2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
39+1 de Doğum yaptın ve kuvöze girebilir mi dedi doktor allahım hiç aklım basmıyor bu işlere valla ben erken gelsin diyenlerdenim tabi şimdi değil de 36 da falan gelse durdurmayın doğurayım derdim herhalde :)

Doktorlar 40 haftayi doldurmanin en ideal oldugunu soyluyolar canim. En erken 37sini bitirince normal Kabul ediyorlar ama 40 doldu mu en sagliklisiymis

Maşallahh size :)

Ay ne güzel canım ya okudukça ben heyecanlandım masallah kuzuna.benim iki hafta var daha.

Hadi gozun aydin canim sevindim senin adina

Bugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
oyy maşallah tosunmuş senınkı canım❤ ben gecen haftalarda bırhafta dogru duzgun yıyemedm kendıme bıraz da vıcdan yapıyorum ıster ıstemez oncekı ay 900gram almıstı sımdı 3haftada 660gram almıs ıyı mı bılemedm beslenmeme dikkat etseydim Belki daha fazla olabilirdi ama doktor kilosu da ileride dedi normale göre. buhaftalarda 2400fln oluyormus benım sata göre 35+1 bebege göre 36+0 bebege göre konuşuyor hep drm

Yaa maşallah maşallah :)) benim kız da ben gibi koca kafalı olacak :))))

Kizçeler benim karnim çok düzgün yuvarlaktı dün geceden beri yamuk yumuk bi tarafi kaf daginda digeri yerin dibinde gibi duzelsin diye bosluga falan yatiyorum ama yok halen daha degisik yamukluklar var Okadar duzgunken neden boyle bir anda yamuldu

Sagol canim benim, ben cok kilo aldim ama kizda aliyor napsin:) senin kizada masallah cok iyi gelisimi, oda 1 kilo alir doguma kadar ortalama, 3650 civari dogar ki cok iyi bir kilo cok ideal. Aslinda ilkini hep 3400 falan dogurmak istiyodum ne kadar az olursa o kadar rahat dogar diye ama olmadi ve gercekten dogumda sancilari cok guclu hissettim birazda uzundu ebelerde dedi guclu bir bebek diye, o yuzden sancilarda guclu. Yani dogum kilosu ortalama olsun en guzeli, zaten dogduktan sonra cook hizli kilo aliyorlar:) hic kendini suclu hissetme zaten gelisimi ileride bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…