2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet gazi olduğunda emmiyo ve uyumuyo oğlumun gazi hiç bitmiyo zatende o an gaz sancısı varsa uyumuyo uyudu diyelim 5 10 dk en fazla

Canım sarlmayla alakası yok sen çok yoruluyor dinlenememis veya suyu az içmiş olabilirsin kafana takma çok fazla anne çayı iciyormusun humanna çay filan
Evet banada sacma geliyor sarilma. Ama nazara inanirim. Nazar degdi gibime geliyor. İciyorum canim. Suyum da cok iciyirum ben suyu cok seven bi insanim en az 3lt iciyorumdur gunde

Kızlar deca tabs ve nurse harveys kullanan vardır aranızda. Günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz?
Canım deca tabs yerine Multi tabs kullanıyorum ben nurse havyers ise sabah 10 damla akşam 10 damla olarak kullaniyorum

Canım geçmiş olsun ıhlamur ayva tarçın elmayi birlikte kaynat ve bal koyup iç
Tavuk suyuna çorba yap bol ekşili ve naneli iç canım

Kilo alma olayı bana uymadı ben kilo veremiyorum çünkü

Dr brown aldim suyla denedim ama yine hizli geliyor bi avent kadar ben anlamadim bende mi yanlislik var
Aventi ilk kapatıp çevirdiğinde hızlı akıyor ama bebek biraz içtikten sonra çevirdiğinde akmıyor çekince geliyor sadece havası mı gidiyor emince anlamadım belki diğeri de öyledir

Aventi ilk kapatıp çevirdiğinde hızlı akıyor ama bebek biraz içtikten sonra çevirdiğinde akmıyor çekince geliyor sadece havası mı gidiyor emince anlamadım belki diğeri de öyledir
Daha hic biberon vermedim ben. Yeni yeni o da disari ciktigimiz zamanlar icin. Hem alissin ki ona da ise de baslayinca zorlanmasin diye. Elimde avent lansinoh ve brown var. Hepsi ayni hizli gibi geliyor

Banada bazen oyle geliyor emin olamiyorum. Bir dahaki kontrolde unutmazsam sorcam. Bi zarari olan bisey degil gakiba degil mi yada mudahale edilebilcek
Netten bakinca bebeklerde kilo alim problemi,emme problemi varsa veya buyudugunde bazi sesleri cikartamiyorlarsa ufak bi operasyonla kesiyorlarmis o bagi ama sanki dedigin gibi zararı yok gibi 5-10 dk da olsa emiyor Çok şükür kilo aliyirdu en son ben de yarin gidecegim insallah sorayim doktora

Gecmis olsun kuzum nasil oldu ❤ bende cok kalin giydirmiyorum bi patikli alt cirap icine uzun kollu zibin ve ust. Oyle battaniyeler vs de sarmiyorum pek gece uyurken dahil
TEsekkurler yavrum ya kakası normal geldi sonra ama ağladı epey emmedide uyuttum uyuyamadigi için ağlıyordur belki diye, uyudu hemen .
Bende tek kat giydiriyorum zibin altina pijama üzerine bir penye. Ama bazen kısa kollu , kolsuz zibinda giyiyor yani tek kat oluyor. Ben az giydiriyorum sanırım artık yün hırka patik de giydiririm biraz daha dikkatli olcam. Surekli hapsiriyor . Dr normal dedi ama hastalığa cevirmesin simdi

Daha hic biberon vermedim ben. Yeni yeni o da disari ciktigimiz zamanlar icin. Hem alissin ki ona da ise de baslayinca zorlanmasin diye. Elimde avent lansinoh ve brown var. Hepsi ayni hizli gibi geliyor
Bebeğin biraz emdikten sonra denesen daha net anlarsın bence bizim aventten damlamıyor az emince

Sor bakalim.insallah yoktur ❤ oldugunu sanmiyorum ikimizde de. Tum belirtiler birbirine cok benzer. Bu kadar sey bilmek de iyi degil bence :)

Bencede uykusuzluktan da cok agliyorlar benimki uyuyamiyor uyumadikca daha cok agliyor hapsirma normal gun icinde bizde de oluyor isiga bakmaktanda vs vs
İyi bisey hapsirmasi. Ben mesela ilk orgu yelek giydiriyorumda her yani isilik oldu koltuk alti ensesi vs vs onu biraktim iyi geldi cocuga demek cok sicak geliodu onunla

Eve temizlige birilerini cagirdim. Iki kisi geliyorlarmis tek kisi korkuyorlarmis. Iyi hos, girisiverdiler ise de. Bebegim oldugunu gorduler tabi. Uyuyor mu? Belli olmuyor dun gece fena degildi dedim. Bak soyleme herkese benden abla tavsiyesi nazar deger. E NIYE SORUYOSUN O ZAMAN zayifsin ama sezeryan olmussun karnini bi tulbentle iyice sar. Yoksa benim gibi gobekli olursun. SAGOL GOBEGIM VAR YANI bak bu bebek dizimde uyuyor boyle. Babasi da oyle uyutuyor ondandir. Aaa kucaga alisir ama. BI SEN KALMISTIN KARISMAYAN bir de perdeler temiz mi yikamasak mi? Şu eski atletlerden versen bize. Biz oyle atlet giymiyoruz ki hep penye kumasi dedim. Aa keske su deterjani alsaydin, aa keske bu deterjani alsaydin, bu minder burda durmasin sevmedim ben fln... 250 tl verecegim ama sanki onlar bana para vereceklermis gibi zaten mecburen bi odaya tikildik çocukla da tepem atti bari sizlw dertleseyim dedim

Sor bakalim.insallah yoktur ❤ oldugunu sanmiyorum ikimizde de. Tum belirtiler birbirine cok benzer. Bu kadar sey bilmek de iyi degil bence :)
Aynen canim ya cahillik guzel bir nimet aslinda ... ablama diyorum dil bagi mi var diye çocuğun dilinin altina bakmak kimin aklina gelir arastirma her seyo diye bama kiziyor hakli da

maşallah canım seninki de mı.babacı olucak acabaa :) baba kokusu da ayrı güzel onlara. dün gece ben çok halsizleştm eşim aldı uyumusum tv bakarken o da kızımızı uyutmus emzırmıstım epey. Allahm nasıl ıyı geldı dırekt yattk bız de sabah 6da memeye kalktı bıdaha kızım :) sağ elimizde uykuyu getıren uyku baloncukları bulunurmuş Başını sağ eline koyup pışpışlıyyor öyle uyutuyor nezaman yapsa kızım uuyuyor tabı uyku zamanında :) ben yaparken yoruluyorum cok agırlastıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…