2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyim
Sen gibi kalkarmiyim

Bende var canim.plasentada bant. Tam olarak neye sebep oldugu bilinmiyor gelisim geriligine neden olabilir diolar. Cok sukur bebegim hep onde gitti simdiye kadar insallah boyle devam eder ❤

İyi demissin bu karinla zaten zor eline hakim ol de doktora senin kiyamadigini el çatir catir kiyiyor bacim

Sende bagimlilik yapmistir elletmeden duramamisindir ) bizdemi ole olacaz yoksa siradaki gelsin derim artik ayy ay ne gunlere kaldik ruh sagligim bozulmaya basladi

Bende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyim
Sen gibi kalkarmiyim
ay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıpr

ay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıpr
Hadi hayirli haberlerle gel kuzum en buyugumuz olarak bi aydinlat biizi

Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım

Ben 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden

edosko CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Amin cnim İNŞALLAH Rabbim emsklerimize degdirsin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin:) Darisi bütün isteyen kardeşlerimize olsun inşaAllah.

Kendi yazlık kışlık kıyafetlerimi ayirayim
dedim bu sene gec kaldim biraz. Cok zorlanıyorum yahu :/ esim de yardımcı olmuyor hic sag olsun :/ hareketlerim kısıtlanmış hakkaten cok
Canım geç kalmışsın esine çok kızdım benimki söylenir ama yapar

Yavaş yavaş yap canım

Selam kizlar S Sevimlipanduf bende evimee döndüm bebiş kıyafetlerini yıkadım hemen bugün astım, bi kaç parçayı elimde yıkadım belim şimdiden pert doktorun gelip gelmemesinden konuşulmuş benim doktorda 1 hafta önce arkadaşım doğum yaptı çok memnun kalmışlar gece akşam hep gelmiş ilgilenmiş inşallah bende memnun kalırım ben şahsen çatı muayenesinden hiç korkmuyorum içerden bir damarım patladığı için canlı canlı 2 dikiş atmışlardı devlet hastanesinde uyuşturmadan fln hayvan gibi davranmışlardı travma olrak kalmadı allahtan o yüzden aman me olabilirki diyorum ben ona dyanmisim 2 parmağa mi dayanamicam.

edosko CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Amin insallah canim..maddi manevi
Benimde hep kotu sonlanan gebeliklerim oldu..
Cok sukur dogal yolla kaldim en sonunda..
Rahat bir hamilelik gecirdim.geciyo..
O yuzden belki muayeneler cerez gibi..tabi kizlarda korkmakta hakli..bizim tecrube var kotude olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…