ben ilk defa gebelik yaşıyorum kürtaj bilmem,Nilufer_3457 dış gebelik kürtaj narkozsuz rahim filmi miyon operasyonu aşılama tüp bebek tedavisi derken kaç kere çatala yattım ve artık içime bu sefer ne girecek diye korkmayi bıraktim eşim bile sonradan diyor en son düşük tehlikesinde Dr da o perde arkasında ben masada hani bir şey takip rahmi açiyorya plastik birşey canım çok yandı kanamam vardı zaten duvara yumruk atmışım o an kadın olmadigima sevindim senin için içim yandı dedi
Kadınlık zor zanaat
Nilufer_3457 dış gebelik kürtaj narkozsuz rahim filmi miyon operasyonu aşılama tüp bebek tedavisi derken kaç kere çatala yattım ve artık içime bu sefer ne girecek diye korkmayi bıraktim eşim bile sonradan diyor en son düşük tehlikesinde Dr da o perde arkasında ben masada hani bir şey takip rahmi açiyorya plastik birşey canım çok yandı kanamam vardı zaten duvara yumruk atmışım o an kadın olmadigima sevindim senin için içim yandı dedi
Kadınlık zor zanaat
Gecmis olsun canimm...her sey guzel olacak insallahhKizlar tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkurler ins sag salim kucaga alirim bu stres daha beter cokta erken bi hafta degil kuvezede girse saglikli olsunda o kanamayla hastaneye gelmek olumdu resmen
Yara olmasini onluyor, kreme gerek kalmiyormus, gumusun dogal yara iyilestirici ozelligi oldugu icin gogis ucu yaralarina hem cok iyi geliyor hem de bebek kremlerdeki kimyasala maruz kalmamis oluyor...normal kapak degil yani silikon olanlar bana da gereksiz geliuorCanim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)
Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Rabbim yardım etsin canım durur inşallah durmasana korkma artık sağlıkla gelsin bebisKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canim gecmis olsun. Son kontrolunde cikmisti insallah yine cikar dualarimiz seninle ❤Kizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Benimde anlayamadığım nokta o Sen de okumuşsun Dur Belki 2 hafta önce 19 saat boyunca 5 dakikada bir sertleştim kasılma yaşadım ama sancı çıkmadı yani nun bir sınırı var herhalde Doktor da o yüzden ilaç vermişti şimdi Erken doğum riski ortadan kalktı diye İlacımı kesti ve ben yine aynı şekilde çok sık kasılma yaşarsam mecburen yıne gdecegm Eğer gerçek doğum sancısı 10 dakikada bir düzenli kasılma ise benim yaşadığım neydi kafamda deli sorular heheh:) İşte bu yüzden kasılmalar tetikliyormuş sanırım doğumu da geçmezse olacak Belki ay bilmiyorum kafam karışık aylardır Abur cuburlardan koladan her şeyden vazgeçtim bazen Nefsime çok yenik düşüyorum sonra Kendine gel Özge diyorum sen aburcubur deyınce canm nasl da cıps kola ıstedı
Canım bende 1 Ocak’ta gelsin istiyorum yalnıız değilsin yani. Çok yoruldum çünkü uyku dert nefes almak dert yürümek dert. Bebeğimi taşımak zor geliyor ki aslında canı tatlı bir insan değilim allah biliyor ocağın başında doğsun istiyorum. Ben alışkın değilim böyle kısıtlı yaşamaya zoruma gidiyorBen böyle sabırsızlanıyorum kesin grupta en son ben doğururum 41 e kadar bekler ben sabırsızlandıkça :))
Canım hayırlısı olsun inşallah stres yapmaKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkcakla bebeğini kucağına alırsın sıkıntısız bir sekildeKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canım gecmiş olsun doğumun gecikirse ne ala ama erkende alınsa korkma kuzum artık riskli dönemler gectiKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
evet gerçekten dikkat pek edemedim aslında kvmlerle altlı ustlu yasadıgım ıcın yogunluklardan her gun bırsey cıkıyor. eşimle de cok aktıf bır hayatmz var cokgezıyoruz fln ama onnla olan planlarım dısında da tam dınlencem dıyorum busefer baskalarından dolayı dınlenemedım hep bıyogunluk en son ztn kv ıle tartısınca ısyan ettmSen kendini cok mu yoruyorsun acaba cok aktif oluncada o kasilmalar cogaliyor, zaten Sonrasinda dogum oluyor.Ben her yorumu okuyorum hatta sana yazmistim kendini yorma dinlen diye. Ne zaman okusam hep bir seylerle mesgulsun ondan olabilirkola olmasada ice tea falan ic biraz cipsten bisey olmaz doguncada Gaz yapar diye icip yiyemiyosun
Geçmiş olsun canım bebişin zamanında gelsin sağlıklaKizlarr sancı nedeniyle hastanede yatiyorumm
Rahatini bozdum yavrumun ne guzel kusursuz duruyorduBebek bir yere toplanmıştır canım
Oh gözün aydin canim benimSaat 5 te çıktım canm
Maşallah minnoşa :)Kızlaar anca bitti işimiz nst deydim önce o biraz uzun sürdü çok güzel çıkmış nst sonucu ilaclarımı kesti ama ıstirahata devam dedi gezıp tozmak yokmusdinlencekmişim artık rısklı dönem geçmiş gelişim açısından ondan kesti ilaçlarımı Eşim ne kadar zamanımız kaldı diye sordu artık her an olabilir dedi Bu akşam da olabilir 40.haftada da olabilir hazırlıklı olucaz dedi artık. bırdahakı kontrol 10gün sonra çatı muayenesi şuan gerek yokmuş kızım benim gibi Küçük kafalı olacakmış 2652gram olmuşuz kılosu da çok iyiymiş yine hızlancak dedı kılo alımı buhaftadan itibaren gelısımı 6gün ılerde cıktı yine herzamankı gibi. yüzünü tam net göremedik bu sefer çok yan durmus fln dedı doğum pozısyonunda hala şükür kanala girme durumu da yokmuş. Çok normalmiş o baskıların olması daha da artıcakmış wc cıkısım agırlıgı arttı diye
Ayni ben okadar tavsiye ettiler doktordan biraz muzdaribiz tavsiyelerde hep erkek oyuzden gitmek istemedim cnm bayan olsun iyi kotu yuvarlaniyoruzPlesantası yukarı doğru çıkmış mı onu net görmek için bakmıştı. Perşembe günü de kültür testi yapacakmış. Erkek Dr. A gidemem zaten. Kuaförlerin erkek olmasına bile zor alıştım.. .
Benimkide bi tarafa dayıyor sırtını abidik kubidik geziyorum öyleRahatini bozdum yavrumun ne guzel kusursuz duruyordu
Allah yardımcınız olsun canimKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Geçmiş olsun canım oğluna, aynen öyle artık çabucak yorulıyorum bende. Zaten şu kalça ağrısı mahvetti beni. Kontrolünden de güzel haberlerle dön inşallah .yarın benim de kontrol..Dediğin gibi hepimizin Allah yardımcısı olsun..Büyük oğlanın burnu kaniyordu bir süredir Dr götürdük eşimle şükür sıkıntı yokmuş kılcal damarı zedelenmesi pomad verdi ama ben geldiğimden beri kasik ağrısı cekiyorum son yarım saattir ayakları uzattım dinleniyorum biraz daha iyiyim aşağıdan çıkacak sandım eve dönerken çok baskı hissettim
Carsamba Dr gidecem bakalım durumumuz ne
Zor haftalara girdik arkadaşlar Allah yardımcımiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?