2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sağ ol canım ya biraz önce verdim siparişini lansinoh 40ml. alıyorum ama bunu okusaydım lanolini de düşünebilirdim çünkü onu da baya tavsiye eden var.

anestesisiz rahim filmi doğumdan daha kötüydü.
tedavi sürecinde gireni çıkanı hiç saymıyorum bende
çok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçi

Mrb hosgeldin canim allaha sukur bi sıkıntimiz yok arkadasimizin biri dogum yapti bizlerde siramizi bekliyoruz Saolasin sanada hayirli dogum nasip olsun insallah

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Canım ben hepsiburada ve ebebege baktım en uygun hepsiburadadaydi ordan aldım.125mg yeter dedi arkadaş baya gidiyormuş o.bitince yine alırsın dedi

Senin daha zormus canim..ben sirket ici calisiyorum.. ama.yinede firsatim olsaydi cikardik tabi..
Ama.ne kadar calisirsak.iyi..sonraya kalsin diye bende ole dusundum

Kiz kiz masssallah ne yedin okadar hep yaramiş ne varsa kapmiş yeMiş ay bugun dogsa bile yeni dogmuş bebek gorunumunde suan ayyy ne tatli olmustur o simdi pamuk elleri yumuk yumuktur

ne yemedimki istahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Kuzum eczanelerdede oluyor ordanda alabilirsin biz mustela aldik

Bu kremleri sudocrem olsun lansinoh olsun eczaneden almayı düşünüyorum daha pahaliya gelecek ama güvenli sipariş verirsem son kullanim tarihi ve dikkat edilmez sanki

Kizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?

Canim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)

ne yemedimki istahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))
Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksana ben agzima sokamam etin yagli kismini falan seçe seçe yerim buyukbaş disindada yemem neysesagligi yerinde olsunda

Canim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)
Kiz yok satiyor gumuş kapaklar iyilestirme ozelligi var goguste yara olmasin diye kullaniliyor alan cok memnun bir kiside kotu yorum yapmamiş
Heryerdede satilmiyor silverette gümüş kapak diye bakabilirsin sadece nette var

ben en çok anestezi almaktan korkuyorum. anestezi korkumdan oğlumu çatır çatır doğurdum. sezeryandan da çok korkuyorum

bir daha rahim filmi çektireceğime 3-5 çocuk daha doğurayım benim için o kadar kötüydü. ama yine çektirmek zorunda kalsam yine anestezi alamam

Yok artık olurmuyuzki cidden :) kim bilir o kadında bizim gibi ne hevesler ne heyecanlarla bekledi bebişlerini ama sonuç iki tane yaramaz bıkarmıyız bilmiyorumda çok yorulcaz galiba onu biliyorum

Kullanmaya başladinmi canim lansinoh u ?? Doguma 2hafta kala kullanayim diyordum ama

Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksana ben agzima sokamam etin yagli kismini falan seçe seçe yerim buyukbaş disindada yemem neysesagligi yerinde olsunda

Aynen saglikla vaktinde dogsunlar bol bol emzirerek bir suru kilo alirlar zaten :) bu gumus kapaklari ilk defa duydum, plastiklerini falan biliyorum ama hava almayi engellemez mi ya Ben meme ucum acidiginda sutyeni cikartip hava aldirtirdim iyide gelirdi, bide baktim fiyatina bayagida pahaliymis. Buranin para birimiyle 300 falan olsa ben almazdim cok pahali diye, size pahali gelmiyor mu

Valla benmde öyle canım. İlişkide hep canım yandı. İki kere falan gebelik öncesi alttan muayene oldum onlardada canım yandı. Bizim ilişki yasaktı hamilelik boyunca 8 aydır oda yok ve şimdi gelde doktora izin ver muayane etsin Valla benim kassamda kasmasamda canım yanıyordu yani her yolu denedim yok. Şimdi bide bu muayene çıktı başımıza napsakki acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…