2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Manuel tartilar daha iyiydi sanki eskiden. Ibre sifiri gosterdi mi tarti dogru sayiliyordu ama simdi dijitallerde hangisi dogru hangisi yanlis anlamiyoruz pili yeniyse baska bitmek uzereyse baska bi rakam gosteriyor
Eskinin hersey daha guzelmis aslinda :)) ben anlamadim valla benimki sinboher tartimda ayru rakam :)))

Poposunu hep kremle sudocrem olur zeytinyağı olur cidden çok ıkınmaktan ben de bişiy olacak sanıyorum o yüzden bolca sürüyorum hatta parmağımda biraz içeri krem veya yağın girmesini sağlıyorum orası hep yumuşak kalsın da yırtılma çatlak olmasın diye göbek fıtığı oldu bizimki kocaman göbeğimiz dışarıda duruyor ıkınma problemi bitince kendiliğinden geçmesi beklenecekmiş ama o kadar alıştım ki ıkınma sesleriyle uyanmaya bana artık geçmeyecekmiş gibi geliyor

Valla ben o çocukların halini gördüm hastanede bi kolunda serum, kendinden geçmiş halde.. 1,5-2 yaşındaydı daha büyüğü.. çok üzülmüştüm hemşire nasıl gerek görmüyoruz diyebilmiş ki her aşı kadar bu da gerekli bence

Gunaaydinn ❤❤ bugun 40miz ❤❤ insallah aglamalar bebegin uyumamasi vs biter diycemde umudum yok benimkinden :) biz boyle devam :)?
Asi konusunda da ben de yaptirma taraftariyim yedigimiz ictigimiz cevremiz hergub daha da kotulesirken en azindan asiyla korunaya calismaliyiz bence

Ooo fitik olayını algilayamamisim inşallah biran önce gecer zor işmiş anne olmak ben artık gak dese hastami guk dese bir yerimi acıdı modundayim

Tabiki gerekli ya yengeme de dedim kızın bu virüsü kapsa sağlık ocağındaki hemşirenin sana ne faydası olacak bebeğin yıprandığıyla kalacak yazık

Tabiki gerekli ya yengeme de dedim kızın bu virüsü kapsa sağlık ocağındaki hemşirenin sana ne faydası olacak bebeğin yıprandığıyla kalacak yazık
Aynen öyle ve devletin bu aşıyı yapmamasının sebebi gerekli olmaması değil pahalı olması aslında

Ooo fitik olayını algilayamamisim inşallah biran önce gecer zor işmiş anne olmak ben artık gak dese hastami guk dese bir yerimi acıdı modundayim
İnşaallah ya kıyafetlerinin dışından bile göbeğimiz belli kocaman çok kötü gorunuyor can yakacak birşey değil dedi doktor ama böyle ıkınma devam ederse geçmez ameliyata gidermiş

Ben dediğim gibi ne derlerse yaptıracağım ama bu asi konusunda tecrübe sahibi olanlar var ise paylaşsa aratırsak biraz fikir verseler çok güzel olur az önce dediğim gibi ben rutin devletin zorunlu kıldığı aşıları yaptıracam tamam dr rota aşısı dedi oda tamam şimdi menenjit aşısını duydum ben biraz araştıriyim bu aşı konusunu başka neler var

İnşaallah ya kıyafetlerinin dışından bile göbeğimiz belli kocaman çok kötü gorunuyor can yakacak birşey değil dedi doktor ama böyle ıkınma devam ederse geçmez ameliyata gidermiş
Cani yanmasında görüntüyü çok takma inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer masaj falan ise yaramazmiymis aceba yada bu kadar ıkınma için bisey demedilermi ne biliyim kafam karisti

Cani yanmasında görüntüyü çok takma inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer masaj falan ise yaramazmiymis aceba yada bu kadar ıkınma için bisey demedilermi ne biliyim kafam karisti
Normalmiş çok sık görülüyormuş göbek fıtığı 10 fıtıktan sadece 2 si ameliyata gider diğerleri kendiliğinden iyileşir dedi, gaz damlası ve her emmeden sonra gazını çıkartmamı soyledi rutin zAten yaptığımız şey ekstra bişiy demedi

canım rota virüsü şansa kalmış çok ağır atlatan da var hafif atlatan da eşimin yegeni bir hafta hastanede yattı ve bu sürede 4-5kilo verdi bu virüsten,halamın torunu 2 gün kaldı çıktı bunlar aşısızdı ben işi şansa bırakmak istemedim ilk oğluma yaptık buna da yapıcaz çünkü suriyelilerden dolayı bu tarz hastalıklar çok arttı. menenjit asısını ben de sorayım yeni sanırım

Menenjit aşısı karma aşının içinde varmış ben baktımda

canım ne güzel doyuyor demek ki benimki emiyor sonra kusuyor zaten reflü var vermiyorum saati gelsin diyorum bu kez aglıyor kıprasıyor yine kusuyor mesela
bırakıp dinlenmeye geciyor cıkarınca tekrar istiyor :)
Benim obur kizda.versem her dakka ister
1 ayda 1 kg almis.cokmu bilmiyorum.dr bisey demedi ama.
Masallahi var.

Nilufer_3457 dogru diyosun kuzum.. nazar malesef.. okuyorum bol bol ne yapayim ❤
Sen naslsin aramizda 2gun vardi bizim bebis nasil :)
Iyiyim cok şükür evi cekip cevirme konusunda düzen kurma derdindeyim yetişemiyorum yemek yapmaya temizlik ev toplama falan :)
Bebis valla bu gece ozellikle canıma okudu uyuyamadı iyice huysuzlandı emmek istedi ama emmedi 4 5 saat ugrastirdi
Sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…