sağ ol canım ya biraz önce verdim siparişini lansinoh 40ml. alıyorum ama bunu okusaydım lanolini de düşünebilirdim çünkü onu da baya tavsiye eden var.Ben 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden
çok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçianestesisiz rahim filmidoğumdan daha kötüydü.
tedavi sürecinde gireni çıkanı hiç saymıyorum bende
Mrb hosgeldin canim allaha sukur bi sıkıntimiz yok arkadasimizin biri dogum yapti bizlerde siramizi bekliyoruz Saolasin sanada hayirli dogum nasip olsun insallahHerkese merhaba güzel hamişler :) uzun süredir ortalarda yoktum.netim yoktu giremedim.hepinizi çok özlemişim :) inşallah herkesin hamileliğinde her şey yolundadır.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım ben hepsiburada ve ebebege baktım en uygun hepsiburadadaydi ordan aldım.125mg yeter dedi arkadaş baya gidiyormuş o.bitince yine alırsın dediKizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Senin daha zormus canim..ben sirket ici calisiyorum.. ama.yinede firsatim olsaydi cikardik tabi..Ay valla cok zor oluyor artik beldi bacakti bende
Ben denetim isinde oldugumdan gunumun cogu arabada ve firmalarda ayakta gezerek oldugundan ben zorlaniyorumbide kis geldi soguk valla benim de esim ailem ayril diyoda sonraya kalsin istiyorum biraz daha bende. :)
ebebekte pahalıydı hatırlıyorum, n11'den almıştım ben de daha ucuzdu.Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Bende ayni sekilde krem falan almadim, bebism bosa kimyasal almasinÇok umudum var hatta tek umuduğım krem vs almadım bunu aldım diye bakalım inşaallah güzel atlatırız bu süreci
Kiz kiz masssallahne yedin okadar hep yaramiş ne varsa kapmiş yeMiş ay bugun dogsa bile yeni dogmuş bebek gorunumunde suan ayyy ne tatli olmustur o simdi pamuk elleri yumuk yumuktur
Kuzum eczanelerdede oluyor ordanda alabilirsin biz mustela aldikKizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Kizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?
Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksanane yemedimkiistahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))
Kiz yok satiyor gumuş kapaklar iyilestirme ozelligi var goguste yara olmasin diye kullaniliyor alan cok memnun bir kiside kotu yorum yapmamişCanim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)
ben en çok anestezi almaktan korkuyorum. anestezi korkumdan oğlumu çatır çatır doğurdum. sezeryandan da çok korkuyorumçok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçi
Yok artıkAynen kuzum bilmiyorum dogunca hemen bikarmiyiz bazi insanlari goruyorum bizdemi boyle olacagiz acaba diyorum cocuklar sokakta daha uç dort yokbile tehlikeli şeylerle oynuyorlar ikizler anneside bikmiş artik aşiri yaramazlar evde ne buldular atiyorlar camdan aşagi kasik havlu tabak ellerine ne denk gelirsee hatta bikere yer yatagini balkon demirine koymus ittirerek dusurmusler kadin söyleniyorduzordan yikadim diye
Kullanmaya başladinmi canim lansinoh u ?? Doguma 2hafta kala kullanayim diyordum amaBen 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden
Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksanaben agzima sokamam etin yagli kismini falan seçe seçe yerim buyukbaş disindada yemem neysesagligi yerinde olsunda
Valla benmde öyle canım. İlişkide hep canım yandı. İki kere falan gebelik öncesi alttan muayene oldum onlardada canım yandı. Bizim ilişki yasaktı hamilelik boyunca 8 aydır oda yok ve şimdi gelde doktora izin ver muayane etsinAynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?