- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım bırak alsın taksin kimse illa taksim demez ben elindeki Altun için çocuğa zarar verirler diye annemlerin aldığı kunyeyi takmdim oğluma ortalık kötü düşman kazandırıyor ne gerek var onlar varken takarsin gidince cikarirsin birde ilk zamanlar ellerine hakim olamıyorlar yazık neden bilezik kafasına yüzüne vurdun bu şekilde anlatArkadaşlar benim canım çok sıkkın yaanlıs mı bılıyotum Bilmiyorum ama küçücük bebeğe bilezik takılır mı ?? Hadi künye Neyse biz şimdi künye alacağız eşimle ama biraz büyüyünce takacağım onu bile Kayınvalidem bilezik almaya gidiyorum dedi Alya'ya. takmamı ıstıcekler heralde ben anlamyrm kenarda dursun dıye de neden alsın amaç ne burda ben mı bılmıyorum takılır mı hadı kunye neyse o sabıt durur kı onu bıle hemen onermıyorlar bılezık nedır hassas tene kafayı yıcem hergun yenıbısey??? lütfen aydınlatın benı
Annecigine çok geçmiş olsun canımAa valla mı? Ben sarma falan buzluktan çıkınca sevmiyorum da kurabiyeler oluyosa onları yapıp koyayım. Annem yapacaktı ne güzel börekler çörekler, kadına nazar değdirdik ayağını çatlattı alçıda yatıyo. İş başa düştü
Ben yapıyorum. Ne pişirsem bol bol yapıp yarısını dondurucuya atıyorum.Kızlar bi de Doğum sonrası lazım olur diye buzluğa bişiyler stoklayan var mı ne koyabiliriz? Börek yapıp koyacağım bi kaç poşet bi tek bu geldi aklıma :)
Canım çok teşekkürler :)gozun aydın canım bebısımı gormussun gununude almıssın cok heyecanlı demı :) pekı acıl bır durumda gelcekmıymıs doktorun doguma
S Sevgilianne canım benim böbreğimde iltihap olmuştu. Taş var sanıp katater takmışlardı çünkü böbreğim çalışmıyordu. İdrar kanallarım dar olduğu için doktor tam yerine takamamıştı vs farklı sorunlar yaşamıştım. Ancak ben bunun bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum. Eğer idrar yollarımda kesemde zarara yol açacak olsaydı bana açardı zamanında. Çünkü tam takamadılar diye katater düştü falan bir sürü şey yaşadım. Çok iyi bir doktora yaptır bu işlemi. Birde narkozsuz ağrılı bir işlem. Acil devlet hast. ine gitmiştim ve işlem sırasında doktora tekme atmıştım öyle anastezi uzmanı gelmişti. Katateri özel hastanede çıkardılar hiç bi sorun yaşamadım. Doktorunu iyi seçersen hiç sorun yaşamazsın.
Iyı cok sukur bazı doktorlar acıl bısey oldu mu gelmıyormus oyle tazılmıstı ondan sordum :)bakalım kızın anlasmaya uyucak mı genelde kızlar 40 haftayı beklemıyırlarCanım çok teşekkürler :)
Aralıkta doğmasın dedi doktorum yaştan dolayı dedi. Bende ona istinaden kızımla anlaşma yaptık yılbaşı günü ve ocağın 1 i tatil gelmicek dedim doktorumuz izinde falan olur diye dedim. Doktorda ben burda olacağım dedi:) Acil bir durum olduğunda ben hastanede yanınızda olacağım her zaman dedi içim çok rahat etti :)
2. De tekrarlamıyo o zaman içim rahatladı teşekkür ederim desteğin içinsuan için normal bısey denmedıgıne gore tabı agrımda yok cok sukur.
