2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bende 14 haftalıgım dr %1500 erkek dedi pozisyonu uygunsa görülür rahatca

Ileriki aylarda acikmak normal bebek buyuyor ama simdi hala cok kucuk bunyeden bunyeye degisir tabi ama aclik kan sekerine bi baktir istersen,miden bulantigi icin de surekli atistirma ihtiyaci oluyor bisey yoktjur endiselenmw
Çok hızlı acıkıyorum mesela 10 dk önce gayet tokken birden midem kazınmaya başlıyor

Ben hep açım gece uyanınca yemeden uyuyamıyorum bana normal geliyor şekerim yok
Bende öyle hep açım daha doğrusu birden açlık hissi geliyor benim de bildiğim bi şeker hastalığım yok ama baktıracağım bi sağlık ocağında

Canım çok geçmiş olsun. Hiçbir şey olmamıştır miniğe sen yine de git görün doktora. Bize de haber ver mutlaka

Hayirli cumalar hayirli haverlerle don insaAllah
Allahim hep ya rularimizi korusun

Geçmiş sun canim.. güzel haberlerle gel insallah

Canim gecmis olsun korkma gonlunu ferah tut eltim islak merdivenden kaydi dusti 2 basamak sukur bisey olmadi ama randevunu one alman iyi olmus icin rahat etsin bize de yaz yine

çok teşekkür ederim çok şükür minik mucizem iyi arkadaşlar dr korkma öyle kolay düşmez birşey olmaz dedi
vee cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor arkadaşlar allah sağlıkla kucağımazda göstersin inşallah

Bende genel olarak her gece 4 civarında uyanıyorum 7 ye kadar bekleyip eşim işe gidince bi daha uyuyorum, geceleri uyanınca açlıktan ne yesem diye böyle ağır bişiy yemek istemiyorum meyve yiyorum bi arkadaş muzlu sut yapın öyle içiliyor en azımdan demişti buradaki onu denedim tok da tutuyor bi sure açlık hissi birden geliyor ellerim bacaklarım titriyor hemen yemek yemezsem baktıracağım şekerime

gözün aydin hadi insallah sagliklica kucagina alirsin

Ya decavit mi yapıyor acaba bu açlığı son 1 haftadır var zaten

Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Canım herkes böyle sanıyor daha yeni geçen haftalarda başımıza gelen olayı anlatayım belki fikrin değişir ikili test konusunda ; kardeşimin eşi hamileydi ve ikili testi yaptırmamış ne gerek var zaten her turlu engelli olmuş olsa da benim çocuğum mantığında biz de öyle sanıyorduk çünkü ikili testte down sendromu Bakılıyor gibi, neyse kardeşim eşi 24. Haftaya kadar geldi sıkıntısı olmadan sonra ağrılar sancılar kramplar girmeye başladı 1 hafta boyunca sürekli doktora gittiler taş düşürüyorsun dediler, apandisit dediler meğer hastalığı anlamamışlar help sendromu denilen bir hastalık olmuş karaciğer pıhtılaşma bozukluğu yaratıyor kan bir pıhtılaşıp bir normale dönüyor anne ölümlerinin en çok görüldüğü bi hastalıkmış ağar topar hastalığı anlar anlamaz bebeği aldılar ve doktor boşuna bebeğe üzülmeyin anne yaşasın diye dua edin iç kanamadan veya karaciğer akciğer yırtılmasından anneyi kaybedebiliriz dedi çok şükür kardeşimin eşi iyi ama 24 haftalık bebeğimiz 6 gün dayanabildi ve öldü, doktora bunun nedenini sorduğumuzda da bu ortaya çıkabilir ancak ikili testini yaptırmış olsaydı onun raporunda belli olurdu ve kan sulandırıcı iğnelerle bu bebek yaşayacak haftasına kadar getirilebilirdi doktorun direk cümlesi bu oldu ikili testi kesinlikle yaptırmalıydı yine de sen bilirsin tabiki

Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur olsa kanama falan olurdu Allah korusun

Ben senin kardeşinin durumunu doktoruma sordum. Kesinlikle ikili test erken doğum veya başka rahatsızlara tanı koymaz dedi. Sadece down sendromu için tahmini rakamlar verilir dedi. Eğer erken doğum beya başka bir sıkıntı varsa zaten bunun sinyallerini önceden alırız ona göre yol izleriz dedi. Nitekim senin kardeşinde de sinyal verilmiş ama hastane tedbirsiz tavranmış ve ikili test yaptırmamalarının üzerine atmış. Çünkü tanıyı koyamamışlar ve böbrekti bilmem neydi geçiştirmişler. Kendi hataları olduğu için anne ve babanın üzerine armışlarki dava açılmasın diye

Ya ne değişik oldu bu topik oğlu olanların gene oğlu kızı olanların gene kızı oluyor bu sene :) hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah oğluşun bakalım bizimkiler ne olacak :))

Şuan çok üzüldüm okurken gözlerim doldu kimse yaşamasin evlat acisı inşallah en yakin zamanda sağlikli bebegi olur

Erken Doğum sayılmıyor bu direk rahim açılmasıyla Doğum başlamadı anne ölmesin diye bebeği aldılar, aynı hastaneler değil canım dava açmalık bişiy olamazdı sorunu anlamayan Zeynep kamil ve hatta Haydarpaşa numune ama ikili test sonucunu isteyen Ümraniye devletti yaptırmadınız mı demedi ikili test sonucunu getirin bulun evden dedi doktor Ebru kendinde değildi pek kardeşime falan sordu ilaç kullanmıyor muydu sürekli iğne yapıyor muydu kendine falan gibi anlamaya çalıştılar kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığını

Hayirli olsun canim iyi olmana sevindim 2. Oglus da saglikla gelsin insallah

Hayırli olsun sağlıkla kucağina almayi nasip etsin rabbim insallah. Benimkini de erkege benzetti ama net bisey söylemedi henüz bakalim bir sonraki randevuda netleşir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…