Aa haklisin canım 2 aylikti sunnet oldugunda bizim ki:)Gecmis olsun. fitilin ucunu islatip popoya verdikten sonra bacaklari kapatın
Fitil suruptan daha etkili, surubun etki etmesi yarim saati buluyor yine
Ama ille de surup dersen calpol F Fobia bir cay kasigi demis ama buyudu bebeklerimiz etki etmez iki cay kasigina gectik yani iki cay kasigi ( yarim olcek) ver
Benimki hiç aglamamişti. Üç saatte bir fitil yazdimi. Benim doktor operasyondan sonra iki ayrı şişede bulunan damlaları verdi bir seferlik sadece. Etkili damlalarmiş. Sonrasında ben on saat içinde üç kere fitil verdim. Operasyon nasıl geçti, ağlamadı inşallah. Geçmiş olsun.Amin kujum Allah razı olsun bi atlatsaydık çiş yaptıkça çıldırıyor
Canım zamanını geçirme, geç kalirsan ağrıyı hisseder yıkar ortalığı. Saatini geçirme. Benim ozaman altı buçuk kiloydu fitilin dörtte birini kesip dörtte üçünü vermiştim. Birşey yok canım az ucunu nemlendir ittir hemen giriyor zaten. Şurupta calpol vermişti doktor onuda arada huysuzlandiginda ver demişti.Kızlar yardım doktor fitil yazdı sünnet sonrası ama beceremedim ben şurup yazan varsa söyler misiniz şurup ismi
Canım söylediğimin seninle alakası yok.Ya bu konuda herkesin gorusu cok farkli gorus ortak gibi gorunsede herbebege gore farkli sekilleniyo, bunlar zaten hep olucak hasta olucak 2 3 gun dis cikaricak belirli bi zaman huysuzlugu olacak, herkesinde cocuk odalarinda benim gibi yatagi yokki tasinabilsinbbegin ihtiyaci varsa 1 2 gun onla kalmak tabikide gerekir, hic bi anne bebegi ona muhtacken birakmaz bence odasinda sirf yatsin diye bence tamamen icgudusel gidiyor bu olay , bunun emzirmesi var vs gece zaten 2 kez besleniyo bebek, komsum kiziyla birlikte yatiyor komsum valla mahremiyet kalmadi gogisler acik gece bi ona bi buna agizndan birakmiyo bile keske odasi olsaydi dedi bana bu sekilde oldumu o emme degil zaten farkli bi boyuta giriyor beslenmek adina olan zaten gecede 1 2 dir ki ilerledikce yas bu oluyo , ayrica mama ilevesleyen annelerimz var gece her seferinde kalkiyolar mama yapiyolar bidaha odaya geliyorlar yani oyle yada boylr zaten hep ayaktasin annelik geregi bosuna cennet ayaklarimiz altinda degil ya hos bemce her iki turlude zorluklari muhakkak vardir ama ozellikle istisnai durumlarda her sekilde zorlaniliyo yaninda yatmis besiginde yatmis zaten o donemler atlatilinca bebek temelinde ne varsa ona dogru dönüşsagliyo, emziremeyen annelere de diyolar sizin bağınız bizim gibi emzirenler le ayniolamaz vs diye bence bida boyle bisey , aradaki bag sadece agni odada yatmakla olmaz.ben her zaman derim mutlu anne mutlu bebek demektir diye anne mutsuz huzirsuz bitkin oldumu gece birlikte yatsa nolur gunicinde onunla verimli vakot geciremedikce fallann filann simdi boyle dusunuyorum buyudkce oglum ne tepkiler verir bilinmez ben yine ona gore davranirim icsel duygularimla
Herkes taşınacak diye bir şey yok canım. Herkesin kendi bebeği nasıl isterse öyle büyütür. İster aynı yatakta ister farklı odada..ben oraya tasınmıayı düşünmuyorum canım yatak da koymadım oraya nadir zamanlarda yanıma alırım bunda sıkıntı yok onemlı olan odasını bılmesi benım ıcın orda yatmam yani
ya hepimizin bebekleri farklı bırının aglar yatmaz birı yatar bırı meme almaz birı kotu boyutta memesız durmaz. birir emzik slır birialmaz sonu yokkıCanım söylediğimin seninle alakası yok.
