2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bnm 60tane fln kaldı 2 no ablamın bebişi olck ona bez pastası yaprm o da kullanr
Vercek yerin varmia senin yine benim 15 tane fln kalmistir ya gunduz aralarda takarim belkim yada bendeoyle yapiim eltimhamile agustosa da cok var ama kullanilir bence
Bende küçülen yada pişik yaptığı için falan kullanamadığım bez kalırsa kızılayın giyim kutularına atmayı düşünüyorum.. verecek yeriniz yoksa fikir olabilir diye yazayım dedim:))

T tanem-tane20 canım katılıyorum, benim bebiş de bir haftaya yakın emmedi emmek istemedi hep zorladım başta görsen halimi kan ter içinde kalıyordum yeterki bir yudum emsin diye, her emzirme denemesi sonrası atlet falan değiştiriyordum sonra benim 4 gun ard arda misafirlerim geldi ve guneşin başında oturup da bir saat hadi em kızım diye diye uğraşamadım allah var, sonra pzt günü kendiliğinden emmeye başladı çocuk, gene emme sonuna doğru bi kıvranması kucağa sığamıyormuşcasına bi hareketler yapıyor ama gene o red haftamıza göre çok çok iyiyiz

Kuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircem
önlük kullanın o dayanmazsa agız mendillerini zıbınların yakasından az içine sıkıştırın komple boyun omuzlar kapanacak şekilde ben öyle kurtuldum günde bilmem kaç kez üst değiştirmekten

Ya kizlar ilk cocugumun gelisimi kaydetmistim s.ocagina gittikce
Onun 2. Ayinda 1900 gr almis :)) unutmusum aradan 6 yil gecti sasirdim bayagi bugun kizimin 2.ay kontrolu vardi 1 kilo almis ama sunu diyebilirim ki kendim ve cevremde birkac ornegide var
Ilk dogum kadar sanki sütüm cok degil ikinci,Allaha şükür yine yetiyor ama ilk daha farkli oluyor

olabilir canım bikaç gündür oğlan süt emerken sinirleniyor bence süt az geliyor ilkinde böyle bişey yoktu hoş artık dinlenmeye uyumaya vakit cok olmuyor ki süt olsum bol bol zaten şurda ek gıdays ne kaldı idare edecekler artık

Sleepy 2 numara kullanıyorum 3-6 kilo şu an tam kaç kilo bilmiyorum yarın kontrole sağlık ocağına gideceğiz misafir olarak ama baldır kısmı sıktığı için 2 ye geçtim kilo aralığından ziyade normalde 1 numara 2-5 kilo ama dar geldi

Bnde sleepy kullniyorum canim kilo olarakda 5 in ustundeyiz ama bsyadir onu kullaniyordum yine de yeni hectim 3 e bnde

CANIM AZRAMM ozelden mi yazdın gözükmuyo kuzum bnde , keskin köh köh oksuruktu bildigin kuru kesik kesik geliyo sesi ama balgam da cikariyodu ogurur gibi yapip geliyodu genzinden normslde doktorilk muayene etti sirtini dinlerkrn biz büyük ler gibi oksur bakayim diyemedigi icin bitkisrl bi surup vereyim gecmezse gel dedi sonra tam cikmaya yakin oksurdu bebegin mi oksyrdu dedi evet dedim dur sana bi ilac daha yazicam dedi 2 gun sonra mutlska kontrole geliyosun artip artmadigina bakicaz dedi oksuruk cok önemli dedi cogu hastaligin ilk onemli bulgularındanmis burun tikn vardi bide

Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz

Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Yastikminoda ne gormedik bile

Ay cok sukur bari bi cocukta olsa kurtuldu darisi basimiza allahm sabir versin bizede
Yipranmadan tez atlatalim

Canım ben geceleri hep sırt üstü yatırıyorum. Doğum yaptığım hastanedeki hemşireler de gittiğim gebe eğitimindekiler de geceleri uyurken sadece sırt üstü yatır dediler. Yüz üstü düşme ihtimali oluyo yan yatırınca. Reflü yatağında yatırıyorum, ona bile gerek yok demişlerdi. Yatağının altına baş kısmına gelecek şekilde bi yastık koyup yatakta eğim yapabilirsin. Öyle sırt üstü yatırabilirsin

Sırtına yastık olayını bende anlamadım ama ben reflüden dolayı reflü yatağında bazende normal koltuğa bile koysam başının altına yastık koyuyorum koymak zorundayım yoksa kusuyor

Ay cok sukur bari bi cocukta olsa kurtuldu darisi basimiza allahm sabir versin bizede
Yipranmadan tez atlatalim
Zorlamamaya çalış canım biliyorum çok üzücü ama böyle 60 cc verdin yarısınu bile içmiş olsa 2 saat falan bekle ağlayacaktır acıktığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…