2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bebek bir yere toplanmıştır canım

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Ben hepsiburada.com dan aldım canım

Aynen oyle ❤bi 20gune de dipkose ev temizligi ve halilari verdik miii ohh :) cantani hazirladim mi ben hala hazirladim makine acmam yikanmasi lazim bide sen pompa dusunuyo musun ben dusunuyorum.da markada kararsiziim
Canta hazirlamadim henuz canim..dun annemden valiI aldik..eve attim duruyo oyle...
Pompa ablamin var..markasini bilmiyorum ama bakarim..iyidir sanirim..cunku 2 sene emzirdi..sagdi.. bikac.makine bozdu iade etti vs..bu kaldi elinde :)

Maşallah kizcene canım

Ben arkadaşın gazına geldim bir buçuk ay önce kürtaj için narkoz almıştım aman ne gerek var narkoza dedi veee o büyük hatayı yaptım

Büyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim

Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne

Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun

Yoruldun stres yaptin ondandir canim.dinlen gecer.
Ama dedigin gibi acabali donemlerdeyiz artik :)

Kullanmaya başladinmi canim lansinoh u ?? Doguma 2hafta kala kullanayim diyordum ama
Bence geç olur ben basladim şimdilik haftada bir fln sürerim daha sondalara doğru daha siklastirirm
Hadi yaa biz korkuyoruz ama en son 5. Aylıkken yaptık sonrasında karın büyüdükçe eşimde yanaşmadı bişiy olur diye,
Bi sıkıntınız yoksa aslında korkulcak bisey yok ki kuzum

Bence geç olur ben basladim şimdilik haftada bir fln sürerim daha sondalara doğru daha siklastirirm

Bi sıkıntınız yoksa aslında korkulcak bisey yok ki kuzum
Karnım büyüdü ya eşim yanaşmıyor bende çok istekli görünmemeyeyim diye yanaşmıyorum

Karnım büyüdü ya eşim yanaşmıyor bende çok istekli görünmemeyeyim diye yanaşmıyorum
bizim de 2hafta öncesne kadar yasak yokktu kasılmalardan sonra yasak geldı ama zaten çok agrım oluyordu bıdaha korkmustu eşim. sımdı az kaldı zaten ama yaklasık 8ay bızim devam etti normal duzeynde:) hatta daha fazla da olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…