- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
39+1 de Doğum yaptın ve kuvöze girebilir mi dedi doktor allahım hiç aklım basmıyor bu işlere valla ben erken gelsin diyenlerdenim tabi şimdi değil de 36 da falan gelse durdurmayın doğurayım derdim herhalde :)
Kızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Ay ne güzel canım ya okudukça ben heyecanlandım masallah kuzuna.benim iki hafta var daha.Kızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Maşallah kızına kilosu gayet iyi.sanada az kalmisBugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Maşallah kızına kilosu gayet iyi.sanada az kalmis
Hadi gozun aydin canim sevindim senin adinaKızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Yorma kendini o kadar canim diycemde ben de hala inatka ve hasta halimle ise gitmeye devam yollarda olabilir benimde :) Rabbim korusun❤Yakın zamanda yollarda dogurcam galıba koptu belım aglamamak ıcın zor tuttum kendımı
Çok yaşa emi çok güldümvalla Neyapcan cnim alışmış kudurmustan beterdir
oyy maşallah tosunmuş senınkı canım❤ ben gecen haftalarda bırhafta dogru duzgun yıyemedm kendıme bıraz da vıcdan yapıyorum ıster ıstemez oncekı ay 900gram almıstı sımdı 3haftada 660gram almıs ıyı mı bılemedm beslenmeme dikkat etseydim Belki daha fazla olabilirdi ama doktor kilosu da ileride dedi normale göre. buhaftalarda 2400fln oluyormus benım sata göre 35+1 bebege göre 36+0 bebege göre konuşuyor hep drmBugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Gecmis olsun canim benim ❤ korkma sakin dogum olsa bile haftan gayet iyi ❤ nasilsinKizlarr sancı nedeniyle hastanede yatiyorumm
Yaa maşallah maşallah :)) benim kız da ben gibi koca kafalı olacak :))))Kızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Geçmiş olsun kuzum yakin zamanda evine dönersin insallah icini ferah tut o sipayada kiz azicik durdugu yerde dursunKizlarr sancı nedeniyle hastanede yatiyorumm
oyy maşallah tosunmuş senınkı canım❤ ben gecen haftalarda bırhafta dogru duzgun yıyemedm kendıme bıraz da vıcdan yapıyorum ıster ıstemez oncekı ay 900gram almıstı sımdı 3haftada 660gram almıs ıyı mı bılemedm beslenmeme dikkat etseydim Belki daha fazla olabilirdi ama doktor kilosu da ileride dedi normale göre. buhaftalarda 2400fln oluyormus benım sata göre 35+1 bebege göre 36+0 bebege göre konuşuyor hep drm
Masallah bebisine canim ❤ saglicakla gelsin ❤Bugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Masallah bebisine canim ❤ saglicakla gelsin ❤
Gecmis olsun canim..nedir durum.ne diyo drKizlarr sancı nedeniyle hastanede yatiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?