Odada yatak olup olmamasıyla da alakası yok.
Çevremde çok gördüğüm bir şeyi söyledim ayrıca ben de yaptım aynısını yer yatağı yapıp yattım oğlumun odasında :)
Ben oda ayirma fikrine karşı da değilim üç aylıkken ayirmistim büyük oglumunkini. İkisinin de artı eksi yönleri var. Kim nasıl isterse onu yapar kuzum.
Canim sırtin ortasi ve alnindan olcum yap sakaklarda damaroldu icin yuksej cikabiliyormus bizim cocugun herzaman karni dekolte kisimi atesli cikiyorAşı yüzünden 2 kere surup 2 kere fitil verdim. 2. Hungur hungur agladim. Biraz acemi anneyim. Fitil sinirimi bozdu. Sukurler olsun ancak 36 saatte ates indi. Medisananin kizilotesi ates olceri var. Alindan 37,5 sakaktan 38 koltuk altindan 39 makattan 38,8 cikiyor . Doktora soruyorum alindan olcsen yetrr dedi. Ama alindan olcunce ates yok. Ama cocuk sicacik anliyorum ates oldugunu. Yuzu bile kirmizi atesten bakislari yorgun yorgun. Ates olcme isini anlamadim. Kendi koltuk altimi olctum karsilastirmak icin benimde 38. Belkide cocuga bosuna fitil verdim. Anlamadim gitti su ates olcerleri
Kesinlikle haklısın herkes kendi bebeğini tanır ve her bebek farklıdır oğlum 2,5 yaşına kadar bizimle yattı kendi yatağından çıkıp yanımıza geliyordu son 6 ayında sonra odasını ayırdım 4 yaşına kadar saat başı anne diye bağırır kontrol ederdi beni gece hiç uyumadan sabah işe giderdim yani ayırmam çok zor oldu kızımı şimdi gündüz uykularinda odasına alistiriyorum 6-7 ay gibi odasına almayı düşünüyorum Bir de size tavsiyem eğer bebeklerinizin odasında yer varsa kesinlikle kendiniz için bir kanepe koyun oğlumda yerlerde çok yattım kızımda ilk işim odasina mobilyalarina uygun bir kanepe koymak olduSen birazdaha izle alyayi one gore karar ver bnce herkesin dusuncesi farkli bebegi farkli sonucta
Bizim odamizda da tek kisilik baza var canim , simdilik zaten ramazan oldugu icindi ayaktayiz hep sahira kdr ki kisa uykularimi odasinda yapiyorumesim zaten tv fln izliyor sonra daliyor oda sahura kdr sahurdan sonra bende yatagima geçiyorum, ezan vaktide uyaniyo emzirip uyuyorum. Simdilik bo sorn yok gibi ramazan olmus olmasaydi bu aylardabaslamazdim bende ama hazir ayaktayim her turlu gozum ustunde olur ickm rhat eder dedim ramazandan sonra deneseydim extrakalkip kontrol etmem gerekirdi bakalim nolcak daha bunun asisi var hastaligi var disi varKesinlikle haklısın herkes kendi bebeğini tanır ve her bebek farklıdır oğlum 2,5 yaşına kadar bizimle yattı kendi yatağından çıkıp yanımıza geliyordu son 6 ayında sonra odasını ayırdım 4 yaşına kadar saat başı anne diye bağırır kontrol ederdi beni gece hiç uyumadan sabah işe giderdim yani ayırmam çok zor oldu kızımı şimdi gündüz uykularinda odasına alistiriyorum 6-7 ay gibi odasına almayı düşünüyorum Bir de size tavsiyem eğer bebeklerinizin odasında yer varsa kesinlikle kendiniz için bir kanepe koyun oğlumda yerlerde çok yattım kızımda ilk işim odasina mobilyalarina uygun bir kanepe koymak oldu
Bende genel konusuyorum zaten bebisCanım söylediğimin seninle alakası yok.
