2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz de bugün nihayet ayrıntılı ultrasona girebildik :) başta yaptırmayacaktım ama yine de içimde şüphe/keşke kalmasın diye gidiverdik.. bütün herşey yolunda çok şükür bizim bebek bi türlü yüzünü göstermedi döndü totosunu göremedik.. 1.5 saat sonra tekrar gel dedi bu sefer de yüzüstü yatmış elleriyle de yüzünü kapamıştı.. pek nazlı pek inatçı olacak galiba :KK45: suyum sınırda çıktı doktor daha çok su içmen gerekiyor dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı? :KK43:
Benim bir arkadaşımda vardı bu problem o bol bol havuç suyu içti ve suyu normale döndü bir araştır istersen canım.

Gelebilir ama idrarla gelir yani. Acaba mantar enfeksiyonu mu var ki. Kanama alanı olsa görürlerdi sonuçta.
Eılgılendıgın için cok tesekkur ederım ❣ esım sımdı sonuckarı almaya gıttı verırler mı bılmıyorum sonra InsaAllah dr ıle goruscez veya yarına kalır

Hanımlar ındırımde
228B515F-5C34-4203-8F4F-6019201954DB.webp

Kızlar annemle birlikte az önce 101den aldık 15tl ye ihtiyacı olan kaçırmasın bence kalitesi benim şahsen hoşuma gitti polar gibi ama biraz daha kalın ve kendinden kabartmalı enson penye battaniyeler bile 15tlydi çoğu bebiş dükkanlarda oda en ucuzu renk desen seçeneği var çabuk biter elinizi çabuk tutuun :KK200::KK37:

Eklentiler

• Screenshot_20180920-204109.webp
    Screenshot_20180920-204109.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Ü
Onuda deneyecegim kuzum basimin belasi birturlu cikaramadim bir sene oldu daha takilali ama elli yillik sanki cikmiyor asiri kirecli sular oyuzden oyle bir yerlesmiski deneyince yazarim hamile olmasam
Porcozle temiZlerdimDe kullanamiyorm
İşte
Ben de aynı setten muzdaribim. Temizlettirecem sonra da su kaydırıcı sıkacam. İnşaallah işe yarar . Kabin daha kaliteli olsa belki öyle olmazdı diyorum. Sıfır ev, müteahhit böyle yapmış

Ü

Ben de aynı setten muzdaribim. Temizlettirecem sonra da su kaydırıcı sıkacam. İnşaallah işe yarar . Kabin daha kaliteli olsa belki öyle olmazdı diyorum. Sıfır ev, müteahhit böyle yapmış
Kuzum su kaydirici aldiginda yada varsa banada fotosunu at bende bolca dokeyim söyle bir ay yetsin biktim evin temizliginden bitmiyor sabahtan aksama kadar oraya burayi eee ev gene tam istedim gibi temiz degil bitmiyor hiç

Kuzum su kaydirici aldiginda yada varsa banada fotosunu at bende bolca dokeyim söyle bir ay yetsin biktim evin temizliginden bitmiyor sabahtan aksama kadar oraya burayi eee ev gene tam istedim gibi temiz degil bitmiyor hiç
Aslında Cif marka aldım, foss çıktı. Netten sipariş verecem , inşaallah değer

Biz de bugün nihayet ayrıntılı ultrasona girebildik :) başta yaptırmayacaktım ama yine de içimde şüphe/keşke kalmasın diye gidiverdik.. bütün herşey yolunda çok şükür bizim bebek bi türlü yüzünü göstermedi döndü totosunu göremedik.. 1.5 saat sonra tekrar gel dedi bu sefer de yüzüstü yatmış elleriyle de yüzünü kapamıştı.. pek nazlı pek inatçı olacak galiba :KK45: suyum sınırda çıktı doktor daha çok su içmen gerekiyor dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı? :KK43:
Yarin da benim var bakalim :) gunde kac bardak su iciyordun merak ettim ona bagli oluyordur heralde

kullandıgım vıtamının ıcınde de var b12 ama , benım vucudum bayadır boyle b12 emılımınde sıkıntı var , alsam da aldıgım cok cabuk gıdıyor yada az bır kısmını vucut alabılıyor ben lısedeyken 70 lere kadar dumsutu ozamanda 3 ay ıgne olmustum, sımdı takvıyelı olmama ragmen vıtamınden 100 kusurlere kadar cıkabılmıs sadece, b12 de bebek ıcın en onemlı vıtamınleden bırıymıs bılsem dırek doktoruma derdım en bastan ama neysekı sımdı ıgneyle 300 lere kadar cıksın orda kalsın yeter bıze dedı o yuzden dırek ıgne haptan alamıyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun benim de düşük hep 100 lerde ama doktor nedense iğne yazmadı bi dahakine sorayım o zaman. Bana hep et yemeyi tavsiye ediyorlar ama yükselmiyor tabi...

