2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde öyle sanki felç olmuş gibi kalçadan aşagisini hissetmiyorum oturup kalktigimda ayni şey birkere elimdede oldu
hastanedeki hemşire kalem verdi imza atmam için ve elim tutmadı öyle takildi kaldı magnezyum eksikliginden oluyor dedi doktor ilac verdi ama halen daha ayni
Cok saol canım dun ıcmeyı unutmstum gece yatmadan ıcerım InsaAllah ❣

Hazir nesquikli sütler zararli degil mi

Ben sampuan olarak bioderma alacagim sadece eczanede satiliyormus nette olana guvenmeyin kardesim kullaniyor cok memnun.Islak mendil unibaby ya da komili dusunuyorum.

Bioderma nasıl acaba bi araştırayım. Islak mendil kullanmayı da çok düşünmüyorum. Losyon vs içermeyen temizleme pamuklarından alıp deneyeceğim

mustela'yı çok duydum ama kullananı görmediğimden emin olamadım. Sebamed'in ürünlerini kullandığımdan biliyorum. Çoğu doktor da bebeklerde onu öneriyormuş. Bir de kokusuna bayılıyorum :KK68:
set olarak nerelerde satılıyor? set belki daha mantıklı gelir
belki e bebekte falan vardir set olarak uygun olur ama inan hic goremedim gecen civile gittim dalinin seti var ama sebamedinki yok hepsini tker teker alicam mecbur hepai genelde 32 34 30 civarinda

Kizlar sizinde tirnaklarinizda beyaz beyaz cizgiler var mi bende hepainde var hamilelikte dahada cogaldi yarisini kaplamis resm3n tirnak uzatmayi hic sevmedigim icin oje suremeiyorum nryden oluyor acaba bileniniz var mi demir eksikligi falan diyolar ama iyi cikti degerlerim arti kalsiyum demir ilaci hapi aliyorum gyneferol decavit ve calcimax d3 kullaniyorum ama cozemedim goruntusu rahatsiz ediyor

Canım bence kilosu normal. Benimki 23+3 bugün 630 gr çıktı. Doktorum gayet iyi dedi.
masallah bence son aylardaki kiloyu daha cok kafaya takmak lazim simdilerde cihaz bile tam olcemiyor son aylarda dikkate alalim kizlar ama guzel besleneljm tabii herkes bebis kilo alsjn diye muz kasar nesquik ve pekmeze dadanmiş durumda :D :D

belki e bebekte falan vardir set olarak uygun olur ama inan hic goremedim gecen civile gittim dalinin seti var ama sebamedinki yok hepsini tker teker alicam mecbur hepai genelde 32 34 30 civarinda

ben de set araştırayım. olmazsa tek tek alırım. teşekkürler canım

masallah bence son aylardaki kiloyu daha cok kafaya takmak lazim simdilerde cihaz bile tam olcemiyor son aylarda dikkate alalim kizlar ama guzel besleneljm tabii herkes bebis kilo alsjn diye muz kasar nesquik ve pekmeze dadanmiş durumda :KK70: :KK70:
Bende tost falan cok severim kasarda cok yag var ben kilo alirim diye yemiyordum muzda ayni sekilde ne yapsam :kk77::kk77:

Kizlar sizinde tirnaklarinizda beyaz beyaz cizgiler var mi bende hepainde var hamilelikte dahada cogaldi yarisini kaplamis resm3n tirnak uzatmayi hic sevmedigim icin oje suremeiyorum nryden oluyor acaba bileniniz var mi demir eksikligi falan diyolar ama iyi cikti degerlerim arti kalsiyum demir ilaci hapi aliyorum gyneferol decavit ve calcimax d3 kullaniyorum ama cozemedim goruntusu rahatsiz ediyor
Canım o fosfor eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Şimdi balık sezonu da açıldı. Haftada en az 2 kez balık yemeliyiz. Sen de balık yemeye dikkat et bence

Bugün kontrolüm vardı doktorda. Tam kan değerleri, vitamin, demir, idrar tahlilleri vs hepsi çok iyi çıktı şükür :dua: :nazar: 1 haftadır raporluydum ve çok sıkıldım evde. Doktorum raporu uzatmayacaksak çok dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi. Kaç saat çalıştığımı sordu. Ben özel sektörde 09:00 - 18:00 arası çalışıyorum. Doktorum yasal olarak hamilelerin günde 7:30 saatten fazla çalışmaması gerektiğini söyledi ve bir rapor yazdı. Bu durumda akşam 16:30 da çıkmam gerekiyor. Bakalım pazartesi işyerime vereceğim yazıyı. Aranızda benim gibi çalışanlar varsa aklınızda olsun. Doktorunuzdan rapor alıp işyerine iletebilirsiniz kızlar.

Bir de tokluk kan şekerime baktı. Değer çok iyi çıktı. Şeker yüklemesi yapmamıza gerek yok dedi. Biz şeker yüklemesi yapmayacağız yani :nazar:

Bugün kontrolüm vardı doktorda. Tam kan değerleri, vitamin, demir, idrar tahlilleri vs hepsi çok iyi çıktı şükür :dua: :nazar: 1 haftadır raporluydum ve çok sıkıldım evde. Doktorum raporu uzatmayacaksak çok dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi. Kaç saat çalıştığımı sordu. Ben özel sektörde 09:00 - 18:00 arası çalışıyorum. Doktorum yasal olarak hamilelerin günde 7:30 saatten fazla çalışmaması gerektiğini söyledi ve bir rapor yazdı. Bu durumda akşam 16:30 da çıkmam gerekiyor. Bakalım pazartesi işyerime vereceğim yazıyı. Aranızda benim gibi çalışanlar varsa aklınızda olsun. Doktorunuzdan rapor alıp işyerine iletebilirsiniz kızlar.
Canim cok sevindim artik rahatlamissindir ❤ ama doktorunu dinle sakin kendini cok yorma ❤

Kızlar ayrıntılı usg de herşey normal ama kalpte parlaklık gördü rastlanan bir durum dedi tek başına bişey ifade etmez dedi ama ben endişelendim daha önce başına gelen var mı böyle bişey burun kemiği ayak parmakları herşeyi normal

Kızlar ayrıntılı usg de herşey normal ama kalpte parlaklık gördü rastlanan bir durum dedi tek başına bişey ifade etmez dedi ama ben endişelendim daha önce başına gelen var mı böyle bişey burun kemiği ayak parmakları herşeyi normal
Normalmiş canım .. dogduktan sonra kalp doktoruna gosterırsın mutkaka gecse bıle

Back
X