2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kixlar 11 ocakta dogum yapmistim kanamam hala devam ediyor gunluk 1 ped kullaniyorum. Benim gibi olan var mi

Ben tam 45 gun sürdü kanamam, yoğunlaştığı ve azaldığı günler oluyordu tabi
Benim 30.gunum, esimin annesii biraz once, cok surmus senin dedi, bir anda korku basti icimi, bir yakinimizdogum sonrasi uzun suren kanamadan kanser oldugunu ogrenmisti canim cok sikildi, hic biticek gibi de durmuyor, kipkirmizi iki uc yemek kasigi kan geliyor her gun

Ne renk geliyor peki, benim domates kirmizisi gibi pihti yok, seninde oyle mi
Bazen kırmızı bazen de kahve rengi . Az az. 30 günü doldurdum. 10 gün daha sürer heralde.
Benim takıldığım şey sol göğsümdeki mercimek & fındık içi büyüklüğünde sertlik. Normal mi onu da bilmiyorum. Sende de var mı?

Bazen kırmızı bazen de kahve rengi . Az az. 30 günü doldurdum. 10 gün daha sürer heralde.
Benim takıldığım şey sol göğsümdeki mercimek & fındık içi büyüklüğünde sertlik. Normal mi onu da bilmiyorum. Sende de var mı?
Ben de yok ama sertlik normal degil diye biliyorum, istersen bi doktora git bosverilicek bir sey degil

Biz 46 günlüguz sarılık olduk sarılık yüzünden hep uyudu ememedi kilo alımı olmadığı için mama verdim bizim sarılık uzadı 1 aylik olunca gecti bu esnada mama takviyesi arttı siringayla 30cc kolay veriliyor 60 olunca siringayla veremedim biberonla verdim ama beni bırakmadı hala emiyo ama sutum az çoğalmadı gitti

İlk günler sarılık değeri kaçtı ki 46 günlükken mi değer yükseldi? Uyanmasa da zorla uyandırıyorum ben altını açıyorum şapka eldiven çıkarıyorum tabi sonrasında kızarak emmeye başlıyor sonra sakinleşiyor

Yani dokununca sertlikler var bende de ama cok belirgin bisey degiller , bilemedim ki belki sninkde oyle bisey

çok güzel özetlemiş arkadaşlar izleyin çok güzel anlatmış doktor ergonomik kanguru almamıştım Ama bendeki Kangurunun Sırt ve boyun desteği de var her yeri yumuşacık zaten bacak kısmı da geniş değil bacak ayırınca zaten kalça çıkıklığı olmazmış Artık başlayabilirim kızımı koydum çok sevdi güldü falan hatta. Eşim çok istiyor kanguru ile gezmeyi havalar,açsa da çıksak:emir_bebek:

Canm biz de bugün kanguru almaya karar verdik ne marka almıştınız?Yazdıysan kaçırdım ben

T tanem-tane20 ben ayırt etmeden herşeyi yiyorum canım
Enguzelini sen yapiyorsun gercekten hani dikkat ettik ne oldu ayaklarim sallamaktan agridi kafam supurge sesinden mafolmus durumda goZum acik daliyorum uyumak istiyorum
Hani soyle oglene kadar anca kesecek :-)

Memedeki sertlik bende de oldu sağ göğsümde tam meme ucunun yanında mercimek büyüklüğünde. Sonra kendi kendine geçti. Kv ye sormuştum süt kanalı şişmiştir normal dedi kendi kendine geçince korkum da geçti sende ne süredir var

Benim 30.gunum, esimin annesii biraz once, cok surmus senin dedi, bir anda korku basti icimi, bir yakinimizdogum sonrasi uzun suren kanamadan kanser oldugunu ogrenmisti canim cok sikildi, hic biticek gibi de durmuyor, kipkirmizi iki uc yemek kasigi kan geliyor her gun
Yok canım daha neler bitiyor merak etme hiç azaldığı günler olmuyor mu her gün yoğun mu

Bnmde kanamam btti amaa arada sari tonunda geliyor 2 gun gelmiyor misal sonra akiveriyor,:D anlmadim adet mi ki

40. Güne kadar normal kabul edildiğini biliyorum ben. 2-3 yemek kaşığı çok değil bence ilk zamanlara göre daha az değil mi bu miktar

Kızlar aranızda boba marka kanguru kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? 4g modelini almayı düşünüyoruz ama emin olamadık internet yine kafa karıştırdı :kahve:

Back
X