- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ay doktorun birde erkek dimibenım ark.ma da 36da gıttıgınde 37 ıcınde yapıcam demıs ben en son acil hasta olarak gittim diye mi söylemedi acaba Belki de bana da 37'nin içinde yapar haftaya gel der kontrolhakkım varken ama bn de yıne de hazırlıklı gideyim dedim çarşaf örtülüyor mu canım peki sen bılıyor musunNilufer_3457 sen de bılırsın kesın:) bugün 36bıtıyor bızım işte
Tabi jinekolojik muayene iste catala yatiyorsun ya ortu örtüyorsun sadece spekulum takmiyor normal giris yapiyor cikariyor o kadar tövbe tövbebenım ark.ma da 36da gıttıgınde 37 ıcınde yapıcam demıs ben en son acil hasta olarak gittim diye mi söylemedi acaba Belki de bana da 37'nin içinde yapar haftaya gel der kontrolhakkım varken ama bn de yıne de hazırlıklı gideyim dedim çarşaf örtülüyor mu canım peki sen bılıyor musunNilufer_3457 sen de bılırsın kesın:) bugün 36bıtıyor bızım işte
Allah seni iyi etsin emi ayakkabi gibi sey dedigin spekulum rahim agzini net bir bicimde gormek icin hicte gulecegim yoktuBikere acile gitmistim az bi kan gelmisti boyle ayakkabi gibi bisey sokmuştunapyon sen diyemedim erkekti seffaf kocaman biseydi ay suan guluyorum o an aglicaktim
Canım İnan zaten tombul bebeklerle kıyaslamıyorum bile sadece en küçük bebeklerden de mi küçük onu öğrenmeye çalışıyorum tek derdim sağlıkla küvöze girmeden bugünleri geçirmek vaktim var mı onu da bilmiyorum rahim boyum kısaldı iyice dr her an gelebilirler diyor. İnşallah iyi olur herşey hepimiz içinCanim Sen iki bebege hamilesin, tek bebekli annelerin bebekleri bu haftada evet daha kilolu olabiliyor ama senin durumun daha farkli o yuzden Boyle bir kiyaslamaya girme. Masallah 34.haftadasin daha da vaktin var alirlar kilo, kendini yorma ne kadar kalirlarsa o kadar iyi
Canım ben de haftalardır olan şeyler ama hareket edince banyo yapınca geçiyorsa sıkıntı etme bazen o kadar kasılıyor ki evin içinde dolaşıyorum öyle geçiyor ama muhakkak druna söyle rahim boyuna falan baksınAkşamdan beri kasık ve bel ağrım var. Regl olacakmışım gibi ağrıyor. Uyuyakalmışım biraz geçti ama uyanınca yine hissettimyarın da geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum
Evet canım zayıf bebekler gerçekten çabuk topluyor ilk bebeğimin Doğum ağırlığı da zayıftı zaten ama çabuk gelişti benim derdim kilolu olsun değil zaten bebeklerin küvöze girmemesi için gereken kriterlerden biri de kiloymuş solunumu emme refleksi falan herşeyi iyi olup kilodan girerlerse diye tedirginim ama kısmetten öteye yol gitmiyor bazen dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza bu arada arkadaşının bebeğine de maşallah:)Canım kiloya takma yakın arkadaşıma doktor 3200 doğar dedi bebek aynı hafta 4900 doğdu. Hem seninkiler ikiz normal bu kilolar diye düşünüyorum doktor ölçümüne göre eksik yada fazla çıkabiliyor kiloları. Hem zayıf bebekler daha kolay toplar diyorlar
Canım ben pişik önleyici bepanthol aldım pişik olursa diye de sudocrem aldım ilk bebeğimde sudocrem den çok memnundum hemen geçirirdi pişiği sebamedinkini hiç kullanmadımKIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
Yemek konusunda sıkıntılıyım canım hala yediğimi çıkartıyorum muz midemi mahvediyor onlar kilo alsın diy yiyorum ama bu sefer diğer yediklerim de çıkıyor ama yine de zorluyorum bakalım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederimCanım değişiyor zayıflar da var önden giden daha kilolu bebisler de sen bu surecte bolca onlara kilo yapacak şeyler ye sağlıkla doğsunlar kilo alırlar merak etme
Gercekten ayakkabi insanin ayagina vuruyorda kaliba koyuyorlarya boyle ayakkabi seklince ortasi acilan ondandi ne bilimAllah seni iyi etsin emi ayakkabi gibi sey dedigin spekulum rahim agzini net bir bicimde gormek icin hicte gulecegim yoktu
