- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
dımı canım kılo arttıgı ıcınmıs o catı agrılarımız da haklısınpeki sen nasıl anladın dogum sancısını benım ılacları kesti dr bakalım erken gelcekmı gelmıcek mı.kasılmalar artacak mı ay cok heyecanlıyım bana kalsa 2haftaya gelsın bıyandan da ocak olsun ıstıyorum ama zor gb sankı:)
Bana da soyler misin :) 2yilda cekis gucu azalmadiysa iyi valla :) hangi markayi okusam 3 5 ayda cekim gucu gitmis diye okudum cunkuCanta hazirlamadim henuz canim..dun annemden valiI aldik..eve attim duruyo oyle...
Pompa ablamin var..markasini bilmiyorum ama bakarim..iyidir sanirim..cunku 2 sene emzirdi..sagdi.. bikac.makine bozdu iade etti vs..bu kaldi elinde :)
Maşallah oğlunda güzel kiloda doğmuş
Benim ilk oğlan 3400 Gr doğmuştu
Normal doğum yapıyorsun 41 kere maşallah sana
Gecmis olsun canim ❤ benimde kucukken hep kanardi burnum doktor 15yasinda gever demisti ve gecti hakikaten kilcal damarlarim cok inceymis. Sen de bol bol dinlen ❤ evet zor ama az kaldi en azindan dikkat et kendine❤Büyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim
Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne
Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun
Saglıkla gelsın onsaAllah canımÖyle icimde vakti gelene kadar buyusun Hedef yeni yilda dogması ocak 11ine kadar musade var suan gelmesinde
Çok saol canım ya çok sukurPapatyalardaguzel geçmiş olsun. Atlatmışsınız bebeğinle çok şükür
Inşallah canım benimmİyi olmanıza sevindim canım zamanını beklesin kuzu inşallah
Saat 5 te çıktım canmNezaman taburcu edecekler kuzum bellimi serim bitmistir herhalde ne diyor doktorlar
Büyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim
Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne
Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun
Plesantası yukarı doğru çıkmış mı onu net görmek için bakmıştı. Perşembe günü de kültür testi yapacakmış. Erkek Dr. A gidemem zaten. Kuaförlerin erkek olmasına bile zor alıştım.. .Bayansa önemli degil baksin daha iyi kontrol olur erkekse insan esinden utaniyor bak kaynana varmis ondan cekinir falan ama bayan oldu surece bakmak daha iyi alttan muanede bebek gozukuyormu canim usgde bebek icinmi bakiyor yoksa kanama aciklik vs sıkıntılı bir durum varmi diyemi bakiyor
İlk zamanlar kese gozukmedi icin bende alttan muane oluyordum hep
Ins kanama durur cnm doğarsa da sıkıntı olmaz ciğer geliştirici vurulmuş neyse kiKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canım benim dua edecem. Allah yardımcın olsunKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Benimde anlayamadığım nokta o Sen de okumuşsun Dur Belki 2 hafta önce 19 saat boyunca 5 dakikada bir sertleştim kasılma yaşadım ama sancı çıkmadı yani nun bir sınırı var herhalde Doktor da o yüzden ilaç vermişti şimdi Erken doğum riski ortadan kalktı diye İlacımı kesti ve ben yine aynı şekilde çok sık kasılma yaşarsam mecburen yıne gdecegm Eğer gerçek doğum sancısı 10 dakikada bir düzenli kasılma ise benim yaşadığım neydi kafamda deli sorular heheh:) İşte bu yüzden kasılmalar tetikliyormuş sanırım doğumu da geçmezse olacak Belki ay bilmiyorum kafam karışık aylardır Abur cuburlardan koladan her şeyden vazgeçtim bazen Nefsime çok yenik düşüyorum sonra Kendine gel Özge diyorum sen aburcubur deyınce canm nasl da cıps kola ıstedıBen karnimin sik sik sertlesmesinden ve sirt/bel agrilarindan anladim. Ama buradaki ebelerde dogurmayana kadar gelme diyorlar resmen, 10 dk da 1 e dusunce gel buraya dediler e zaten o zaman dogum baslamis oluyorHic onlem amacli bi ilac lafi cikmiyor agizlarindan. Sana ilac vermisler ne guzel, hic sabirsizlanma tam zamaninda gelsin kendinle basbasa gecirecegin son gunlerin tadini cikart filmler, diziler, abur cuburlar ohh..sonra hep o olacak seninle:)) ♡♡
Ayy canım korkma doğsa da sıkıntı olmaz kurtarmış bebeğin kendini kasma kendini stres yapma yeter ki Bebişin sağlıklı olsun erken doğsa da olurKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canım sakın korkma tamam mı Her şey bizim için her an canım sakın korkma tamam mı Ben inanıyorum iyi olacaksınız Aksi olurda doğuma alırsa da nasip buymus dıcez bak kılosu da cok iyi haberlerde gördum 250gram dogan bebıs yasamıs smdı kocaman. hele senınkı masallah haftana göre. ve belkı dha da kılolu -/+500 gram fark olabılıyor cıhaz olcumlerınde. benım de dualarm sızınle canımKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?