Odada yatak olup olmamasıyla da alakası yok.
Çevremde çok gördüğüm bir şeyi söyledim ayrıca ben de yaptım aynısını yer yatağı yapıp yattım oğlumun odasında :)
Ben oda ayirma fikrine karşı da değilim üç aylıkken ayirmistim büyük oglumunkini. İkisinin de artı eksi yönleri var. Kim nasıl isterse onu yapar kuzum.
Benim oglanin pipi farkli sunnetli galiba bir erkek anasi olaraktanKahsen geçmiş olsun canım Allah damatlığını da göstersin
Kız anneleri olarak bu konuda rahatızbsebse @Kartanesii8892 S Sevimlipanduf D defne1453 S sgokcen @Ytmz kim vardı hatırlayamadım başka
Benim oglanin pipi farkli sunnetli galiba bir erkek anasi olaraktanama yinede operasyon gerekecek sanirim
Tabi sağlıklı iyi zamanları kolay sadece sık sık kontrol edersin bebek odasına alıştıktan sonra keyfi olarak zaten gidip bebeğin odasında yatılmaz ama ateslendikleri, hastalandiklari zamanlarda sabaha kadar başını bekliyorsun özellikle kreş zamanları o zaman o bazaya bakıp iyi ki buradasın diyeceksinBizim odamizda da tek kisilik baza var canim , simdilik zaten ramazan oldugu icindi ayaktayiz hep sahira kdr ki kisa uykularimi odasinda yapiyorumesim zaten tv fln izliyor sonra daliyor oda sahura kdr sahurdan sonra bende yatagima geçiyorum, ezan vaktide uyaniyo emzirip uyuyorum. Simdilik bo sorn yok gibi ramazan olmus olmasaydi bu aylardabaslamazdim bende ama hazir ayaktayim her turlu gozum ustunde olur ickm rhat eder dedim ramazandan sonra deneseydim extrakalkip kontrol etmem gerekirdi bakalim nolcak daha bunun asisi var hastaligi var disi varkendini daha cok bildiginde yattigi yerin odasinin farkinda olsun en azindan , anladimi is zor
Damlanın adı neydi canım sadece iğne yaparken ağladı ben fitil yapamadım yaBenimki hiç aglamamişti. Üç saatte bir fitil yazdimi. Benim doktor operasyondan sonra iki ayrı şişede bulunan damlaları verdi bir seferlik sadece. Etkili damlalarmiş. Sonrasında ben on saat içinde üç kere fitil verdim. Operasyon nasıl geçti, ağlamadı inşallah. Geçmiş olsun.
Fitili veremeyince calpol verdim hemen canımCanım zamanını geçirme, geç kalirsan ağrıyı hisseder yıkar ortalığı. Saatini geçirme. Benim ozaman altı buçuk kiloydu fitilin dörtte birini kesip dörtte üçünü vermiştim. Birşey yok canım az ucunu nemlendir ittir hemen giriyor zaten. Şurupta calpol vermişti doktor onuda arada huysuzlandiginda ver demişti.
Eki Görüntüle 2266449
Ay amin aminnn saglikli olsunlar yeterkiTabi sağlıklı iyi zamanları kolay sadece sık sık kontrol edersin bebek odasına alıştıktan sonra keyfi olarak zaten gidip bebeğin odasında yatılmaz ama ateslendikleri, hastalandiklari zamanlarda sabaha kadar başını bekliyorsun özellikle kreş zamanları o zaman o bazaya bakıp iyi ki buradasın diyeceksin( inşallah hiç hastalanmasınlar da)
O pipi buraya gelecek kurtulusunuz yokkkYine konu pipiye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?