2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oy oyy daha ütüleme aşaması var tam cinnetlik minnak minnak parçalar aman ya hiç çatı muayenesine gerek kalmadan doğursak olmuyor mu :))

Gecmis olsun acilman falan var mi serumla ilacla falan durdururlar insallah
Ya cahilliğime verin ama niye durdursunlar ki doğumu şimdi kız sancıyla boğuşuyor diye onu etiketlemedim ama anlamadım da haftası küçük değil ki neredeyse 36 yı tamamlamış, bebek gelmek istiyorsa gelsin zaten tamamlandı ciğer gelişimi falan, sadece kilosu belki biraz az olur ama küveze bile girmez ki zaten

Bak canim sen biran once gelsin diyorsun ama benim ilk cocugum 39+1 de dogdu doktor baska hastaneylede anlasmasi varmis oranin yenidogani iyi kuvezi falan var diye farkli hastanede dogurttu girme ihtimali var diye girdimi dersen cok sukur girmedi ama erken hafta gec hafta farketmez kuveze girmesi icin ne kadar kendi haftasina kadar kalsa o kadar iyi kafasinin ustundeki bingildagi bile kapanmiyor dogduktan sonra bile kac ay

39+1 de Doğum yaptın ve kuvöze girebilir mi dedi doktor allahım hiç aklım basmıyor bu işlere valla ben erken gelsin diyenlerdenim tabi şimdi değil de 36 da falan gelse durdurmayın doğurayım derdim herhalde :)

39+1 de Doğum yaptın ve kuvöze girebilir mi dedi doktor allahım hiç aklım basmıyor bu işlere valla ben erken gelsin diyenlerdenim tabi şimdi değil de 36 da falan gelse durdurmayın doğurayım derdim herhalde :)
Esim bi kaza gecirmisti gebelik tansiyonu cikti cok korktum uykusuz kaldim 20 günü askin falan ilaclada istenilen seviyeye düşmüyordu tansiyonum 4 5 gun oyle bekledik gebelik sekeride vardi zaten normal dogumu beklemeyelim dedi alalim bence dedi dr ee kendiliginden gelmedi bi yandan tansiyon bi yandan seker o yuzden ihtimal cok yuksek luveze girmesi demisti ,sen yinede erken gelsin deme bosver hayirli vakitte gelsin hepimizin kuzulari insallah

Bizim ailede de zamanında doğan böyle 40 haftayı bekleyen bebek yok bütün yeğenlerim(10 tane oldular) hepsi erken doğdu ablam 2 bebeğini de 35 de doğurdu biri kuvözdeki kaldı 40 gun kadar ama diğeri kalmadı gelişimi iyiydi, yengem daha yeni 37 de doğurdu, ben de alıştım herhalde bu fikre erken gelir düşüncesindeyim hep gelişimini tamamlasın gelsin :))

Kızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmus dinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye

Eklentiler

• CYMERA_20181203_140828.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…