2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben karnimin sik sik sertlesmesinden ve sirt/bel agrilarindan anladim. Ama buradaki ebelerde dogurmayana kadar gelme diyorlar resmen, 10 dk da 1 e dusunce gel buraya dediler e zaten o zaman dogum baslamis oluyor Hic onlem amacli bi ilac lafi cikmiyor agizlarindan. Sana ilac vermisler ne guzel, hic sabirsizlanma tam zamaninda gelsin kendinle basbasa gecirecegin son gunlerin tadini cikart filmler, diziler, abur cuburlar ohh..sonra hep o olacak seninle:)) ♡♡

Canta hazirlamadim henuz canim..dun annemden valiI aldik..eve attim duruyo oyle...
Pompa ablamin var..markasini bilmiyorum ama bakarim..iyidir sanirim..cunku 2 sene emzirdi..sagdi.. bikac.makine bozdu iade etti vs..bu kaldi elinde :)
Bana da soyler misin :) 2yilda cekis gucu azalmadiysa iyi valla :) hangi markayi okusam 3 5 ayda cekim gucu gitmis diye okudum cunku

Maşallah oğlunda güzel kiloda doğmuş
Benim ilk oğlan 3400 Gr doğmuştu
Normal doğum yapıyorsun 41 kere maşallah sana

Cok sagol canim benim ♡♡hepimize masallah normal veya sezaryen her ikiside zor Allah hepimizin yardimcisi olsun. 3400 zaten beklenen bir kilo cok iyi simdiki nasil kilosu

Gecmis olsun canim ❤ benimde kucukken hep kanardi burnum doktor 15yasinda gever demisti ve gecti hakikaten kilcal damarlarim cok inceymis. Sen de bol bol dinlen ❤ evet zor ama az kaldi en azindan dikkat et kendine❤

Kizlar normal dogum hikayeleri okuyor musunuz? Ben cok okumustum ve cok yardimi olmustu ozellikle ikinma evresinde, hep buyuk bir nefes alip o nefesi koca bir topu ittirir gibi ikinmak gerektigi yaziyordu. Gercekten oyle yapmak gerekiyormus. Dogum hikayelerinden cok sey ogrenmistim. Birde ilk defa anne olacaklar; kendiniz ve esiniz orjinal sarisin/acik kumral bile olsaniz siyah sacli bir bebege hazirlikli olun:)) birde kipkirmizi oluyorlar. Bende esimde sarisin cocugumuz olacak diye kesin gozuyle bakiyorduk bir dogdu simsiyah sacli kirmizi tenli bir bebek :)) sonra dikkat ettim hastanede bizden cok daha acik hatta sapsari olan insanlarin bebekleri bile oyleydi. Bide sanki her yenidogan birbirine benziyor esim oglumuzu baska bebekle karistirmisti:)) sonradan degisiyor anne babaya benziyorlar renkleri, tipleri. her halleri cok guzel ama

Aaa çok geçmiş olsun canım. Oğlunu öyle görünce gerilmişsindir, bol bol dinlenmen lazım şimdi. Benim eşimde de var o sorun, burnu kuruyunca hemen oluk oluk kanar. Ben onu öyle görünce şok olmuştum, sen gebe halinle çocuğunu öyle görmüşsün. Endişelenecek bir şey yok diye biliyorum ama ana yüreği. Tedavisi var ama olmuyo benim inatçı. Çocuklarda nasıldır bilmem ama. Sen karnındakine de dikkat edicen, kucağındakine de. Biz en ufak bir şeyde söyleniyoruz ama çocuklu annelere daha zor. Allah yardımcınız olsun canım

Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde

Plesantası yukarı doğru çıkmış mı onu net görmek için bakmıştı. Perşembe günü de kültür testi yapacakmış. Erkek Dr. A gidemem zaten. Kuaförlerin erkek olmasına bile zor alıştım.. .

Ins kanama durur cnm doğarsa da sıkıntı olmaz ciğer geliştirici vurulmuş neyse ki

Çok geçmiş olsun. Dualarım seninle ve bebeğinle

Canım benim dua edecem. Allah yardımcın olsun

Benimde anlayamadığım nokta o Sen de okumuşsun Dur Belki 2 hafta önce 19 saat boyunca 5 dakikada bir sertleştim kasılma yaşadım ama sancı çıkmadı yani nun bir sınırı var herhalde Doktor da o yüzden ilaç vermişti şimdi Erken doğum riski ortadan kalktı diye İlacımı kesti ve ben yine aynı şekilde çok sık kasılma yaşarsam mecburen yıne gdecegm Eğer gerçek doğum sancısı 10 dakikada bir düzenli kasılma ise benim yaşadığım neydi kafamda deli sorular heheh:) İşte bu yüzden kasılmalar tetikliyormuş sanırım doğumu da geçmezse olacak Belki ay bilmiyorum kafam karışık aylardır Abur cuburlardan koladan her şeyden vazgeçtim bazen Nefsime çok yenik düşüyorum sonra Kendine gel Özge diyorum sen aburcubur deyınce canm nasl da cıps kola ıstedı

Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ya da yürüyüş yapmanın gerçekten doğumu kolaylaştırdığına inanıyor musunuz

Ayy canım korkma doğsa da sıkıntı olmaz kurtarmış bebeğin kendini kasma kendini stres yapma yeter ki Bebişin sağlıklı olsun erken doğsa da olur

Canım sakın korkma tamam mı Her şey bizim için her an canım sakın korkma tamam mı Ben inanıyorum iyi olacaksınız Aksi olurda doğuma alırsa da nasip buymus dıcez bak kılosu da cok iyi haberlerde gördum 250gram dogan bebıs yasamıs smdı kocaman. hele senınkı masallah haftana göre. ve belkı dha da kılolu -/+500 gram fark olabılıyor cıhaz olcumlerınde. benım de dualarm sızınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…