2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bırak alsın taksin kimse illa taksim demez ben elindeki Altun için çocuğa zarar verirler diye annemlerin aldığı kunyeyi takmdim oğluma ortalık kötü düşman kazandırıyor ne gerek var onlar varken takarsin gidince cikarirsin birde ilk zamanlar ellerine hakim olamıyorlar yazık neden bilezik kafasına yüzüne vurdun bu şekilde anlat

Annecigine çok geçmiş olsun canım

S Sevgilianne canım benim böbreğimde iltihap olmuştu. Taş var sanıp katater takmışlardı çünkü böbreğim çalışmıyordu. İdrar kanallarım dar olduğu için doktor tam yerine takamamıştı vs farklı sorunlar yaşamıştım. Ancak ben bunun bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum. Eğer idrar yollarımda kesemde zarara yol açacak olsaydı bana açardı zamanında. Çünkü tam takamadılar diye katater düştü falan bir sürü şey yaşadım. Çok iyi bir doktora yaptır bu işlemi. Birde narkozsuz ağrılı bir işlem. Acil devlet hast. ine gitmiştim ve işlem sırasında doktora tekme atmıştım öyle anastezi uzmanı gelmişti. Katateri özel hastanede çıkardılar hiç bi sorun yaşamadım. Doktorunu iyi seçersen hiç sorun yaşamazsın.

gozun aydın canım bebısımı gormussun gununude almıssın cok heyecanlı demı :) pekı acıl bır durumda gelcekmıymıs doktorun doguma
Canım çok teşekkürler :)
Aralıkta doğmasın dedi doktorum yaştan dolayı dedi. Bende ona istinaden kızımla anlaşma yaptık yılbaşı günü ve ocağın 1 i tatil gelmicek dedim doktorumuz izinde falan olur diye dedim. Doktorda ben burda olacağım dedi:) Acil bir durum olduğunda ben hastanede yanınızda olacağım her zaman dedi içim çok rahat etti :)

Bana da çok ağrılı olur anestezisiz dediler takılı kalınca da ağrı yapıyomuş doktor lokal yaparız dedi ama o da ne kadar etki eder bilmiyorum

Iyı cok sukur bazı doktorlar acıl bısey oldu mu gelmıyormus oyle tazılmıstı ondan sordum :)bakalım kızın anlasmaya uyucak mı genelde kızlar 40 haftayı beklemıyırlar

Bana da çok ağrılı olur anestezisiz dediler takılı kalınca da ağrı yapıyomuş doktor lokal yaparız dedi ama o da ne kadar etki eder bilmiyorum
Canım düşmediğinde hiç ağrım yoktu. Sonra düştü katater doktorda tam yerine takamadım idrar kanalların dar dedi. Biliyorum ben eğer ne yapacağınızı anlatsaydınız söylerdim size zaten sizde öneminizi alırdınız dedim. 17 yaşında falandım bide ellerimi bağladılar falan korkunçtu ve canım çok yanmıştı ellerimi bağladıkları yerden sökmüştüm serumlar yerde tekmeler savurdum doktora. Anestezi olmadan imkansız dayanacağını sanmıyorum. 10 yıldan fazla oldu hala o ağrıyı hissederim aklıma geldikçe. Korkutmak için demiyorum yanlış anlama sonuçta karnında bir can taşıyorsun ağrıdan kasılsan etsen doğum sancın bile başlayabilir. Lokal anestezi en mantıklısı yiğitlik edip anestezi olmadan bu işe girişim deme. Kataterden de korkma idrar yollarına böbreğine vs bir zararı olmaz

Iyı cok sukur bazı doktorlar acıl bısey oldu mu gelmıyormus oyle tazılmıstı ondan sordum :)bakalım kızın anlasmaya uyucak mı genelde kızlar 40 haftayı beklemıyırlar
Sezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelir

Kizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Zamanında sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Tek doğuran Jane Austen canım

canım evetbak takılmaz hepımız buyondeyız ama takmamı ıstıcekler hep bunun konusu cokoldu ondan strese gırdım A anneveoglusu dedıgı gb artk mevlutte ve sonrasnda solıcem kıbarca benm tek stresım tak dye baskı yapcaklar dıyeydı

amin canim neden normal dogum olmadi

Bugün bebek hareketlerini çok az hissedince panikledim. Akşam tatlı yedim bişeyler içtim sol tarafıma uzandım filan sonunda hissettim tekmelerini rahatladım. Yoksa az kalsın gidecektim acile. Korku kaplıyor içimi böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…