bizimki bayan allahtan sen temizlenip git yinede bu arada temizligini nasil yapiyorsun

Tabi jinekolojik muayene iste catala yatiyorsun ya ortu örtüyorsun sadece spekulum takmiyor normal giris yapiyor cikariyor o kadar tövbe tövbe

Bikere acile gitmistim az bi kan gelmisti boyle ayakkabi gibi bisey sokmuştu napyon sen diyemedim erkekti seffaf kocaman biseydi ay suan guluyorum o an aglicaktim
Allah seni iyi etsin emi ayakkabi gibi sey dedigin spekulum rahim agzini net bir bicimde gormek icin hicte gulecegim yoktu

Canım İnan zaten tombul bebeklerle kıyaslamıyorum bile sadece en küçük bebeklerden de mi küçük onu öğrenmeye çalışıyorum tek derdim sağlıkla küvöze girmeden bugünleri geçirmek vaktim var mı onu da bilmiyorum rahim boyum kısaldı iyice dr her an gelebilirler diyor. İnşallah iyi olur herşey hepimiz için

Akşamdan beri kasık ve bel ağrım var. Regl olacakmışım gibi ağrıyor. Uyuyakalmışım biraz geçti ama uyanınca yine hissettim yarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım ben de haftalardır olan şeyler ama hareket edince banyo yapınca geçiyorsa sıkıntı etme bazen o kadar kasılıyor ki evin içinde dolaşıyorum öyle geçiyor ama muhakkak druna söyle rahim boyuna falan baksın

Evet canım zayıf bebekler gerçekten çabuk topluyor ilk bebeğimin Doğum ağırlığı da zayıftı zaten ama çabuk gelişti benim derdim kilolu olsun değil zaten bebeklerin küvöze girmemesi için gereken kriterlerden biri de kiloymuş solunumu emme refleksi falan herşeyi iyi olup kilodan girerlerse diye tedirginim ama kısmetten öteye yol gitmiyor bazen dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza bu arada arkadaşının bebeğine de maşallah:)
KIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
Canım ben pişik önleyici bepanthol aldım pişik olursa diye de sudocrem aldım ilk bebeğimde sudocrem den çok memnundum hemen geçirirdi pişiği sebamedinkini hiç kullanmadım
Canım değişiyor zayıflar da var önden giden daha kilolu bebisler de sen bu surecte bolca onlara kilo yapacak şeyler ye sağlıkla doğsunlar kilo alırlar merak etme
Yemek konusunda sıkıntılıyım canım hala yediğimi çıkartıyorum muz midemi mahvediyor onlar kilo alsın diy yiyorum ama bu sefer diğer yediklerim de çıkıyor ama yine de zorluyorum bakalım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim

Allah seni iyi etsin emi ayakkabi gibi sey dedigin spekulum rahim agzini net bir bicimde gormek icin hicte gulecegim yoktu
Gercekten ayakkabi insanin ayagina vuruyorda kaliba koyuyorlarya boyle ayakkabi seklince ortasi acilan ondandi ne bilim
Ben adini adam acimadan soktu napyon sen diyemedim felaket acidi

Gercekten ayakkabi insanin ayagina vuruyorda kaliba koyuyorlarya boyle ayakkabi seklince ortasi acilan ondandi ne bilim
Ben adini adam acimadan soktu napyon sen diyemedim felaket acidi
Dogru tipi oyle ama dr yaklasimiyla alakali vahsi hayvanlar gibi davranirlarsa muayene oyle olur ondan sonra kadinlarda korku oluyor normal muayenelerine gitmiyorlar

Arkadaşlar bir de göğüs ucu yarası hakkında konuşulmuş bundan en çok çekenlerden birisiyim ilk bebeğimde hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü anlatıp korkutmak istemem ama önlem almakta fayda var bir de doğru emzirme şekli denilmiş ama ben hem Doğumdan önce emzirme eğitimi aldım hem çok araştırdım kesinlikle bebeğimi doğru pozisyon da emziriyordum ama yine de yaralarım oldu biraz da ciltle ve bebeğin emme kuvveti süresi ile de alakalı bu sefer gümüş kalkanı alıp denicem gözüm parasını falan görmüyor vallahi yeter ki yara olmasın inşallah o da işe yarar korkuyorum yine ne kremler aldık ne paralar verdik o süreçte zaten işe yaramadı uzun müddet bakalım bu sefer bizi hangi maceralar bekliyor :)

Ay doktorun birde erkek dimi insan utaniyor bizimki bayan allahtan sen temizlenip git yinede bu arada temizligini nasil yapiyorsun
Evet canım erkek. yıllarca kendim ağda yaptım. hamıleyken malum en son cok zorlanınca bı sonrakınde gıttım hastanede yaptrmaya guzellık bolumune bu sıddetlı kasılmalarım başlamadan bir hafta önceydı ve bildiğin yarıda bıraktırdım agladım nerdyse kasıyorm ıster ıstemez. üstüne kasılma sorunum olunca mecbur Gillette Venüse basladım ona uzuluyrm cok ama napalm bebıs ıcn mecbur. Doğumdan sonra inşallah devam edeceğim agdaya

Tabi jinekolojik muayene iste catala yatiyorsun ya ortu örtüyorsun sadece spekulum takmiyor normal giris yapiyor cikariyor o kadar tövbe tövbe
ızlemek de ıstemedım hıc vıdeo ama kemik hapısını nerden anlıo mesela elıyle mı yaa of:)

Biliyordum canim ama mecbur gidiyoruz ki gittiğim hastanede büyük özel bir hastane İstanbul'da özel yerlerde ancak doktor geliyor tabi onlarda bir dünya para.acibadem falan doğuma 10diyenler var

kizlar ilk defa çatı muanesi olacaklar veya çatı muanesinden korkanlar için söylüyorum çok çok basit bişey doktorunuz sadece az bisey sizi parmaklicak afdersinizyani hiç korkulacak bi durum değil.kizim haftasını aştığı için hiç abartmadan söylüyorum kizlar belki 20defa bakilmiştir banahele ki doğumda acilmam olmayınca her gördüğüm hemsireye kendimi elletiyordum

Kuzuuu ne 1 ocağı son günün 1 ocak ben hiç son günü görmem hatta ben bile diyorum ocsk 23 görünmesine rağmen ben ocağın ilk haftası falan doğururum diyorum hiç 40 a beklemez gibi geliyor :))

Yaaa şuan bütün tezlerim çürüdü hani kızlar erken geliyordu doktorum bile öyle demişti :))

Kizlar cati muayenesinden bahsetmissiniz... tup bebek tedavisinde o kadar cok alet edavatla icli disli oldumki.. 2 parmagin lafi olmaz
Korkmayin yani...nelere katlaniyor insan...ondan korkan normal dogumu.nasil yapar
Aynen cnim bende o yollardan çok geçtim.hele ki anestisuz rahim filmi.

Benim ellerim şişiyo iki gündür ya Özellikle sol el daha şiş. Yumruk yapamıyorum parmaklarımın eklem yerleri çok ağrıyor. Ödem mi oluyo bu? Soğuk kompres yapıyorum. Başka ne önerirsiniz kızlar

Ay ben ondan çok korkuyorum ya 38 de yapalım dedi doktor banada sürekli aklımda. Benm zaten ilişkide ve normal alttan muayenedede çok canım yanıyordu. Bakalım bnda nasıl olcak
Aynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…