2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok artık olurmuyuzki cidden :) kim bilir o kadında bizim gibi ne hevesler ne heyecanlarla bekledi bebişlerini ama sonuç iki tane yaramaz bıkarmıyız bilmiyorumda çok yorulcaz galiba onu biliyorum
Öyle durumlara gelmek istemiyorum iste yaramazlik yapiyor evde diye sokaklara salmaktan korkarim tabi bu suanki ruh halim ozaman yeterki bi rahat nefes alim kafasindami olurum ay allah korusun öyle anneler olmayalim

Biz de eşimin yoğunluğundan yapamıyoruz
Dr. Her kontrolde son ana kadar bol bol ilişki demez mi bir dedoğum kolay olurmuş

Yani gumus goguse degdigi icin yara olusumunu engelliyor yani gogus yara olunca kullanmiyorsun emzirdikten sonra gumus kapagi koyuyorsun artik uzerinde emzirme atletimi olur sutyenmi cokta onemli degil gümüs kapak kullandiginda kalkanada gerek yok gogus pedinede
yara allahin izniyle oluşmuyor tabi o fiyata alip almamak kisinin butcesiylede alakali durumun iyi olur alirsin durumun cok musayit olmaz almazsin evde kendi yontemlerinle gecirmeye calisirsin artik ucuza birşey olmadigi çoktA garip karsilanmiyor birde letgoda falan ikinci ellerini satiyorlar daha uyguna

Aaaa dr cinsiyeti ne canim insan esi yanindayken utaniyor birde karin bukadar buyukken o iş çok zor
O da bir şey mi 1 Kasım muayenesinde alttan bakmak istedi. Olur mu çok büyüdü dedim . Olur, hiç bir şey olmaz. İlişkiye de girebilirsiniz dedi . O sırada kaynana yanımdaydı . Sen düşün halimizi

Senin daha zormus canim..ben sirket ici calisiyorum.. ama.yinede firsatim olsaydi cikardik tabi..
Ama.ne kadar calisirsak.iyi..sonraya kalsin diye bende ole dusundum
Aynen oyle ❤bi 20gune de dipkose ev temizligi ve halilari verdik miii ohh :) cantani hazirladim mi ben hala hazirladim makine acmam yikanmasi lazim bide sen pompa dusunuyo musun ben dusunuyorum.da markada kararsiziim

Valla ben eşime video da gösterdim perine masajına başlayacağız malum ben ulaşamadığım için eşim yapacak bebe yağı gibi bi yağ ile vajina ovulacak 36 dan sonra mı ne yapmak gerekiyormuş sanırım, vajinanın esnemesini yumuşamasını sağlıyormuş, çatı muayenesinde de doktor umarım birden yapmıyordur ne biliyim bi jel falan biraz gevşetir belki

Biz de eşimin yoğunluğundan yapamıyoruz
Dr. Her kontrolde son ana kadar bol bol ilişki demez mi bir dedoğum kolay olurmuş
Hadi yaa biz korkuyoruz ama en son 5. Aylıkken yaptık sonrasında karın büyüdükçe eşimde yanaşmadı bişiy olur diye,

canım banka ısı vardı mecbur gıttım gıderken ıyıde dınus olduruyor benı mecburıyetten gıttık kızımla . nasıpse haftaya dogursam barı :)
Dün akşam eşimle hem yürüyüş olsun hem de eksikleri alalım diye dışarı çıktık ben zorlanıyorum yavaş yürüyorum nefesim zorluyor, bende doğurmak istiyorum ama daha haftası küçük benim minnakımın :))

O da bir şey mi 1 Kasım muayenesinde alttan bakmak istedi. Olur mu çok büyüdü dedim . Olur, hiç bir şey olmaz. İlişkiye de girebilirsiniz dedi . O sırada kaynana yanımdaydı . Sen düşün halimizi
Sapikmiş senin doktor bacim bizimki bisey demiyor alttanda bakmiyor bayan doktorumuz ben utanip bazi seyleri soramiyorum bile burada size soruyorum yada netten bakiyorum
Kaynana birsey demedimi
Ha bi gelin aldik herkese açiy

Hayranim senin bu dogurma hevesine ben hergun gelme diye kiziyorum agliyorum nasi doguracam seni diye

Bende duydum canim
37.hafta diye ama 36 37 fark etmez dogumda yirtilmayi önluyormus sekil bozuklu olmasin kolay dogum yapmak icin çok iyi birşey ben oraya dokunamam icim bi tuhaf oluyor huylanirim

Kız aman sen bı dur sıranı bekle bebısın daha kucukmus gercekten canım Allah kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…