- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Evet canım :)) inşallah burda gazları kakaları konuştugumuz günleride görürüz :))
İnşallah görelim o günleri de :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım :)) inşallah burda gazları kakaları konuştugumuz günleride görürüz :))
Skiphop sırt çantası kullanıyorum
Guzelmis canim gule.gule kullan ben daha alamadim nerden ne kdr aldin acabaBizim çantamız da geldiiiii![]()
İlk kızıma wc eğitimine kadar pamuk ve su kullandım. Evde bir tas ayarladım bu iş için hep taze pamuk ıslattım.Kızlar bebeği ilk etapta pamuk ve su ile temizliyecek olanlara danışıyorum.. Pamukları aldımda nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz siz? Bir arkadaşım ıslatıp saklama kabında taşıdı yanında yoksa sürekli su bulundurup bandırıp mı kullanacaz bunun bir pratik yolu vardır elbet
Bizim çantamız da geldiiiii![]()
Eki Görüntüle 2209139
Benimki bu
Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki pamuklar illa bu bebek için özel olan pamuklar mı olmalı koparma pamuk da olurmu? Suyun ısısı da çok ılık olması gerekmiyor herhalde yani lohusayken zor olmasın diye diyorum sonuçta ıslak mendil kullanıldığı zamanda onlar çok sıcak olmuyor...İlk kızıma wc eğitimine kadar pamuk ve su kullandım. Evde bir tas ayarladım bu iş için hep taze pamuk ıslattım.
Pamukları ıslatıp saklama kabında taşımak uygun değil ıslak ve kapalı ortamda hem mikroorganizma ürer hem de koku olur
Dışarıda unibaby yenidoğanı ıslak mendil kullandım.
Tek katlı etrafinda ağaçlar var diye hatırlıyorum. İcine hic girmedim önünden geçmiştim sadece. Allah nasip eder isallah da görürsün. Ben orda olursam haber verirsen eşlik bile edebilirim.kv ile Aramız fena sayılmaz ne kadarda olsa kaynana adi üstünde. Kıyaslamaları beni benden alıyor bende dayanamıyorum laf sokuyorum arada,bu gidişle aramız açılacak zaten pazarlığı yaptım eşimle beni gonderiyorsun oraya birsey olursa bir daha gitmem sen yanlız gidersin diye. Allah bozmasın diyorum bebeğim için sakin durmaya çalışıyorum, zaten zor gunlerden geciyorum. Doğuma kadar Allah sabır versib bana diyorum baska birşey demiyorum. Birde dogumdada eşim askerde olacak burdada hic mi hic akrabam yok bir derdim yok ki benimde banada duanda yer ver canım.Evet. Çok eski bir camiymiş canım . Rüyamdaki gibi mi çok merak ediyorum . Rüyamdaki caminin bahçe içinde idi türbe. Tarihi bir camiydi. Bahçesinde süs havuzu, ağaçlar vardı . Camii 2 katlıydı. Üst kattan çıktık, terası vardı bahçeyi gören. Bahçe kapısı eski örme taşlardandı. Kulağıma biri fısıldadı. Unutma burası burda Alaaddin cami dedi. O gün bu gündür aklımda. Gidemesem de dua okuyorum uzaktan . Allahım kabul etsin inşallah.
Kaynana yanı da zor olur . Aran iyiyse o ayrı tabi .
Guzelmis canim gule.gule kullan ben daha alamadim nerden ne kdr aldin acaba
İnstagram nilüferzorludan aldım canım, el yapımı bi çanta 150 tl ye aldım. Ben çok beğendim, el çantası vardı zaten benim önceki çocuktan. İçinde 4 tane yan göz, dışında da 2 tane yeri var, benim için yeterliGüle güle kullanın :) modeli güzel görünüyor içi falan nasıl
Ben de ayni yerde yaptirdim. Cok kaliteli degil mi? Ben cok memnun kaldimBizim çantamız da geldiiiii![]()
İnstagram nilüferzorludan aldım canım, el yapımı bi çanta 150 tl ye aldım. Ben çok beğendim, el çantası vardı zaten benim önceki çocuktan. İçinde 4 tane yan göz, dışında da 2 tane yeri var, benim için yeterli
Ben de ayni yerde yaptirdim. Cok kaliteli degil mi? Ben cok memnun kaldim
3 gün önce bende öyleydim canım şiddetli sırt bel ağrısı kasılmalar 3 gecedir yatmadan magnezyum içiyorum rahatladım şükür doğuracağım ben bu çocuğu diyordum şimdi iyiyimKizlar bu yalanci dogum kasilmalarini ne siklikla hissediyorsunuz?Ben her gun yasiyorum, karnim sert oluyor, bebek buzuluyor, gun icinde bir cok defa oluyor. Ilk gebeligimde hic yasamamistim, 2 gun once hastaneyi aradim, bu donemlerde normal magnezyum alin dedi. Benim gibi her gun yasayan var mi? Erken dogurmak hic istemiyorum tam zamaninda gelmesi dilerim![]()
Kizlar bu yalanci dogum kasilmalarini ne siklikla hissediyorsunuz?Ben her gun yasiyorum, karnim sert oluyor, bebek buzuluyor, gun icinde bir cok defa oluyor. Ilk gebeligimde hic yasamamistim, 2 gun once hastaneyi aradim, bu donemlerde normal magnezyum alin dedi. Benim gibi her gun yasayan var mi? Erken dogurmak hic istemiyorum tam zamaninda gelmesi dilerim![]()