- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
benimde kızım cok ıkınıyorda kakasınımı yapamıyor kabızmıKızlar gene benim kız çok ıkınıyor, bugunlerde göğsüm çok sızladığı için sağıyorum sütümü bazen şimdi dolapta sağılmış sütüm var onu ısıtıp vereceğim zaman içine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı katsam ve bunu her gün yapsam yani günde bir çay kaşığı zeytinyağını versem bebek içemez tabi daha ama süte karıştırınca farketmez rahat içer hem de bağırsaklarına iyi gelir diye düşündüm ama ne dersiniz ?
İyi bir yağ olsun canım . Gazını almalısın. Benmari usulüKızlar gene benim kız çok ıkınıyor, bugunlerde göğsüm çok sızladığı için sağıyorum sütümü bazen şimdi dolapta sağılmış sütüm var onu ısıtıp vereceğim zaman içine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı katsam ve bunu her gün yapsam yani günde bir çay kaşığı zeytinyağını versem bebek içemez tabi daha ama süte karıştırınca farketmez rahat içer hem de bağırsaklarına iyi gelir diye düşündüm ama ne dersiniz ?
Ağızdan verilen değil mi?biz de yaptıracağızHerkeze günaydın 2. Ayimizi doldurduk bugun haftaya aşıya gideceğiz dr rota aşısını da tavsiye etti yaptıran var mi aceba
Bizim ikinma sorunumuz hep var gecmedi gitti ben arada mamada verdiğim için mamanın içine zeytinyağ katıyorum iyi geldiğini düşünüyorum sade yagi icirmeyi denedim icmiyoKızlar gene benim kız çok ıkınıyor, bugunlerde göğsüm çok sızladığı için sağıyorum sütümü bazen şimdi dolapta sağılmış sütüm var onu ısıtıp vereceğim zaman içine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı katsam ve bunu her gün yapsam yani günde bir çay kaşığı zeytinyağını versem bebek içemez tabi daha ama süte karıştırınca farketmez rahat içer hem de bağırsaklarına iyi gelir diye düşündüm ama ne dersiniz ?
Sanırım evet damla seklindeymis.dun bi eczaneye sordum 260 tl dediler devlet karsilamiyomus.yaptirmayi düşünüyorum ama doktorumuzu pek sevmedigim güven duymadigim için başka dr larda tavsiye etti mi merak ettimAğızdan verilen değil mi?biz de yaptıracağız
Manuel tartilar daha iyiydi sanki eskiden. Ibre sifiri gosterdi mi tarti dogru sayiliyordu ama simdi dijitallerde hangisi dogru hangisi yanlis anlamiyoruz pili yeniyse baska bitmek uzereyse baska bi rakam gosteriyorBenim tarti surekli farkli gisterdiginden bende tartilamiyorum:)) bana da hep gittikce zayifliyor gibi geliyor bebek
Kesinlikle yaptirilmasi gerekiyor bence. Bizim yegenlerde gozlemlemistik yaptiranlara bisey olmadi da asilanmayan yegenlerin ikisi de hastanede yatti 2 gun rota yuzunden. Ben menenjiti de rotayi da yaptircam.zaten yaptirmayin diyen bi doktor duymadim henuzSanırım evet damla seklindeymis.dun bi eczaneye sordum 260 tl dediler devlet karsilamiyomus.yaptirmayi düşünüyorum ama doktorumuzu pek sevmedigim güven duymadigim için başka dr larda tavsiye etti mi merak ettim
Organik zeytinyağımız Aydından getiriyoruz, arada ısıtıp poposuna falan sürüyordum, Anüsünde bi şey farketmedim henüz bende bolca sudocrem sürüyorum hatta parmağımla biraz içeri bile gönderiyorum kremi, bizimki ıkınmaktan fıtık oldu, artık yırtacak bi yerlerini kendine zarar verecek diye korkuyorum her sabah sanki taş çıkaracakmış gibi bir inleyerek uyanması var çok fena halbuki her zamanki cıvık sarı kakaİyi bir yağ olsun canım . Gazını almalısın. Benmari usulü
Ikınmaktan anüsü zarar gördü mü. Ben öyle bir şey farkettim. Kantaron Yağı zeytin yağı sudocrem sürüyorum İnşallah iyileşir
Uyuyamayinca cok yoruluyor daha da uyuyamayip agliyor cok fenaBizim evde kombi çok açık ama hava akımı çok alıyor yine de ondan etkileniyor olabilir.
