- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim son ayda öyle oluyor çok komik bi görüntü oluyor bebek kendini topladığı için oyke yamuk duruyorKizçeler benim karnim çok düzgün yuvarlaktı dün geceden beri yamuk yumuk bi tarafi kaf daginda digeri yerin dibinde gibi duzelsin diye bosluga falan yatiyorum ama yok halen daha degisik yamukluklar var Okadar duzgunken neden boyle bir anda yamuldu
Oyyy masallahhhh.. ) kilosuda iyiymis canim..beklesin bakalim bu gunlerde guzelKızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Agrin varmiydiki..sadece nstdemi cikti..bide o deger kac cikti..30 50 vs diyolar yaKızlar serum takılı ayrı ayrı yazamadım hepimize çok teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim
Esim artik korkuyo..keske calismasaydin diyo..aslinda genel olarak sktnim.yok..bikac kez agri girdi ya..ondan telasliYorma kendini o kadar canim diycemde ben de hala inatka ve hasta halimle ise gitmeye devam yollarda olabilir benimde :) Rabbim korusun❤
Masallah yigenim 49 cm.dogmustu ..minnakti..hala minyon :)Kızlar buarada 49cm olmuşuzz ❤
Ben aldım hatta dün itibariyle takmaya başladım 3 saat falan taktım dün sonra çıkardım Bugün gene 3 saat takacağım, Doğumdan sonra emzirmediğimiz her an göğsümüzde duracakmışKizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?
Bende aldım ama daha.başlamadm takmaya cnm 35 ten sonra takmaya başlıcam benim şuan bile kuru ve acıyorlar doğumdan sonra düşünemiyorumKizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?
Çok şükür Rabbim'e bugünleri gösterdiği için.aynen cnim saymaya başlasam bu sayfa 4000 bulur.anestesisiz rahim filmidoğumdan daha kötüydü.
tedavi sürecinde gireni çıkanı hiç saymıyorum bende
Evet canm ben de oyle duydum bu aksam siparis verecegim, insallah memnun kalirizBen aldım hatta dün itibariyle takmaya başladım 3 saat falan taktım dün sonra çıkardım Bugün gene 3 saat takacağım, Doğumdan sonra emzirmediğimiz her an göğsümüzde duracakmış
Aynen canım çok fazla geldi fiyatları bana baktım da .Normal balon kullanıcam bende hastahane süslemeyi düşünmüyorum da belki ev için lazım olursa diye :)helyum gazı da zam yedi malesef canımfiyat uçtu
normal balonu da şişirebilirsin helyum gazıyla fiyatı daha uygun oluyor ama odayı lastik gibi kokutuyor hemde ertesi güne kadar dayanmıyor
Çok umudum var hatta tek umuduğım krem vs almadım bunu aldım diye bakalım inşaallah güzel atlatırız bu süreciEvet canm ben de oyle duydum bu aksam siparis verecegim, insallah memnun kaliriz
Kız Doğumun da yakın sen niye bu kadar yoruyorsun kendiniYakın zamanda yollarda dogurcam galıba koptu belım aglamamak ıcın zor tuttum kendımı
Kiz kiz masssallahBugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Saol canm ben fark etmedim normal kasılma sanıyordum. Nst de cikto
Ay hic gulesiM yoktu çok yaşa haberlere cikacagina uzulmusEsim artik korkuyo..keske calismasaydin diyo..aslinda genel olarak sktnim.yok..bikac kez agri girdi ya..ondan telasli
Ya metroda isyerinde filan olursa haberlere cikarsin diyo
Napim dedim olursa olur..
Ay valla cok zor oluyor artik beldi bacakti bendeEsim artik korkuyo..keske calismasaydin diyo..aslinda genel olarak sktnim.yok..bikac kez agri girdi ya..ondan telasli
Ya metroda isyerinde filan olursa haberlere cikarsin diyo
Napim dedim olursa olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?