2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Işte yanlış düşünmen bu zaten kan sonucun temiz çıktı ense kalınlığı var diyo ense kalınlığı tedavi edilebilir hastaliktanda kaynaklanıyo olabilir genetik hastalık deyince neden tadavi edilemez bi rahatsızlık geliyo aklına annede seker vardır anne kromozomundan bebeğe seker hastalığı geçmişti bu da genetik hastalıktır.ve bahsettiğimiz test dediğim gibi sadece tedavi edilemez fiziksel kusurları belirten bi test degil anlatmak istediğim sadece bu
Düşüncenize saygim sonsuz ama yanliş biliyorsunuz hanimefendi tedavisi olmayan rahatsizlik belli oluyor bu testte kromozomlarin fazla veya eksik olmasindan kaynaklanan alti parmaklilik down sendromu gibi kesin tedavisi olmayan rahatsizliklarin belli oldugu test bu sonuca göre evet dogum yapmak istiyorum hayir bebege son vermek istiyorum diyorsun -0- tedavi

zaten farkındaysan testle ilgili bilgim yok diye yazdım ayrıca arastırmam gereken konuları kendim belirleyebilirim sağol cnm aklım mantığım var çok şükür örnek verdim sadece erken teşhisle ilgili neyseki arkadasta fikir danısmıstı oda kendi aklı ve mantığına göre hareket edecektir
Bilmediginiz konu hakkindaki aklinizi kendinize saklayip örnekler vermeyiniz çevreniz hakkinda düzelecek umudunu bilip hayal kirikligina düşmesin okuyanlar

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
dün akşam evde mutfakta yere dökülen suyu görmedim ve ayağım kaydı poponun üstüne düştüm
şükür birşey olmadı ama bebeği merak ediyorum gelecek haftadaki dr kontrolünü bugüne çektim saat :11.15 te dr gidiyorum
Allahım inşallah iyi haberler ile gelirim

Geçmiş sun canim.. güzel haberlerle gel insallah

Bilmediginiz konu hakkindaki aklinizi kendinize saklayip örnekler vermeyiniz çevreniz hakkinda düzelecek umudunu bilip hayal kirikligina düşmesin okuyanlar
kimseye umut verecek birşey yazmadım ki örnek verdim sadece.Zaten arkadaşta fikir danışmış yani benim yazdıgım seyle gidip bebeğini aldıracak değil.Dr u yönlendirme yapmış kararı hastaya bırakmış bizde sorduğu soruya cevap verdik. ben anlamadım siz neden bu kdr sert şekilde yorum yapıyorsunuz ki yönlendirmenizi yaptınız gerisi arkadasın bileceği iş

sanırım net öğrenmek için 15-16 haftaları görmek lazım.Çünkü bana da ilk erkek gibi dedi geçen gittiğimde %60 kız dedi ama yine değişebileceğini ekledi:) O yuzden en güzeli beklemek sanırım
O yuzde 60 lara inanmamak gerek :) evet degusebilir
Kizimda da ilk erkek fenmisti

kimseye umut verecek birşey yazmadım ki örnek verdim sadece.Zaten arkadaşta fikir danışmış yani benim yazdıgım seyle gidip bebeğini aldıracak değil.Dr u yönlendirme yapmış kararı hastaya bırakmış bizde sorduğu soruya cevap verdik. ben anlamadım siz neden bu kdr sert şekilde yorum yapıyorsunuz ki yönlendirmenizi yaptınız gerisi arkadasın bileceği iş
Yok tepkim sert degil kirdiysam kusura bakmayin

kızlar tatile gidicem ağustosun ilk haftası güneş kremi olarak ne kullanmam lazm randevumda tatil dönüşü dr a da yazıcam ama kullananlar hangi markayı kullanıyor

Kızlar doktora 14+1 de gideceğim inşallah, cinsiyet tahmini sizce yüzde kac üzerinden doğru olabilir 12 haftalıkken olanların değiştiğini gördük :) 16 haftaya da daha var tam ortada gıdıcem yanı :D bi yerde okumustum kı 14.haftadan sonra cinsiyet rahatca izlenebilir yazıyordu fikirleriniz nedir ?

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
dün akşam evde mutfakta yere dökülen suyu görmedim ve ayağım kaydı poponun üstüne düştüm
şükür birşey olmadı ama bebeği merak ediyorum gelecek haftadaki dr kontrolünü bugüne çektim saat :11.15 te dr gidiyorum
Allahım inşallah iyi haberler ile gelirim
Canim gecmis olsun korkma gonlunu ferah tut eltim islak merdivenden kaydi dusti 2 basamak sukur bisey olmadi ama randevunu one alman iyi olmus icin rahat etsin bize de yaz yine

Düşüncenize saygim sonsuz ama yanliş biliyorsunuz hanimefendi tedavisi olmayan rahatsizlik belli oluyor bu testte kromozomlarin fazla veya eksik olmasindan kaynaklanan alti parmaklilik down sendromu gibi kesin tedavisi olmayan rahatsizliklarin belli oldugu test bu sonuca göre evet dogum yapmak istiyorum hayir bebege son vermek istiyorum diyorsun -0- tedavi
Ben trizomi 16 yaşamış ve genetik danışmanlıklar almış biri olarak bildiklerimi soyledim sadece ha bu test hayat kurtatir da demiyorum daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler

Ben trizomi 16 yaşamış ve genetik danışmanlıklar almış biri olarak bildiklerimi soyledim sadece ha bu test hayat kurtatir da demiyorum daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler
Çok geçmiş olsun rabbim cümlemizin bebegini sağlikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin bizi o evlatlarla sınamasin bende daha tara testi sonucunu almadim insallah bi sıkıntımız olmaz

Çok geçmiş olsun rabbim cümlemizin bebegini sağlikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin bizi o evlatlarla sınamasin bende daha tara testi sonucunu almadim insallah bi sıkıntımız olmaz
Amin suan bebegimde bi sıkıntı yok allahima sukurler olsun Ben 3 kez bebegimi kaybettim trizomi16 çıkan bebeğimi kaybetmeseydim akciğerleriyle ilgili sorun yaşıyacagini zamanı gelince anne karnindayken banami bebegemi bilmiyorum akciğer geliştirici iğne yapılacağı ve yine dünyaya geldiğinde akciğer hastalığıyla dünyaya gelebileceği soylenmislerdi ben bunlara daynaraktan yoksa down sendromu 6 parmak sendromu edward sendromu bunlar başım gözüm ustune sana karşı saygısız bi tavrım olduysa affola

Boşver derim rabbimin verdigi hertürlü başimizin üzerine bebege bildigim kadari ile zarari var olmasa bile neden kendine okadar ayi zehir edeceksin ki sonuçlar iyi geldi ise içini ferah tut allahin izini ile sagliklidir
Bence düşünce şekliniz yani dile getirme şekliniz cok yanlıs tabiki allahtan gelen kabulümüzdür ama tedbirimizi alıp takdiri allaha bırakmak gerek belki kalbinde sıkıntı var yada genetik bir hastalığı var belki küçük bir müdahale ile düzeltilebilecek birşey yada hiçbirşeyi yok neden bunlar riske atılsınki

Back
X