2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya lcw yeni sezonu çok güzeldi valla bizde aldık baharlık 4 takım alt üst aldık, Haziran’a kadar bizi idare ederler sonra bi de yazlıklara bakacağım şimdi kestiremiyorum boyu kilosu ne kadar olur Haziran’da o yüzden şimdi sadece beğendiğim bir tişört ve şort tulum aldım yazlık olarak

Ah eşim alacak toka da bende göreceğim adam uyku böceği oldu bebek doğduğundan beri uyuyor :)) baktım şimdi pixylove ürünlerine bizim bebeler saçlı ama bu metallerinin altında kumaş kaplaması var mı acaba yoksa klips metali acıtır mı kafasını diye düşünüyorum

Dun kustu hatta korktum hastami diye ara ara oluyor hergun degil hatta doktor kusmasi varmi diye sordugunda birsey icmiyorki kussun dedim dun sok oldum cok az icip cok fazla kustu
Doktor ne dedi sonra canm kilo almış mı bebeğin? Bir de acaba senin yediklerinden kaynaklı bi durum olabilir mi

Kilo alımı bebeklerde ne zaman yavaşlıyor tecrübeli anneler 3-4 ay aralığında 400-500 gr falan yazmış çoğunluk

Biz cok fazla aldik papyonlu gonlekmont bilealdik pantalon badi hep 6-9 aylik mont 1 yas lcw su huyunu cok seviyorum gecen esim aldigi urunleri iade ettik bir yil olmustu alali tarihine bile bakmadan kabul ediyorlar karta yuklediler bedva gibi geliyordu simdi kart bakiye 0 denk gelmezse iade ederiz

Yastikminoda ne gormedik bile
Sırtına yastık olayını bende anlamadım ama ben reflüden dolayı reflü yatağında bazende normal koltuğa bile koysam başının altına yastık koyuyorum koymak zorundayım yoksa kusuyor
Canım ben hep sırtüstü yatırdım bişey olmadı...
Eki Görüntüle 2248886

Omurga gelişimi ve şekli için yastık kullanılmamalı diye biliyorum ben
Benimki doğumdan beri Reflü yatağında kuzum
Adam gibi yazmamisim tabi duzgun ifade etmemisim:) sirt ustu donmesin diye yan yatirip sirtina destek koymaktan bahsetmistim bogulur diye korkumdan da bi ben sacmalamisim galiba tesekkur ederim hepinizeee cocugum rahatca bi uyku ceksin sayenizde yazil:)

Valla ben üzülüyorum o kadar çok severek tulumlar aldım ki sadece birer kez giydirdim bi çoğunu şimdi hiç biri olmuyor ayırdım hep kuçulenleri o yüzden az alacağım dedim, evde normal pijama takımları ile durduruyorum dışarı çıkarken guzel guzel giydiriyorum, bende 6-9 aldım biliyor musun baharlık dediklerimi ancak oldular yani minicik büyük geliyor ama 2-3 haftaya kalmaz tam olur onlar şey diyorum ı zaman biz yazın 9-12 bedenleri falan almamız gerekecek

Doktor ne dedi sonra canm kilo almış mı bebeğin? Bir de acaba senin yediklerinden kaynaklı bi durum olabilir mi
Kontrole gitmedik canim tam iki aylik oldugunda basladi reddetmeye sut iciyor ama ben arkasina dusersem istahi varken 60 cc bitirirdi kivranmadan simdi 10 cc icip basliyor kivranmaya gececek insalah dun kustugu icin ugrasmadim sonuc husran
Benim merak ettigim su istahi bile yerindeyken on saat ac birak ictigi 60 cc midesi hicmi buyumuyor yenidogan bebegin ictigi olcude iciyor ben bu siteye girmemis olsam normal karsilardim ama burda duyuyorum meme emip birde 150 cc mama veya sut iciriyorlar bizde bi problem
Var ama ne bilmiyorum happy kids cocugun bilgilerini yazmistim 2 ay 7 gunluk altta yazilan yazi bu aralarda meme reddinyasayabilirsiniz cocuk sizi istemediginanlamina gelmez sut icmeyi reddeder falan yaziyordu bu aylarda normal sanirsam biranonce gecer insallah

Kuzum masallah bebegine arkasina birsey koydugunda oyle yatiyorsa bizimki nezaman kafasi guclendi çarpina çarpina yatiyor ben saga yatiriyorum elimi cekmeden sola donuyor sol taraf yamuldu bu arada cocugu yan yatiriyorum derken kafasimi yan yoksa kol ve bacak uzerindemu butun agirligi
Bana tavsiye versene nasil saga yatirabilirim yatmiyor

Aynen canım bu aralıklarda meme reddi çok normal ama sen gene de 3-5 günde bir sağlık ocağına götür kilosuna baktır genel olarak üzerinde aynı kıyafetler olsun kıyafetle tartıyorlar karşılaştır günde en az 25-30 gr alması gerekirmiş bebeklerin bu ayda, belki de hani su içsem yarıyor diyen insanlar vardır ya belki senin bebiş de öyledir az içiyordur ama yarıyordur

Ben yüzüstü yatirmaya da basladim.gece degil tabiki gunduz gozum onda zaten reflu yatagindaki deliklerden hava akimi oluyor ama yinede kontrol ediyorum. Gazi oldugu icin hep bacaklarini yukari tekmeleyerek uyandiriyor kendini boyleyken daha uzun uyuyor :))

Bizimki pek meraklı prenses yapacakmış babaya benzeyen kız çocuğundan prenses olmaz diyorum uğraşıyor işte Bizdekilerde kumaş kaplı değil rahatsız olmadı hiç ama çok durmuyor babası işten gelmeden süsleniyor biraz oynuyorlar sonra çıkarıyorum zaten saçı epey döküldü kayıveriyor artık en güzeli bandana aslında.. yazlık kıyafetlerine uygun alacağım bende o yüzden bekliyorum.

Aynen oyle canim aya bakmiyorum ben cm olarak aliyoruz ben evdede giydiriyorum guzel guzel seyler disari cıkmiyoruzki biz cikana kadar denk gelmicek elime ne gecerse
Giyiyor birde 30 derecede 28 dk yikaniyor ondan galiba hic renk atmiyor bozukmuyor hic gitmemis gibi duruyorlar

Sağlık ocağına gitsen kuzum bak benimki baya az kilo aldı bu yüzden belki yok gösterirler kilosuna bakip az almış derlerse

Canım dönem dönem bizde de oluyor o sebepsiz ağlama oluyor üç gündür dudağı büze büze ağlıyor

Dedigin gibi yapim bari gerci uc ayada az kaldi idare edim simdi tartida rakam az gorursem dahada stres olurum bu arada Sende sormusunya canim ucuncu ayda kac kg almasi gerekiyor bebekler biyerde okumustum uzamalar hic durmaz ama kilo alimlari durabilir azabilir yaziyordu tabiki ay olarak degil genel bilgi

Canım ben kiloya göre alıyorum şuan 4-9 kg olan Molfix 3 numara kullaniyorum

Kizlar prima ikinci urunde indirim
Var e bebekte bakmak isterseniz birde size bir sorum olacak 3 beden kulot bez var 6kilo ve uzeri icin nasıl kulot bezler ben bez baglamaktan inanin cok sıkıldım cocuk altini actikMi mutlu baglamaya geldimmi ayaklari cekistiriyor izinvermiyor gevsek biraksam disina cikiyor sıksam iz yapiyor kullanisli olurmu bu aylarda fikriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…