2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun bende düşmüştüm doktora sorduğumda sana birşey oldu mu dedi bebeğe kolay kolay birşey olmaz demişti . Ama sen yine de takip et farklı bir durum olursa mutlaka doktora danış

Kizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Hayırlısu olsun canım InsaAllah cok ıyı olursunuz ❣

Tammda canim her konu ayri gecmiste kv öyle yapti diye bilezik konusundada hemen yargilamamak gerek sen öyle dedikçe kiz dahada doluyor zaten kinli biliyorum bende yaşadiklarini senin oyle demende tuz biber olmuş
Bende onun tarzinda düşünüyorum o yuzden fikrimi soyledim akli fikri var gosteris meraklisini okumuşsun da asagidaki yazdikladimi okumamissin sanirim fikirde vermisim gayette mantikli fikir vermisim ama neyse sende boyle seyleri sevdigin icin yadirgiyorsun

Geçmiş olsun canım

Benim ağrım olmuyo aslında o yüzden bekledi doktor da şimdiye kadar ama iyice artınca boyutu riske girmek istemedi galiba... senin büyüklüğü ne kadardı acaba , bide senin büyüme önceki gebeliğinde mi oldu yeni mi ?

Yok ya takmak sıkıntı ya allah korusun kötü gözü var , düşürür eder fln 1 2 kere takar atarsin keneriya elbet te bozdurursun bi günü olmuyor der bırak çıksın ondan o para gitsin

Kizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Gecmis olsun tekrar..insallah tekrarlamaz zamanini bekler bebisin . Skntili donemleri geciyoruz cok sukur..dogum olsada korkmamak lazm gerci..drunda dedigi gibi.

Boyutunu bılmıyorum evrt oncekı gebelıgımdeydı ve buyumeye baglı kanama da olmustu .hakkında hayırlısu olsun canım InsaAllah stent takmaya gerek kalmadan normale doner

Kızlar bugün bende son kalan bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim . Çok şükür ki kurutma makinası almışım yoksa tek tek as topla çok zor olurdu ama ütü bile beni mahfetti . Bi çanta hazırlama kaldı onu da annem geldiğinde yaparım artık dinlenmek tek düşüncem. Size de kolay gelsin

Canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür 30lu haftalardayız doğsa bile biraz küvezde kalır ama sağlıklı olur sıkma canını çok kafaya takma bebeğinle konuş annecim biraz daha sabır diye onlar hissediyorlara
Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ya da yürüyüş yapmanın gerçekten doğumu kolaylaştırdığına inanıyor musunuz
Canım ben bugün e bebekteydim kalan ihtiyaçları gözden geçirdim onun dışında yürüyüş olur diye mağaza dolaştım vs ve suan kalçam kitlendiği için uzanıyorum wc gidemiyorum.. değil yürüyüş yapmak günlün işlerin aksıyor
Kizlar kapida odemeyle almak istedigim icin alamadim sudocrem i bzm burda e bebek magazasi var orda bulabilir miyim var midir
Sudocrem e bebekte var ama yakınında eczane varsa ordan da alabilirsin
Canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim de eşim 3 gün yok sınava gircek 8 saat uzağımda olcak
Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık sıhhat versin iyi misiniz şimdi?
Devlet hastanesi pişmanlıktır :/ Sen dr unla devam et canım.. Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi.
Kızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Ben mantı döktürdüm canım. Bide aklınızda olsun bal kabağı zamanı mesela suan stoklayın çünkü 6. Aydan sonra evde mamaya geçtiğimizde lazım olacak
Canım o bebeğe takmak için değil hatıra olsun diye. Sonra 1. Yaşında falan özel zamanlarda takarsın. Kayınvalidem beni götürdü beğendiklerini gösterdi bende onun beğendiklerini beğendiğimi söyledim hangisi hoşuna gittiyse onu al babaannesi dedim. Böyle şeyleri kafaya takma

Kızlar oku oku bitmedi bi yerden sonra okumayı bıraktım yazdıklarınızı :)))) Bugün kontrolüm vardı bebeğimiz 15 günde 500 gram almış çok şükür 2780 gramdı. Tabii ultrasonda fazla veya eksik çıkabiliyor. Ocağın ikinci haftası için randevumuzu aldık sezeryan olacağım. Hastanemi ve doktorumu kesin olarak değiştirdim. Doktorumla biraz konuştuk eşimin arkadas cevreside o doktora gitmişler o da bize 1200 tl fiyat verdi 300 tl indirim yaptı :) Diğer doktorum konusunda içimde sıkıntı yoktu açıkcası ama hastane çok eskimiş bizim cocukluğumuzda çok iyi donanımlıydı daha iyiydi. Sankş bebeğim doğduğunda orda mikrop kapatmış gibi endişem vardı. Yeni hastanem evime daha yakın daha temiz doktorum şehrin bilindik bir doktoru ve yeni doğan ünitesi var hastanemde o yuzden içim çok rahat etti. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Canım bu konuda bir iki drdan görüş al derim Allah şifa versin güzel haberlerini alırız inşallah

Bitti şükür canım darısı sana olsun
Eğer 5liler yeni ise bencede gerek yok canım
Ama kardeşten kuzenden gelme ise bir tane al derim

gozun aydın canım bebısımı gormussun gununude almıssın cok heyecanlı demı :) pekı acıl bır durumda gelcekmıymıs doktorun doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…