2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim son ayda öyle oluyor çok komik bi görüntü oluyor bebek kendini topladığı için oyke yamuk duruyor

Oyyy masallahhhh.. ) kilosuda iyiymis canim..beklesin bakalim bu gunlerde guzel

Yorma kendini o kadar canim diycemde ben de hala inatka ve hasta halimle ise gitmeye devam yollarda olabilir benimde :) Rabbim korusun❤
Esim artik korkuyo..keske calismasaydin diyo..aslinda genel olarak sktnim.yok..bikac kez agri girdi ya..ondan telasli
Ya metroda isyerinde filan olursa haberlere cikarsin diyo
Napim dedim olursa olur..

Kizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?

Kizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?
Ben aldım hatta dün itibariyle takmaya başladım 3 saat falan taktım dün sonra çıkardım Bugün gene 3 saat takacağım, Doğumdan sonra emzirmediğimiz her an göğsümüzde duracakmış

Bende aldım ama daha.başlamadm takmaya cnm 35 ten sonra takmaya başlıcam benim şuan bile kuru ve acıyorlar doğumdan sonra düşünemiyorum

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim

helyum gazı da zam yedi malesef canım fiyat uçtu

normal balonu da şişirebilirsin helyum gazıyla fiyatı daha uygun oluyor ama odayı lastik gibi kokutuyor hemde ertesi güne kadar dayanmıyor
Aynen canım çok fazla geldi fiyatları bana baktım da .Normal balon kullanıcam bende hastahane süslemeyi düşünmüyorum da belki ev için lazım olursa diye :)

Bugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Kiz kiz masssallah ne yedin okadar hep yaramiş ne varsa kapmiş yeMiş ay bugun dogsa bile yeni dogmuş bebek gorunumunde suan ayyy ne tatli olmustur o simdi pamuk elleri yumuk yumuktur

Esim artik korkuyo..keske calismasaydin diyo..aslinda genel olarak sktnim.yok..bikac kez agri girdi ya..ondan telasli
Ay hic gulesiM yoktu çok yaşa haberlere cikacagina uzulmus metroda olduna degilde )

Ay valla cok zor oluyor artik beldi bacakti bende
Ben denetim isinde oldugumdan gunumun cogu arabada ve firmalarda ayakta gezerek oldugundan ben zorlaniyorum bide kis geldi soguk valla benim de esim ailem ayril diyoda sonraya kalsin istiyorum biraz daha bende. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…