Dogru tipi oyle ama dr yaklasimiyla alakali vahsi hayvanlar gibi davranirlarsa muayene oyle olur ondan sonra kadinlarda korku oluyor normal muayenelerine gitmiyorlarGercekten ayakkabi insanin ayagina vuruyorda kaliba koyuyorlarya boyle ayakkabi seklince ortasi acilan ondandi ne bilim
Ben adini adam acimadan soktu napyon sen diyemedim felaket acidi
Evet canım erkek. yıllarca kendim ağda yaptım. hamıleyken malum en son cok zorlanınca bı sonrakınde gıttım hastanede yaptrmaya guzellık bolumune bu sıddetlı kasılmalarım başlamadan bir hafta önceydı ve bildiğin yarıda bıraktırdım agladım nerdyse kasıyorm ıster ıstemez. üstüne kasılma sorunum olunca mecbur Gillette Venüse basladım ona uzuluyrm cok ama napalm bebıs ıcn mecbur. Doğumdan sonra inşallah devam edeceğim agdayaAy doktorun birde erkek dimiinsan utaniyor bizimki bayan allahtan sen temizlenip git yinede bu arada temizligini nasil yapiyorsun
ızlemek de ıstemedım hıc vıdeo ama kemik hapısını nerden anlıo mesela elıyle mı yaa of:)Tabi jinekolojik muayene iste catala yatiyorsun ya ortu örtüyorsun sadece spekulum takmiyor normal giris yapiyor cikariyor o kadar tövbe tövbe
Biliyordum canim ama mecbur gidiyoruz ki gittiğim hastanede büyük özel bir hastane İstanbul'da özel yerlerde ancak doktor geliyor tabi onlarda bir dünya para.acibadem falan doğuma 10diyenler varbizim muayene ücreti 102 sanırım canm Ben personel indiriminden dolayı 82 TL ödüyorum ablam orada çalışıyor Çok da iyi bir hastane zaten burada birkaç tane özel var diğerleri de şu an sıkıntıda diye duydum Doktorlar da iyi gerçekten evime de 1 dakika arabamızla hastane artısı cok yani. gerçekten ısteyen ınsan ıcın üzücü gelmemesı ama onu en başında söyledıler mı sıze
Kemik basısından veya dar genisliginden anlar anlar yani dert etme:)ızlemek de ıstemedım hıc vıdeo ama kemik hapısını nerden anlıo mesela elıyle mı yaa of:)
Kuzuuu ne 1 ocağı son günün 1 ocak ben hiç son günü görmem hatta ben bile diyorum ocsk 23 görünmesine rağmen ben ocağın ilk haftası falan doğururum diyorum hiç 40 a beklemez gibi geliyor :))Şeyden aklıma getiriyorum Ben Adetken bazen sökmeye çalışırken ıkınıyorum Sen de yapıyorsan azcok onun gb bısey sanırım Kız ben bir de rüyamda görmüştüm ya Bıktım şu rüyalardan tövbe tövbe ne düşünsem görüyorum zaten 1ocakta doğum yapıyordum demiştim ya o zaman rüyamda dogumyaoarken ıkınıyordum Uyandığımda da ıkınıyordum o kadar korktum ki çocuk çıkacak diye
Yaaa şuan bütün tezlerim çürüdü hani kızlar erken geliyordukizlar ilk defa çatı muanesi olacaklar veya çatı muanesinden korkanlar için söylüyorum çok çok basit bişey doktorunuz sadece az bisey sizi parmaklicak afdersinizyani hiç korkulacak bi durum değil.kizim haftasını aştığı için hiç abartmadan söylüyorum kizlar belki 20defa bakilmiştir bana hele ki doğumda acilmam olmayınca her gördüğüm hemsireye kendimi elletiyordum
Aynen cnim bende o yollardan çok geçtim.hele ki anestisuz rahim filmi.Kizlar cati muayenesinden bahsetmissiniz... tup bebek tedavisinde o kadar cok alet edavatla icli disli oldumki.. 2 parmagin lafi olmaz
Korkmayin yani...nelere katlaniyor insan...ondan korkan normal dogumu.nasil yapar
yok ya nerde iki gunde bir acile gidiyordum bende mahremiyet diye bişey kalmamıştı gider gitmez catala uzaniyordum.41.haft.doldurduk öyle geldi.Yaaa şuan bütün tezlerim çürüdü hani kızlar erken geliyordudoktorum bile öyle demişti :))
Ayy dimi..Aynen cnim bende o yollardan çok geçtim.hele ki anestisuz rahim filmi.
Aynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorumAy ben ondan çok korkuyorum ya 38 de yapalım dedi doktor banada sürekli aklımda. Benm zaten ilişkide ve normal alttan muayenedede çok canım yanıyordu. Bakalım bnda nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?