Bende uykusuzluktan agladiklarini bilmiyordum ama bakıyorum mizmizlanip sonra sesini yükseltmeye başlıyorsa karnı tok olduğu halde uyutmak için uğraşıyorum ise yariyorşgenelde :)
Aslind en onemlisi de stres yapmamak yaptikca daha da gidiyor yani piskoloji cok onemli dedigin gibi. Yapmaya calisicam bende❤ olumlu dusun olunluyu cagir mottosu :)Birsey diyim mi psikolojik olarak sütun azalacak dediklerinde o süt gidiyor gibi cidden. Benimde tisortlerim hep islaniyordu iyiydi. Sonra yakınlarımda onu bunu çok kafaya takıyorsun sütun kacacak diyenler oldu bende üzüldüm ya sütüm giderse diye. Çok garip ama sonra o islanmalar, göğüsteki sertlikler gidiverdi .üç gün boyunca öyle oldu. Sonra bende bir sirkelendim, niye sutum azalsin ki sağlıklı beslenirsem artar kimsenin dediğini de duymamaya calisicam dedim .sonra olumsuz düşünceleri atınca sutum taşmaya başladı hala da öyle. Süt konusu kişiye göre değişiyor biz yediklerimize dikkat edelim bakalım ne zamana kadar gelirse , bebekte emerse iki sene azcok gleir herhalde iki sene emzirin denildigine gore
Aklimda olsun hangi model❤Ben de chicco nun var. Gerçek meme formatında ve kolay akmıyo. Gece uyumayınca en son çare mama veriyorum. O yüzden almıştım
Sade yağı içemeyebilir yoğun Ya ben şey yaptım kimyon çayı yapıp içine bir damla zeytinyağı katıp çayla bir veriyordum, ama böyle süte katmakta mantıklı geliyor her akşam yatma öğününde bunu yaparsam belli sabahları bu kadar zorlanmaz :/ ıkınmaktan fıtık oldu hala deli gibi kendini yırtarcasına ıkınıyorBizim ikinma sorunumuz hep var gecmedi gitti ben arada mamada verdiğim için mamanın içine zeytinyağ katıyorum iyi geldiğini düşünüyorum sade yagi icirmeyi denedim icmiyo
Bende 5 10dakikacilardanimarkadslar bazılarınız bebeklrrin 5 10 dk emip bıraktıgını yazmış ya benim oğlan mı obur yoksa sütüm az doymuyor mu ilk zamanlar evet 5 10 dk da doyuyordu ama şimdi uyumazsa veya ben cekmezsem bırakmıyor memeyi emzik niyetine mi emiyor ki kafam karıştı
Bende dusunuyorum onu vallaIlk baslarda 10 dk emiyordu. Simdi 3 dk emdi emdi. Benimde kafam karisik. Sebebini bilemiyorum. Sirf bu yuzden bebek tartisi alacagim
Birazda tecrübesizlik ilk kez duyuyorum bunları menenjit aşısının oldugunuda ben şuan ne derlerse yaptircam zaten ama dediğim gibi dr itici ve tecrübesiz geliyo güven duymuyorum bana önemli yaptır dese tamam ama tavsiye edince beni bi düşündürdüKesinlikle yaptirilmasi gerekiyor bence. Bizim yegenlerde gozlemlemistik yaptiranlara bisey olmadi da asilanmayan yegenlerin ikisi de hastanede yatti 2 gun rota yuzunden. Ben menenjiti de rotayi da yaptircam.zaten yaptirmayin diyen bi doktor duymadim henuz
Valla masallah keske banada olsa oylesi❤❤oyyhh ne diyosun ya çok pahalıymış. Bizim burda da yarım gün 80, tam 150
5 senedir aynı abla geliyordu bana. Bu sene başı itibariyle bakıcımız oldu aynı abla, şuan büyük oğluma bakıyor, haftada bir gün temizlik yapıyor. Tüm Evi süpürüp silip toz alır, banyo tuvalet balkon. Bir de kendi hangi camı pis görse siler, ben demem bile. Çamaşır dürer, makinemi boşaltır, gerekirse soframı toplar. Ne dersem yapar. 1000 tl para veriyorum ayda. 09.30 da geliyor hergün 14.30 da gidiyor .. bu ara 2. Çocuktan dolayı biraz fazla veriyorum saat 5e kadar kalıyor .. maşallah diyeyim :)
Cidden zor oğlum uykusunda bile ayakları havada ikiniyo bisey olacak diye okadar korkuyorumki her altını açtığımda poposunu kontrol ediyorum masaj yapıyorum allah korusun çatlak yırtılma falan olacak diye ödüm kopuyoSade yağı içemeyebilir yoğun Ya ben şey yaptım kimyon çayı yapıp içine bir damla zeytinyağı katıp çayla bir veriyordum, ama böyle süte katmakta mantıklı geliyor her akşam yatma öğününde bunu yaparsam belli sabahları bu kadar zorlanmaz :/ ıkınmaktan fıtık oldu hala deli gibi kendini yırtarcasına ıkınıyor
Dogru soyluyorsun. Benim kardesim de tip okuyor genelde ona da danisiyorum bu tarz seylerde hocalarina soruyor. hatta daha önceki gün konuştuk bunu, menenjit aşısı yapılmaya başlandığından beri vakalar %80 azalmış. bu rakam sadece bebek çocuk için değil yetişkinleri de kapsıyor yapılması gereken bir aşıBirazda tecrübesizlik ilk kez duyuyorum bunları menenjit aşısının oldugunuda ben şuan ne derlerse yaptircam zaten ama dediğim gibi dr itici ve tecrübesiz geliyo güven duymuyorum bana önemli yaptır dese tamam ama tavsiye edince beni bi düşündürdü
Yeğenim bir yaşına yeni girdi yengeme sordum rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız diye sağlık ocağındaki hemşirelere sordum biz kendi çocuğumuza bile yaptırmadık gerek görmüyoruz ama siz bilirsiniz demiş yengemde yaptırmamış :/ ben yaptıracağım mutlakaKesinlikle yaptirilmasi gerekiyor bence. Bizim yegenlerde gozlemlemistik yaptiranlara bisey olmadi da asilanmayan yegenlerin ikisi de hastanede yatti 2 gun rota yuzunden. Ben menenjiti de rotayi da yaptircam.zaten yaptirmayin diyen bi doktor duymadim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?