Canim benim ilk hamileligimde boyleydi.5 lt su iceceksin günde dediler. Ama sonra öğrendim ki hiç bir alakasi yokmuş. Kendiliginden düzeldi. Bu hamileligimde de gecen ay ayni şeyi söyledi dr. Bu hafta gittiğimde çok su içemememe rağmen düzelmişti.

Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Por-çöz kireç çözücü ile çıkıyor. Fıs fıs şişelere doldurup her yerine sıkıp beklemen lazım biraz. Ama hamileysen kesinlikle solumaman gerekiyor başka birisi yapsın senin yerine

Canim benim ilk hamileligimde boyleydi.5 lt su iceceksin günde dediler. Ama sonra öğrendim ki hiç bir alakasi yokmuş. Kendiliginden düzeldi. Bu hamileligimde de gecen ay ayni şeyi söyledi dr. Bu hafta gittiğimde çok su içemememe rağmen düzelmişti.
Kafam karıştı aslında kimisi su ile düzelir derken kimi uzmanlar da öyle bişey yok demiş :( siz de denemişsiniz.. inşAllah benim de düzelir biraz canımı sıktı bu mevzu :(

Por-çöz kireç çözücü ile çıkıyor. Fıs fıs şişelere doldurup her yerine sıkıp beklemen lazım biraz. Ama hamileysen kesinlikle solumaman gerekiyor başka birisi yapsın senin yerine
Biliyorum tek care porcoz ama oda suan dokunur

Kafam karıştı aslında kimisi su ile düzelir derken kimi uzmanlar da öyle bişey yok demiş :KK43: siz de denemişsiniz.. inşAllah benim de düzelir biraz canımı sıktı bu mevzu :KK43:
Benim eşimin arkadaşı da kadın-doğum uzmani. Onu arayıp sormuştuk da. Alakasi yok içilen suyun onunla ama genelde öneriyor drlar demişti. Var olan su bazen yanlış ölçümden kaynaklı görülmeyebiliyor demişti.
Ilk hamileliğimde ben oturup ağlamıştım bildiğiniz. Internette araştırınca çok korkunç senaryolar yazıyor çoğu site. Ancak deneyimleyen biri olarak diyebilirim ki boşuna canınızı sıkmayın. Bu hamileliğimde gene aynı şey söylendi bana. Bu hafta ise herşey yolunda denildi. Boşuna stres olup bebeği üzmeyin :)

Ah be canım yok gelmedi çarşamba aradılar beni istediğin arabanın rengi yok kaporanı da geri veremeyiz başka renk seçmen gerek dediler. Gittim istediğim başka renk de yoktu kavga ettik satıcıyla beni ağlatılar okadar para verip araba alıyoruz bir bardak su istedim stresten fenalaştım vermediler. Kaporamı zar zor geri aldım onların hatası yani siz olmiyan arabayı satıyorsunuz var diye neyse ki yan dükkanda istediğim olmasada iyi bir araba bulduk aldık baby2go viber xl markası hiç sipariş felan beklemek istemedim dükkanda ne renk varsa onu aldım iyice gerdiler beni o gün :110:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :rolleyes: Baby2go kısmına gelene kadar gerçek arabadan bahsediyorsun sandım. Diorm yanlış gruba yazdı galiba :)))) Böyle bir şey için ağlanır mı ya değiştirmiyorsa tüketici mahkemesine basvurursun alırsın paranı 1 ay içinde. Benim bi yakınım audi araç aldı. Dizel yerine benzinli getirmişler . Kapora da değil adamın tüm parasını alıp getirdikleri için değiştirmediler o aklıma geldi sen ağladım yazınca :KK70:İntihar etmeliymiş bence :KK70:

Back
X