Cok tatlı elkerıne saglık sanada MasaAllah ❣Prensesime yumuşacık bir hırka ördüm Allahim içinin dolu olduğu günler çabuk ve hayırla gelsin
Geçmiş olsun bende düşmüştüm doktora sorduğumda sana birşey oldu mu dedi bebeğe kolay kolay birşey olmaz demişti . Ama sen yine de takip et farklı bir durum olursa mutlaka doktora danışkızlar 1 saat kadar önce düştüm ellerim ve bir dizim parçalandı ama karnım bir yere değmedi.
şimdi karnımın üst tarafında ağrı başladı offf stresten mi yoksa bişey mi oldu.
yrn rapor için gideceğim doktora.
Hayırlısu olsun canım InsaAllah cok ıyı olursunuz ❣Kizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Bende onun tarzinda düşünüyorum o yuzden fikrimi soyledim akli fikri var gosteris meraklisini okumuşsun da asagidaki yazdikladimi okumamissin sanirim fikirde vermisim gayette mantikli fikir vermisim ama neyse sende boyle seyleri sevdigin icin yadirgiyorsunTammda canim her konu ayri gecmiste kv öyle yapti diye bilezik konusundada hemen yargilamamak gerek sen öyle dedikçe kiz dahada doluyor zaten kinli biliyorum bende yaşadiklarini senin oyle demende tuz biber olmuş
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Benim ağrım olmuyo aslında o yüzden bekledi doktor da şimdiye kadar ama iyice artınca boyutu riske girmek istemedi galiba... senin büyüklüğü ne kadardı acaba , bide senin büyüme önceki gebeliğinde mi oldu yeni mi ?O buyumeden cok cektım senın agrın oluyır mu bılmem ama ben kıvranıyordum ve bebegı 8 aylıkken alın demıstım baktı olmuyor gergun hastanedeydım enson doktor seruma bı ılac koydurdu ogunden berı cok sukur agrımadı hatta bobregım kanamıstı bıle .. baska doktorlarada gıtmenı tavsıye ederım
Yok ya takmak sıkıntı ya allah korusun kötü gözü var , düşürür eder fln 1 2 kere takar atarsin keneriya elbet te bozdurursun bi günü olmuyor der bırak çıksın ondan o para gitsinKuzum haklısın tabii ki zaten taktığım nokta takmamı bekliyorlar bu detayı bilmesem Ben neden takayım duruma onlarda goruyorum da bebege kucuck bebege takıyorlar ve bana da dendı takmamı ıstyorlar sorun orda yanı yoksa yapıca tabıkı babanne olarak ıstedgını sadece takmamı ıstcekler her dk bubenı sınır edıyr bılezık oyuzden sacma gelyr ama sonrasnda bozsam da buna da takılır ıste
Gecmis olsun tekrar..insallah tekrarlamaz zamanini bekler bebisin . Skntili donemleri geciyoruz cok sukur..dogum olsada korkmamak lazm gerci..drunda dedigi gibi.Kizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Boyutunu bılmıyorum evrt oncekı gebelıgımdeydı ve buyumeye baglı kanama da olmustu .hakkında hayırlısu olsun canım InsaAllah stent takmaya gerek kalmadan normale donerBenim ağrım olmuyo aslında o yüzden bekledi doktor da şimdiye kadar ama iyice artınca boyutu riske girmek istemedi galiba... senin büyüklüğü ne kadardı acaba , bide senin büyüme önceki gebeliğinde mi oldu yeni mi ?
İnşallah canım bide bişey sormak istiyorum doğumdan sonra boyutları normale dönüyo mu acabaBoyutunu bılmıyorum evrt oncekı gebelıgımdeydı ve buyumeye baglı kanama da olmustu .hakkında hayırlısu olsun canım InsaAllah stent takmaya gerek kalmadan normale doner
Canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür 30lu haftalardayız doğsa bile biraz küvezde kalır ama sağlıklı olur sıkma canını çok kafaya takma bebeğinle konuş annecim biraz daha sabır diye onlar hissediyorlaraKizlar bebegimin esi asagida demistim yine baya asagi inmis aksam 5 de lavaboya hittim acayip kanamam oldu acil hastaneye kostuk nst fln yatisim yapildi 34+1 deyim bebegim 2325 kilosu ciger gelistirici igne vurdular sabahada 2. Doz yapilcak riskli dendi yatiyorum eger kanama dsvam ederse doguma alincam dua edin kizlar siniri gectik ama olursada solunum sikintimiz olur heralde
Canım ben bugün e bebekteydim kalan ihtiyaçları gözden geçirdim onun dışında yürüyüş olur diye mağaza dolaştım vs ve suan kalçam kitlendiği için uzanıyorum wc gidemiyorum.. değil yürüyüş yapmak günlün işlerin aksıyorKızlar yürüyüşlere başladınız mı ya da yürüyüş yapmanın gerçekten doğumu kolaylaştırdığına inanıyor musunuz
Sudocrem e bebekte var ama yakınında eczane varsa ordan da alabilirsinKizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir
Canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim de eşim 3 gün yok sınava gircek 8 saat uzağımda olcakSaat 16.00 da canım sıkıldı eşimi bir günlüğüne Ankara'ya çağırıyorlar seminer için 11 Aralık'ta ne olacağımız belli değil burda oğlum eşim dışında kimse yok ya acil bir şey olursa esimde gerildi
Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık sıhhat versin iyi misiniz şimdi?Gunaydin kizlar. Esim.rahatsizlandi hastaneye yattı dün aksam. Moralim çok bozuk ondan herhalde dun aksam kasilmalarim oldu cok korktum. Beni eve gönderdiler herkes onun yanında ya şimdi doğurursam diye panik oldum ama gecti neyse ki. Dua edin zor günler geçiriyoruz
Devlet hastanesi pişmanlıktır :/ Sen dr unla devam et canım.. Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi.Valla kizlar devlete aldim ama aldigimada bin pisman oldum randevuyu ne nst soktu ne ultrasonundan bisey anladim ne dedigim saatte girebildim bir de demesin mi seninki sezeryanmis gun alman lazim burda ameliyat yapilmiyor tadilatta egitim arastirma hastanedi birde zaten orda dogum yapmayacaktim ama yapsam su haftamda kalakaldiydim persembe kendi dr ma randevu aldim oraya gidecegim yorulduguma mi yanayim neye yanayım bilemedim
Ben mantı döktürdüm canım. Bide aklınızda olsun bal kabağı zamanı mesela suan stoklayın çünkü 6. Aydan sonra evde mamaya geçtiğimizde lazım olacakKızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Canım o bebeğe takmak için değil hatıra olsun diye. Sonra 1. Yaşında falan özel zamanlarda takarsın. Kayınvalidem beni götürdü beğendiklerini gösterdi bende onun beğendiklerini beğendiğimi söyledim hangisi hoşuna gittiyse onu al babaannesi dedim. Böyle şeyleri kafaya takmaArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
suan için normal bısey denmedıgıne gore tabı agrımda yok cok sukur.İnşallah canım bide bişey sormak istiyorum doğumdan sonra boyutları normale dönüyo mu acaba
Kızlar benim moralim çok bozuk gebelik dolayısıyla sağ böbreğimde büyüme vardı bugün kontrole gittim doktor büyümesi artmış kateter takılması lazım dedi ama ben çok korkuyorum taktırıp kötü olanlar var erken doğum olabilir idrar yolu hasarlanabilir kateter kayabilir yada böbreğim iltihap kapabilirmiş ama taktırmazsam böbreğimde geridönüşsüz hasar olabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum taktırsam bi dert taktırmasam bi dert çok sinirim bozuldu
Bitti mi senin tüm eksikler canım?? Oh ne güzel. Biz de bu Pazar günü çıkıp tamamlıcaz inş, tek tük eksikler kaldı. Hastane çıkışı alıp almamakta kararsızım, 5 tane felan 5 li takım var, ayrıyeten battaniyeler de var, 10 lu takımlarda zaten ek çorap mendil felan var, bana gereksiz pahalı geliyor eşim de illa bi tane alalım diyor, bi model beğendik 185 tl diyor, ne bilim çok değil mi yaa
5 tl den adeti canım, şuanki tohumlar hercai, menekşe felanmış
bi günlüğüne bişey olmaz inş canım, güzel düşün güzel olsun, bence daha var senin doğumuna inş zaten
canım ben herşeye kullanırdım, ama hergün sürekli sürmemek lazım,mesela her bez değişiminde sürmezdim. bir de çok inçe bi tabaka sürcen ki cilt nefes alabilsin. Mesela biyerimiz çizilse bile kullanıyorum ben ve okadar bereketli ki 3 yılda daha 2. Kutudayızbi ara alerji gibi bişey olmuştu cildi kabarmıştı, onda bile kullanıp fayda gördük
gozun aydın canım bebısımı gormussun gununude almıssın cok heyecanlı demı :) pekı acıl bır durumda gelcekmıymıs doktorun dogumaKızlar oku oku bitmedi bi yerden sonra okumayı bıraktım yazdıklarınızı :)))) Bugün kontrolüm vardı bebeğimiz 15 günde 500 gram almış çok şükür 2780 gramdı. Tabii ultrasonda fazla veya eksik çıkabiliyor. Ocağın ikinci haftası için randevumuzu aldık sezeryan olacağım. Hastanemi ve doktorumu kesin olarak değiştirdim. Doktorumla biraz konuştuk eşimin arkadas cevreside o doktora gitmişler o da bize 1200 tl fiyat verdi 300 tl indirim yaptı :) Diğer doktorum konusunda içimde sıkıntı yoktu açıkcası ama hastane çok eskimiş bizim cocukluğumuzda çok iyi donanımlıydı daha iyiydi. Sankş bebeğim doğduğunda orda mikrop kapatmış gibi endişem vardı. Yeni hastanem evime daha yakın daha temiz doktorum şehrin bilindik bir doktoru ve yeni doğan ünitesi var hastanemde o yuzden içim çok rahat etti. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?