- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyimEvet canım erkek. yıllarca kendim ağda yaptım. hamıleyken malum en son cok zorlanınca bı sonrakınde gıttım hastanede yaptrmaya guzellık bolumune bu sıddetlı kasılmalarım başlamadan bir hafta önceydı ve bildiğin yarıda bıraktırdım agladım nerdyse kasıyorm ıster ıstemez. üstüne kasılma sorunum olunca mecbur Gillette Venüse basladım ona uzuluyrm cok ama napalm bebıs ıcn mecbur. Doğumdan sonra inşallah devam edeceğim agdaya
Orasi oyle canimDogru tipi oyle ama dr yaklasimiyla alakali vahsi hayvanlar gibi davranirlarsa muayene oyle olur ondan sonra kadinlarda korku oluyor normal muayenelerine gitmiyorlar
Bende var canim.plasentada bant. Tam olarak neye sebep oldugu bilinmiyor gelisim geriligine neden olabilir diolar. Cok sukur bebegim hep onde gitti simdiye kadar insallah boyle devam eder ❤plasentada ne bantı var yahu ay cokcahılım:) aynen canım ya zaten doğumu yaklaşanlarda doğum olsun diye rıskı yoksa ilişki önerıyorlar onun gibi bir şey işte ilişki daha çok tetikliyor o yüzden ki bunu zaten tetıklesın diye veriyor Doktorlar değil mi yani
Oo baya baya olmus senin canim bemcede git bi ozele soyle guzel bi poz yakalarsiniz insallah ❤3 hafta once gitmistim yaklasik devlete, ozel hastanedeki dr a oldu 2.5 ay heralde
İyi demissinAynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum
Sende bagimlilik yapmistir elletmeden duramamisindirkizlar ilk defa çatı muanesi olacaklar veya çatı muanesinden korkanlar için söylüyorum çok çok basit bişey doktorunuz sadece az bisey sizi parmaklicak afdersinizyani hiç korkulacak bi durum değil.kizim haftasını aştığı için hiç abartmadan söylüyorum kizlar belki 20defa bakilmiştir bana hele ki doğumda acilmam olmayınca her gördüğüm hemsireye kendimi elletiyordum
ay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıprBende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyim
Sen gibi kalkarmiyim
Hadi hayirli haberlerle gel kuzum en buyugumuz olarak bi aydinlat biiziay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıpr
mrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.
Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım
Amin cnim İNŞALLAH Rabbim emsklerimize degdirsin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin:) Darisi bütün isteyen kardeşlerimize olsun inşaAllah.edosko CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Özellikle sudocream aldım birde setin içinden ikan bubcchenvarKIZLAR sebamedin pisik kremi nasil sz ne aldiniz pisik kremi
Çok yaşa emi çok güldümSende bagimlilik yapmistir elletmeden duramamisindir) bizdemi ole olacaz yoksa siradaki gelsin derim artik ayy ay ne gunlere kaldik ruh sagligim bozulmaya basladi
Canım geç kalmışsın esine çok kızdım benimki söylenir ama yaparKendi yazlık kışlık kıyafetlerimi ayirayim
dedim bu sene gec kaldim biraz. Cok zorlanıyorum yahu :/ esim de yardımcı olmuyor hic sag olsun :/ hareketlerim kısıtlanmış hakkaten cok
Amin insallah canim..maddi maneviedosko CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Gecmis olsun acilman falan var mi serumla ilacla falan durdururlar insallahKizlarr sancı nedeniyle hastanede yatiyorumm
Saol canım açılmaya bakmadilar da ilaçla durduracaklarGecmis olsun acilman falan var mi serumla ilacla falan durdururlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?