Canım düşmediğinde hiç ağrım yoktu. Sonra düştü katater doktorda tam yerine takamadım idrar kanalların dar dedi. Biliyorum ben eğer ne yapacağınızı anlatsaydınız söylerdim size zaten sizde öneminizi alırdınız dedim. 17 yaşında falandım bide ellerimi bağladılar falan korkunçtu ve canım çok yanmıştı ellerimi bağladıkları yerden sökmüştüm serumlar yerde tekmeler savurdum doktora. Anestezi olmadan imkansız dayanacağını sanmıyorum. 10 yıldan fazla oldu hala o ağrıyı hissederim aklıma geldikçe. Korkutmak için demiyorum yanlış anlama sonuçta karnında bir can taşıyorsun ağrıdan kasılsan etsen doğum sancın bile başlayabilir. Lokal anestezi en mantıklısı yiğitlik edip anestezi olmadan bu işe girişim deme. Kataterden de korkma idrar yollarına böbreğine vs bir zararı olmazBana da çok ağrılı olur anestezisiz dediler takılı kalınca da ağrı yapıyomuş doktor lokal yaparız dedi ama o da ne kadar etki eder bilmiyorum
Annecigine çok geçmiş olsun canım
Sezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelirIyı cok sukur bazı doktorlar acıl bısey oldu mu gelmıyormus oyle tazılmıstı ondan sordum :)bakalım kızın anlasmaya uyucak mı genelde kızlar 40 haftayı beklemıyırlar
Zamanında sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallahKizlar dualariniz icin tesekkurler cok ewe ciktim doktor 35 doldur ewde sonra gerekirse alcaz dedi bi sikintida olmaz 35 doldursun dedi baska dogum yapan oldumu forumda okuyamadim tektek merak ettim
Rıca ederım canım bende sen gıbı korkup aynı seylerı yasarmıyım dıye panıkle doktoruma sormustum bol su içmemı soyledı ıcıyormuyum ? Icmıyorum :)2. De tekrarlamıyo o zaman içim rahatladı teşekkür ederim desteğin için
Hayırlısı olsun canum ❣Sezeryan olduğu için 11 gün öncesi olmasına rağmen doktor iri bebek diyip erken gelebilir mesajı verdi zaten:) İnşallah ocakta gelir
Benım sıgara boreklerım kızarınca patlıyor oeynır cıkıp gıdıyor nedenını bılıyormusunBen yapıyorum. Ne pişirsem bol bol yapıp yarısını dondurucuya atıyorum.
canım evetbak takılmaz hepımız buyondeyız ama takmamı ıstıcekler hep bunun konusu cokoldu ondan strese gırdım A anneveoglusu dedıgı gb artk mevlutte ve sonrasnda solıcem kıbarca benm tek stresım tak dye baskı yapcaklar dıyeydıCanım çok geçmiş olsun.. Çok şükür 30lu haftalardayız doğsa bile biraz küvezde kalır ama sağlıklı olur sıkma canını çok kafaya takma bebeğinle konuş annecim biraz daha sabır diye onlar hissediyorlara
Canım ben bugün e bebekteydim kalan ihtiyaçları gözden geçirdim onun dışında yürüyüş olur diye mağaza dolaştım vs ve suan kalçam kitlendiği için uzanıyorum wc gidemiyorum.. değil yürüyüş yapmak günlün işlerin aksıyor
Sudocrem e bebekte var ama yakınında eczane varsa ordan da alabilirsin
Canım korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Benim de eşim 3 gün yok sınava gircek 8 saat uzağımda olcak
Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık sıhhat versin iyi misiniz şimdi?
Devlet hastanesi pişmanlıktır :/ Sen dr unla devam et canım.. Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi.
Ben mantı döktürdüm canım. Bide aklınızda olsun bal kabağı zamanı mesela suan stoklayın çünkü 6. Aydan sonra evde mamaya geçtiğimizde lazım olacak
Canım o bebeğe takmak için değil hatıra olsun diye. Sonra 1. Yaşında falan özel zamanlarda takarsın. Kayınvalidem beni götürdü beğendiklerini gösterdi bende onun beğendiklerini beğendiğimi söyledim hangisi hoşuna gittiyse onu al babaannesi dedim. Böyle şeyleri kafaya takma
amin canim neden normal dogum olmadiKızlar oku oku bitmedi bi yerden sonra okumayı bıraktım yazdıklarınızı :)))) Bugün kontrolüm vardı bebeğimiz 15 günde 500 gram almış çok şükür 2780 gramdı. Tabii ultrasonda fazla veya eksik çıkabiliyor. Ocağın ikinci haftası için randevumuzu aldık sezeryan olacağım. Hastanemi ve doktorumu kesin olarak değiştirdim. Doktorumla biraz konuştuk eşimin arkadas cevreside o doktora gitmişler o da bize 1200 tl fiyat verdi 300 tl indirim yaptı :) Diğer doktorum konusunda içimde sıkıntı yoktu açıkcası ama hastane çok eskimiş bizim cocukluğumuzda çok iyi donanımlıydı daha iyiydi. Sankş bebeğim doğduğunda orda mikrop kapatmış gibi endişem vardı. Yeni hastanem evime daha yakın daha temiz doktorum şehrin bilindik bir doktoru ve yeni doğan ünitesi var hastanemde o yuzden içim çok rahat etti. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Güle güle taksınlar canım :)Kizlar bende bugun iki kizim icin taç yaptim abla kardes ayni nasil olmuskendiminki de çicekli olaniEki Görüntüle 2212217 Eki Görüntüle 2212218 Eki Görüntüle 2212219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?