2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
rahim filmi için ben de öyle duydum hep, çok zormuş, o yüzden anestezi istemiştim, sonra hep kendim özellikle istedim zaten. herkesin korkusu farklı farklı ama her türlüsü zor valla, Allah isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah

Sapikmiş senin doktor bacim bizimki bisey demiyor alttanda bakmiyor bayan doktorumuz ben utanip bazi seyleri soramiyorum bile burada size soruyorum yada netten bakiyorum
Kaynana birsey demedimi
Ha bi gelin aldik herkese açiy
Dr. Bayan. Bunu daha önce duymuştum bir Gebeden. Şaşırmıştım. Benim dr. Da deyince doğru demek ki dedim .

Söylene söylene yardimci oldu bnmki de dun. Her konuda boyle zaten once yok yapmam der sonra dünyanın en büyük iyiliğini yapiomus gibi tavırlarla yapar.
Çok söylenmez ama yaptıkları ayıp insana yaptıklarının bir önemi kalmıyor maalesef sonuçta keyfi yardım beklemiyoruz biz rahata alıştırdık bunları

Bu kremleri sudocrem olsun lansinoh olsun eczaneden almayı düşünüyorum daha pahaliya gelecek ama güvenli sipariş verirsem son kullanim tarihi ve dikkat edilmez sanki
n11de dermoeczanemde falan satıcıya ürünün son kullanma tarihini sorardık öyle alırdık, ama bu sefer unuttum lansinohu öyle gelişi güzel sipariş verdik

Güzel anneler Çok teşekkür ederim Allah'ım bebeklerimizi bizi korusun inşallahhh çol şükür bugünleri gördük ya
Maşallahh size :)

Ay ne güzel canım ya okudukça ben heyecanlandım masallah kuzuna.benim iki hafta var daha.

Hadi gozun aydin canim sevindim senin adina

@Kartanesii8892 masallah canim kizcenle sana ❤

ne yemedimki istahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))

Evet canım ama ben yanlış hesaplamışım ya en son acile gittiğimizde 2005 gram mış aradan 2hafta gectı ıkı haftada 660gram almıs kızım meger 3degıl:) Maşallah en çok bebeğini gitmiş ben de 13 kilo aldım Total de dediğin gibi yine de iyi gerçekten bu da güçlü olursa baya zorlar seni annesi tosuncuk :)

O da bir şey mi 1 Kasım muayenesinde alttan bakmak istedi. Olur mu çok büyüdü dedim . Olur, hiç bir şey olmaz. İlişkiye de girebilirsiniz dedi . O sırada kaynana yanımdaydı . Sen düşün halimizi

Valla sorulmadikca ve bir tehlike oldugu icin bahsini acmalari disinda boyle konusmalari cok itici buluyorum :/ cok patavatsizca geliyor bana

Dr. Bayan. Bunu daha önce duymuştum bir Gebeden. Şaşırmıştım. Benim dr. Da deyince doğru demek ki dedim .
Bayansa önemli degil baksin daha iyi kontrol olur erkekse insan esinden utaniyor bak kaynana varmis ondan cekinir falan ama bayan oldu surece bakmak daha iyi alttan muanede bebek gozukuyormu canim usgde bebek icinmi bakiyor yoksa kanama aciklik vs sıkıntılı bir durum varmi diyemi bakiyor
İlk zamanlar kese gozukmedi icin bende alttan muane oluyordum hep

2 haftada 660 gram almissa 40 haftasini doldurursa sende koca bir bebek alacaksin kucagina:)) seninkide kilolu olur gibi geliyor bana zaten vajinal agrilarindan tahmin etmistim buyuk bir bebegin oldugunu

Nilufer_3457 dış gebelik kürtaj narkozsuz rahim filmi miyon operasyonu aşılama tüp bebek tedavisi derken kaç kere çatala yattım ve artık içime bu sefer ne girecek diye korkmayi bıraktim eşim bile sonradan diyor en son düşük tehlikesinde Dr da o perde arkasında ben masada hani bir şey takip rahmi açiyorya plastik birşey canım çok yandı kanamam vardı zaten duvara yumruk atmışım o an kadın olmadigima sevindim senin için içim yandı dedi

Kadınlık zor zanaat

2 haftada 660 gram almissa 40 haftasini doldurursa sende koca bir bebek alacaksin kucagina:)) seninkide kilolu olur gibi geliyor bana zaten vajinal agrilarindan tahmin etmistim buyuk bir bebegin oldugunu
dımı canım kılo arttıgı ıcınmıs o catı agrılarımız da haklısın peki sen nasıl anladın dogum sancısını benım ılacları kesti dr bakalım erken gelcekmı gelmıcek mı.kasılmalar artacak mı ay cok heyecanlıyım bana kalsa 2haftaya gelsın bıyandan da ocak olsun ıstıyorum ama zor gb sankı:)

Masallah prensesini canim

Bugun kontrolum vardi, kizim 2900-3000 kilo arasiymis. 40 haftayi tamamlarsak 4 kiloyu bulacak galiba. Oglumda 3850 dogmustu. Galiba hep bu kilo araliginda cocuk dogurucam ins yine kesi yapmazlar :)
Maşallah oğlunda güzel kiloda doğmuş
Benim ilk oğlan 3400 Gr doğmuştu
Normal doğum yapıyorsun 41 kere maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…