Valla kasmasamda öyle oluyordu :)Kasiyorsundur kendini büyük ihtimal
Öyle durumlara gelmek istemiyorum iste yaramazlik yapiyor evde diye sokaklara salmaktan korkarim tabi bu suanki ruh halim ozaman yeterki bi rahat nefes alim kafasindami olurum ay allah korusun öyle anneler olmayalimYok artıkolurmuyuzki cidden :) kim bilir o kadında bizim gibi ne hevesler ne heyecanlarla bekledi bebişlerini ama sonuç iki tane yaramaz bıkarmıyız bilmiyorumda çok yorulcaz galiba onu biliyorum
Biz de eşimin yoğunluğundan yapamıyoruzAynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum
Yani gumus goguse degdigi icin yara olusumunu engelliyor yani gogus yara olunca kullanmiyorsun emzirdikten sonra gumus kapagi koyuyorsun artik uzerinde emzirme atletimi olur sutyenmi cokta onemli degil gümüs kapak kullandiginda kalkanada gerek yok gogus pedinedeAynen saglikla vaktinde dogsunlar bol bol emzirerek bir suru kilo alirlar zaten :) bu gumus kapaklari ilk defa duydum, plastiklerini falan biliyorum ama hava almayi engellemez mi ya Ben meme ucum acidiginda sutyeni cikartip hava aldirtirdim iyide gelirdi, bide baktim fiyatina bayagida pahaliymis. Buranin para birimiyle 300 falan olsa ben almazdim cok pahali diye, size pahali gelmiyor mu
Aaaa dr cinsiyeti ne canim insan esi yanindayken utaniyor birde karin bukadar buyukken o iş çok zorBiz de eşimin yoğunluğundan yapamıyoruz
Dr. Her kontrolde son ana kadar bol bol ilişki demez mi bir dedoğum kolay olurmuş
O da bir şey mi 1 Kasım muayenesinde alttan bakmak istedi. Olur mu çok büyüdü dedim . Olur, hiç bir şey olmaz. İlişkiye de girebilirsiniz dedi . O sırada kaynana yanımdaydı . Sen düşün halimiziAaaa dr cinsiyeti ne canim insan esi yanindayken utaniyor birde karin bukadar buyukken o iş çok zor
Aynen oyle ❤bi 20gune de dipkose ev temizligi ve halilari verdik miii ohh :) cantani hazirladim mi ben hala hazirladim makine acmam yikanmasi lazimSenin daha zormus canim..ben sirket ici calisiyorum.. ama.yinede firsatim olsaydi cikardik tabi..
Ama.ne kadar calisirsak.iyi..sonraya kalsin diye bende ole dusundum
allah korusun yavrularımızı mecbur olunca yapcak bısey de olmuyr malesefYorma kendini o kadar canim diycemde ben de hala inatka ve hasta halimle ise gitmeye devam yollarda olabilir benimde :) Rabbim korusun❤
Saol canım benm:)Tabi ki bir haftacik daha dursa daha icin rahat edecektir ama cok sukur 36. Hafta iyi bir hafta korkma icini ferah tut
canım banka ısı vardı mecbur gıttım gıderken ıyıde dınus olduruyor benı mecburıyetten gıttık kızımla . nasıpse haftaya dogursam barı :)Kız Doğumun da yakın sen niye bu kadar yoruyorsun kendini
Valla ben eşime video da gösterdim perine masajına başlayacağız malum ben ulaşamadığım için eşim yapacak bebe yağı gibi bi yağ ile vajina ovulacak 36 dan sonra mı ne yapmak gerekiyormuş sanırım, vajinanın esnemesini yumuşamasını sağlıyormuş, çatı muayenesinde de doktor umarım birden yapmıyordur ne biliyim bi jel falan biraz gevşetir belkiValla benmde öyle canım. İlişkide hep canım yandı. İki kere falan gebelik öncesi alttan muayene oldum onlardada canım yandı. Bizim ilişki yasaktı hamilelik boyunca 8 aydır oda yok ve şimdi gelde doktora izin ver muayane etsinValla benim kassamda kasmasamda canım yanıyordu yani her yolu denedim yok. Şimdi bide bu muayene çıktı başımıza napsakki acaba :))
Hadi yaa biz korkuyoruz ama en son 5. Aylıkken yaptık sonrasında karın büyüdükçe eşimde yanaşmadı bişiy olur diye,Biz de eşimin yoğunluğundan yapamıyoruz
Dr. Her kontrolde son ana kadar bol bol ilişki demez mi bir dedoğum kolay olurmuş
Dün akşam eşimle hem yürüyüş olsun hem de eksikleri alalım diye dışarı çıktık ben zorlanıyorum yavaş yürüyorum nefesim zorluyor, bende doğurmak istiyorum ama daha haftası küçük benim minnakımın :))canım banka ısı vardı mecbur gıttım gıderken ıyıde dınus olduruyor benı mecburıyetten gıttık kızımla . nasıpse haftaya dogursam barı :)
Sapikmiş senin doktor bacimO da bir şey mi 1 Kasım muayenesinde alttan bakmak istedi. Olur mu çok büyüdü dedim . Olur, hiç bir şey olmaz. İlişkiye de girebilirsiniz dedi . O sırada kaynana yanımdaydı . Sen düşün halimizi
Hayranim senin bu dogurma hevesineDün akşam eşimle hem yürüyüş olsun hem de eksikleri alalım diye dışarı çıktık ben zorlanıyorum yavaş yürüyorum nefesim zorluyor, bende doğurmak istiyorum ama daha haftası küçük benim minnakımın :))
Bende duydum canimValla ben eşime video da gösterdim perine masajına başlayacağız malum ben ulaşamadığım için eşim yapacak bebe yağı gibi bi yağ ile vajina ovulacak 36 dan sonra mı ne yapmak gerekiyormuş sanırım, vajinanın esnemesini yumuşamasını sağlıyormuş, çatı muayenesinde de doktor umarım birden yapmıyordur ne biliyim bi jel falan biraz gevşetir belki
Kız aman sen bı dur sıranı bekleDün akşam eşimle hem yürüyüş olsun hem de eksikleri alalım diye dışarı çıktık ben zorlanıyorum yavaş yürüyorum nefesim zorluyor, bende doğurmak istiyorum ama daha haftası küçük benim minnakımın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?