2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben ilk defa gebelik yaşıyorum kürtaj bilmem,

bu kadar işlemle doğumu kıyaslarsan hangisi daha zor :) ilk doğumun nasıl olmuştu

Kizlar tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkurler ins sag salim kucaga alirim bu stres daha beter cokta erken bi hafta degil kuvezede girse saglikli olsunda o kanamayla hastaneye gelmek olumdu resmen
Gecmis olsun canimm...her sey guzel olacak insallahh

Canim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)
Yara olmasini onluyor, kreme gerek kalmiyormus, gumusun dogal yara iyilestirici ozelligi oldugu icin gogis ucu yaralarina hem cok iyi geliyor hem de bebek kremlerdeki kimyasala maruz kalmamis oluyor...normal kapak degil yani silikon olanlar bana da gereksiz geliuor

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah vakti gelince sağlıkla kavuşursun bebeğine

Rabbim yardım etsin canım durur inşallah durmasana korkma artık sağlıkla gelsin bebis

Canim gecmis olsun. Son kontrolunde cikmisti insallah yine cikar dualarimiz seninle ❤

Sen kendini cok mu yoruyorsun acaba cok aktif oluncada o kasilmalar cogaliyor, zaten Sonrasinda dogum oluyor.Ben her yorumu okuyorum hatta sana yazmistim kendini yorma dinlen diye. Ne zaman okusam hep bir seylerle mesgulsun ondan olabilir kola olmasada ice tea falan ic biraz cipsten bisey olmaz doguncada Gaz yapar diye icip yiyemiyosun

Ben böyle sabırsızlanıyorum kesin grupta en son ben doğururum 41 e kadar bekler ben sabırsızlandıkça :))
Canım bende 1 Ocak’ta gelsin istiyorum yalnıız değilsin yani. Çok yoruldum çünkü uyku dert nefes almak dert yürümek dert. Bebeğimi taşımak zor geliyor ki aslında canı tatlı bir insan değilim allah biliyor ocağın başında doğsun istiyorum. Ben alışkın değilim böyle kısıtlı yaşamaya zoruma gidiyor

Canım hayırlısı olsun inşallah stres yapma

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkcakla bebeğini kucağına alırsın sıkıntısız bir sekilde

Canım gecmiş olsun doğumun gecikirse ne ala ama erkende alınsa korkma kuzum artık riskli dönemler gecti

evet gerçekten dikkat pek edemedim aslında kvmlerle altlı ustlu yasadıgım ıcın yogunluklardan her gun bırsey cıkıyor. eşimle de cok aktıf bır hayatmz var cokgezıyoruz fln ama onnla olan planlarım dısında da tam dınlencem dıyorum busefer baskalarından dolayı dınlenemedım hep bıyogunluk en son ztn kv ıle tartısınca ısyan ettm ama artık dınlenıyorum bı ctesı cıktım kalan ısler ıcın

Maşallah minnoşa :)

Ayni ben okadar tavsiye ettiler doktordan biraz muzdaribiz tavsiyelerde hep erkek oyuzden gitmek istemedim cnm bayan olsun iyi kotu yuvarlaniyoruz

Allah yardımcınız olsun canim

Geçmiş olsun canım oğluna, aynen öyle artık çabucak yorulıyorum bende. Zaten şu kalça ağrısı mahvetti beni. Kontrolünden de güzel haberlerle dön inşallah .yarın benim de kontrol..Dediğin gibi hepimizin Allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…