2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallahh masallah 40 cikardikkk:)) cok sukur uyku yok geceleri.rota virusu asisini dr a sormustum o internet o kadinlar kulubu yok mu sizi bos laflarla doldurup duruyor.eger cok bilgiliysen hastalaninca da getorme bize demisti.onemli olsa zaten devlet onlemini alir merak etme demisti.esimde zaten gonulsuz du yaptirmadik biz 2 cocuguma da buna da yaptirmayi dusunmuyorum

Merhaba kızlar bugün 45 gunluk oldu bizim oglan. Gozlerinde sarilik kaldı diye testlerini yaotirdik. Elinin ustunu deldiler o kdr uzuldum ki bir de idrar isi bizi ugrastrdi bi türlü cis yapmadi... sonuçlar haftaya çıkacakmış... dil bagindan suphelendigimi yazmistim buraya Aynen dediğim gibi bag one yakinmis. Çocuk cerrahi gorsun dedi e nolcak dedim uzuldum sunnetten daha kolay bi islem o hiç sıkma canini çok basit bi baksin dedi pbe günü gidecegiz bakalım hem sunneti hem bagi konusacagiz

Midem ağrıyor demiştim dün geçmeyince hastaneye gittik iyi ki gitmişiz safra kesemde taş çıktı şimdilik ameliyatlık bir şey yok ama yiyecek olarak çoğu şey yasak daha önceden başına böyle gelen var mı gebelik de tetiklermiş

Sutu sagarak veren anneler makinalariniz nasıl cekim gucleri sanki bizimki etkisi azaldı dısari sut tasiyor iki gram sutum var oda pompanin kenarina gelip dokuluyor sizde boyle problemler varmi ??

Dugunden ikigun once bendede vardı tas hareket etmis hatta uca kadar gelmisti afedersiniz idrar kanlı geliyor surekli kusuyor surekli patlicak sekilde wc gitme geregi duyuyor ama bir damla bile gelmiyordu ikigun acilde hatta gece uce kadar acilde sabah 7de kuafore gelin basi yaptirmaya gitmistik gebeliktede surekli aylik urolojiye kontrole gidiyordum

Gecmis olsun ilk cocugum dogdugundan itibaren inanilmaz mide ağrısı kramplarim vardi onemseyip gitmedim en sonunda acillilk olmustum meğer safra kesesi tasim varmis kanalı tikamis pankrasta iltihaba sebep olmus cok artmis degerlerjm acil yatis vermislerdi 5 gun ac susuz serumlarla 3 aylik bebegi biraktim yattim sonra ameliyat oldum
Canli bomba gibisin agrilarini dikkate al özellikle yumurta yeme

Ben ilk ağrıda gittim kanalı tıkama durumunda değilmiş pankreas temiz iş şu an diyet verdi işte ameliyat nasıl zor mu peki sonrası için de evet yumurta yasak çoğu şey yasak sabredeceğim artık

Evet inşallah bol su, yağlı yemek yok takip ediyor doktor haftaya yine kan vereceğim emzirmeye de devam ediyorum ilaç verdi ama zararı olmaz dedi

Şu an durumun nasıl peki canım ? Benim hamilelik öncesi hiçbir belirtim yoktu hamilelik tetiklermiş

Menenjit B aşısı geldi yeni 2.aya
Sağlık ocağı yapmıyor
Bizim doktorumuz yapacak önümüzdeki hafta
440 lira fiyatı var

Canım geçmişolsun basit bir işlemse üzülme şükür ki çözümü var. Sarılık testi neden bu kadar geç çıkıyor. Biz aynı gün kan sonuçlarını alıyorduk. Farklı bir test mi acaba?

Nasıl gerek görmüyor çok ilginç 2 yaşına kadar koruyor zaten ağızdan veriliyor iğnr değil

Ben ilk ağrıda gittim kanalı tıkama durumunda değilmiş pankreas temiz iş şu an diyet verdi işte ameliyat nasıl zor mu peki sonrası için de evet yumurta yasak çoğu şey yasak sabredeceğim artık
Kapali ameliyat zaten 3 4 yerinden findik buyuklugunde deliyorlar hic zorlugu yok

Pardon eksik okumusun canim

Merhaba kızlar. Biz de 22 günlük olduk bugün. :)
Merak ediyorum bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Bir de emzirdikten sonra gazını nasıl çıkarıyorsunuz benim oğlanın gazı bir türlü çıkmıyor. Sonra gaz birikiyor malesef

Bu beyaz gurultu sesi resmen uyuşturuyor bebeği :)) kendiliğinden uyudu, zarar vermez mi ya telefon veya tabletten açıyoruz bu sesi ne biliyim radyasyon falan

Bu beyaz gurultu sesi resmen uyuşturuyor bebeği :)) kendiliğinden uyudu, zarar vermez mi ya telefon veya tabletten açıyoruz bu sesi ne biliyim radyasyon falan
Bizimki 7/24 aktif canm bu arada kimse cevap vermemis ama sagma makinan nasil nasa sorim iyi cekiyormu sut akitiyormu markasi nedir

Bizimkide biraydan sonra cikarmaya basladi alttan ve ustten duzenli gaz damlasi kullan bagrsaklar tam gelisemedi icin cıkaramiyorlar usttende cikaramiyordu simdi omuza koyuyorum sıvazladimmi kıvraniyor oyuzden pat pat vuruyoruz daha sonra dekolteye aliyorum orda patpat ve cikiyor bacaklarida ileri geri yuzkere falan yap kastiginda bacakları biraz salla bacakları serbest birakiyor

Şu an durumun nasıl peki canım ? Benim hamilelik öncesi hiçbir belirtim yoktu hamilelik tetiklermiş
Evet farkli yerlerde taslarimiz ama ortak noktası hamilelikte tekrar olusabiliyor oyuzden aylik urolojiye gitmemi istemisti kadindogumcu böbreklerde sıkıntı yapar allah korusun böbreginden olursun hamilelikte sık karsilasiliyor dedi ve duzenli olarak idrar kulturu yaptiriyorduk bobreklerin ölcumunu yapiyorlardi
Seninki daha zor galiba canim cokcok gecmis olsun allah sifa versin dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…