- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kizçeler benim karnim çok düzgün yuvarlaktı dün geceden beri yamuk yumuk bi tarafi kaf daginda digeri yerin dibinde gibi duzelsin diye bosluga falan yatiyorum ama yok halen daha degisik yamukluklar var Okadar duzgunken neden boyle bir anda yamuldu
Ay neyim vardiki benimkicanım yazamadım okuyamadım da detaylı arkadasım geldı. Çook gecmıs olsun ya smdı nasılsın durum ne?Papatyamaviss
Ben böyle sabırsızlanıyorum kesin grupta en son ben doğururum 41 e kadar bekler ben sabırsızlandıkça :))Kız aman sen bı dur sıranı beklebebısın daha kucukmus gercekten canım Allah kolay dogumlar nasıp etsın hepımıze
Ben hepsiburada.com dan aldım canımKizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Canta hazirlamadim henuz canim..dun annemden valiI aldik..eve attim duruyo oyle...Aynen oyle ❤bi 20gune de dipkose ev temizligi ve halilari verdik miii ohh :) cantani hazirladim mi ben hala hazirladim makine acmam yikanmasi lazimbide sen pompa dusunuyo musun ben dusunuyorum.da markada kararsiziim
Kızlar doktora gittik geldik . Kızımı gördük . 1900 olmuş kilosu boyuda 43 cm . Doktorumuz herşeyi iyi dedi 2 hafta sonraya randevu verdi sonra haftalık görüşürüz dedi . Çok iri bi bebek değil dedi haftasıyla uyumlu
Ben aldım ikisindede sorun yaşamadım 2020 li zamanlardı sktBu kremleri sudocrem olsun lansinoh olsun eczaneden almayı düşünüyorum daha pahaliya gelecek ama güvenli sipariş verirsem son kullanim tarihi ve dikkat edilmez sanki
çok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçi
Benimkide korkuyo :)) ama siz de baya erken birakmissiniz.. biz tazeHadi yaa biz korkuyoruz ama en son 5. Aylıkken yaptık sonrasında karın büyüdükçe eşimde yanaşmadı bişiy olur diye,
kız ben sen sandım ya bısure rhaatszlanan karıstırmısım sonra gördum arkdsmızı sma yenıden yanlslkla senı etıketlemısim:) burda msn sen halaAy neyim vardiki benimki
Yoruldun stres yaptin ondandir canim.dinlen gecer.Büyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim
Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne
Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun
Bence geç olur ben basladim şimdilik haftada bir fln sürerim daha sondalara doğru daha siklastirirmKullanmaya başladinmi canim lansinoh u ?? Doguma 2hafta kala kullanayim diyordum ama
Bi sıkıntınız yoksa aslında korkulcak bisey yok ki kuzumHadi yaa biz korkuyoruz ama en son 5. Aylıkken yaptık sonrasında karın büyüdükçe eşimde yanaşmadı bişiy olur diye,
Döndüm bileee o kadar gizli geçti ki zaman evdeykende böyle hızlı geçer inşallahkız ben sen sandım ya bısure rhaatszlanan karıstırmısım sonra gördum arkdsmızı sma yenıden yanlslkla senı etıketlemısim:) burda msn sen hala
Karnım büyüdü ya eşim yanaşmıyor bende çok istekli görünmemeyeyim diye yanaşmıyorumBence geç olur ben basladim şimdilik haftada bir fln sürerim daha sondalara doğru daha siklastirirm
Bi sıkıntınız yoksa aslında korkulcak bisey yok ki kuzum
eksık olma canımm sağolasn❤@Kartanesii8892 maşallah bebişine. Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım
canımm çok sağoll❤ oğlusuna da sana da çok gecmış olsun annesi hem dışardakini hem içerdekini düşünmek ❣ güzel haberlerle gel bize sen de hepimize yardım etsin AllahımmMasallah prensesini canim
bizim de 2hafta öncesne kadar yasak yokktu kasılmalardan sonra yasak geldı ama zaten çok agrım oluyordu bıdaha korkmustu eşim. sımdı az kaldı zaten ama yaklasık 8ay bızim devam etti normal duzeynde:) hatta daha fazla da olablrKarnım büyüdü ya eşim yanaşmıyor bende çok istekli görünmemeyeyim diye yanaşmıyorum
Zaten uzum bi süredir yapmadığımız için artık denemeyin etki edebilir bebise çünkü :) ama sizde baya bi erken bırakmışsınız kizzKarnım büyüdü ya eşim yanaşmıyor bende çok istekli görünmemeyeyim diye yanaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?