2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hıslerım doğru dıyorsun 10yaşınada gelseler hasta olduklarında yanlarında sabahlıcaZ bahane olamaz bu.bu yuzden engel ararsak cok engel buluruz ayırmaya alışsın eşimle mahremıyetıme sahıt olmasın mahremıyet derken aynı yatagı kastedyrm.cınsel kımlık kucuckken olusuyor hos seyler degıl buyuzden

Kızlar yardım doktor fitil yazdı sünnet sonrası ama beceremedim ben şurup yazan varsa söyler misiniz şurup ismi
Calpol du canim bize 4 saatte bir bir cay kasigi calpol verin ilk gun demislerdi. Bir de krem fln yoktu zeytinyagi dsmlattik hep.

Calpol du canim bize 4 saatte bir bir cay kasigi calpol verin ilk gun demislerdi. Bir de krem fln yoktu zeytinyagi dsmlattik hep.
Teşekkür ederim fitil vermiş ama hem beceremedim hem poposuna bişey ittirmek hoşuma gitmedi şurup daha iyi olacak ikimiz içinde

28 Aralık doğumlu oğlum 600 Dr aldı bu ay 6300 Gr 65 cm kuzu
Senin paşa ne kadar kilo almış boyu kilosu nedir
100 gr almış görünüyor anlamadım.
Tabloya göre uygun 6600 geçen nisan 5 te 6700 de dün gayet mutlu bir bebek aslında anlamadım boyuda 67

Teşekkür ederim fitil vermiş ama hem beceremedim hem poposuna bişey ittirmek hoşuma gitmedi şurup daha iyi olacak ikimiz içinde
Aynen canim bana da bi degisik geliyor fitil surup daha iyi :)

Bakalim daha neler goriicizzz

100 gr almış görünüyor anlamadım.
Tabloya göre uygun 6600 geçen nisan 5 te 6700 de dün gayet mutlu bir bebek aslında anlamadım boyuda 67
Aynı tartılar mı? Ya da üzerindeki kıyafetli kıyafetsiz? Ben doktora her ay gitmiyorum her ay gittiğim tek sağlık ocağı orayı baz alıyorum doktorda tartıyor ama sağlık ocağıyla denk zamanlarda gitmediğimiz için karşılaştıramıyorum

Kızlar yardım doktor fitil yazdı sünnet sonrası ama beceremedim ben şurup yazan varsa söyler misiniz şurup ismi
Gecmis olsun. fitilin ucunu islatip popoya verdikten sonra bacaklari kapatın
Fitil suruptan daha etkili, surubun etki etmesi yarim saati buluyor yine
Ama ille de surup dersen calpol F Fobia bir cay kasigi demis ama buyudu bebeklerimiz etki etmez iki cay kasigina gectik yani iki cay kasigi ( yarim olcek) ver

Ahh caresizlik :)
Oyle olma olasıligi cok yuksek
Cunku sahurdu, teraviydi cok aktif evler sokaklar . Sen kokunun sindigi birsey koy yanina bir de oyle denesene belki o da ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…