2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
tethyss tethyss ya canim bende de 2 3 gundur yesil cimen yesili kaka var ben griptim onunda byrnu tikandi arada oksuruyo enfeksiyondan mi olurmus gibi bende tedirginim senin sikayetler neydi
Canım bizde yesil,mukuslu kaka dışında hiçbir belirti yoktu. Ne bir huysuzluk,ne ateş, ne ishal... Hiç birşey yoktu. 6 gun surunce doktoru aradim. Doktor salgin oldugunu soyledi oyle aldim.

Canım bizde yesil,mukuslu kaka dışında hiçbir belirti yoktu. Ne bir huysuzluk,ne ateş, ne ishal... Hiç birşey yoktu. 6 gun surunce doktoru aradim. Doktor salgin oldugunu soyledi oyle aldim.
tam da bukonu ustune sımdı kızımım altını actım hafıd pembe kan ve yesıllı. ama ben üşütmekten şüphelenıyorum dun pıknıge gıttık devam ederse kontrolde tahlıl yaptırcam. emmede sıkıntı yok kusma yok gaz yok 3.aydan sonra alerjı olmazmıs genelde ıns üşütmektendır. bugun 4kez kaka yaptı dgerlerı cok normaldi

Bizde tahlil verdik yarin sonuçları gostericem bakalim bisey cikmaz insllah biz bide ustune oksurugimuz var ilac kullaniyoriz malesef

ben yemek konusunda kıtaba üşenrm bakmaya oldum olası. tel. daha kolay dunya mutfagına hakımız tel.de kıtap da güzel ama bn alırsam eminim ki cok bakmadan telden devam ederım. bu tür uygulamalar var ücretli. onlardan yüklemeyi düşünüyorum telefonum da kızım gb 7/24benımle😅
Kesinlikle brnde hem cok guzel paylasim yapansayfalar uygulamalar var dedigin gibii ay hele bi 5 6 aylar gelsinn dee

Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 A anneveoglusu tethyss tethyss mevsiminegore mevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum :D bsebse bsebse

Gece 2 de sağdığım sütü bugün veremedim dolapta duruyor. Yarın verebilir miyim? Nette 3 gün diyor da bişey olmaz değil mi anneler

Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 A anneveoglusu tethyss tethyss mevsiminegore mevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum :D bsebse bsebse
3 numara kullanıyorum. Haftaya 4 e gecerim. Bebeğimi sıkmaması önemli

kizlar 62 günlük olduk.ve hala asilarimiz yapılmadı.sağlık b.vermiyormus bu ne biçim saçmalık.eczanelerde olsa kendim aldirip yaptıracağım.bizim zatürre gecmisligimiz var ve bu aşıların hemen yapilmasi lazim! bakıyorum genel olarak bütün şehirlere veriliyor.ama niye bizim aile hekimligine verilmiyor anlamış değilim.
Cimer e ve sağlık bakanlığı hattına şikayet et canım..

Kuzum oksuruk varsa mutlaka doktora gotur benimkinde de ehe ehe diye baslamisti sonra saglik ocagina goturdum uzmana gotur dedi catallasma var uzmana gittim antibiyotige baslatti 2 gub sonra kontrol hatta oksuruk con onemliymis gecmezse artik nolcak bilmiyorum
Benim kızım da öksürüyor, hemde koca insan gibi sanki boğazı balgamlı gibi. Doktorumuz antibiyotik vermedi ateş ve iştah takibi yapalım dedi. Bol bol anne sütü vermeye devam et dedi. Hangisi daha iyi bilemedim vermesi mi vermemesi mi. Azaldı gibi öksürüğü ama keyfi yerinde iştahı da keza öyle o yüzden endişelenmedim hiç ama bilemedim şimdi

Gece 2 de sağdığım sütü bugün veremedim dolapta duruyor. Yarın verebilir miyim? Nette 3 gün diyor da bişey olmaz değil mi anneler
Bir şey olmaz canım, sağdığın sütü dolabın iç kısmına koy ama. Kapak kısmında durmasın. Kapakta olunca aç kapa yaptığımızda ısı farkından ötürü daha çabuk bozuluyormuş

Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 A anneveoglusu tethyss tethyss mevsiminegore mevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum :KK70: bsebse bsebse
Prima premium care 2 no kullanıyoruz elimdeki paket bitince bende 3 e geçeceğim sanki küçük gelmeye başladı, 5.900 gr bebişim, 2 no üzerinde 8 kilo diyor ama asla gitmez o kadar

Benim kızım da öksürüyor, hemde koca insan gibi sanki boğazı balgamlı gibi. Doktorumuz antibiyotik vermedi ateş ve iştah takibi yapalım dedi. Bol bol anne sütü vermeye devam et dedi. Hangisi daha iyi bilemedim vermesi mi vermemesi mi. Azaldı gibi öksürüğü ama keyfi yerinde iştahı da keza öyle o yüzden endişelenmedim hiç ama bilemedim şimdi
Benimkinden direk balgam da geliyor yesil kaka burun tikabikligi hepsi bi araya gelince normalde sadece bitkisel bi surup vermisti sonradan bi ilc daha yazicam dedi cok onemli ilerlememesi gerekiyo dedi takip artarsa sikintu ilaclar azaltirsa dedj korkcak bisey yok ama yinede yaron kontrol var

Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 A anneveoglusu tethyss tethyss mevsiminegore mevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum :KK70: bsebse bsebse
ben 3bedene gectım 2hafta once canm 6,10kg olan. o kıloya takılma zaten bellı edıyor kendini bez ız yapıyor bebısın bacaklarında fln gec bence de

Kesinlikle brnde hem cok guzel paylasim yapansayfalar uygulamalar var dedigin gibii ay hele bi 5 6 aylar gelsinn dee
evet yaaa dr lar 6ay dııyor ama cogu kişi 5de gecıyor ek gıdaya ben de oyle dusunuyrm yaz olcak zten kızıma karpuz suyu fln verıcemmm:)

Prima premium care 2 no kullanıyoruz elimdeki paket bitince bende 3 e geçeceğim sanki küçük gelmeye başladı, 5.900 gr bebişim, 2 no üzerinde 8 kilo diyor ama asla gitmez o kadar
Emin ol ben 3 takınca anladim sikip duruyomusum bebegimi sleepy kullaniyorum molfix takiyorum bazen prima massallahi var popisi bez secmiyo , simdi molfix mi kullansam bilemedim onda da az once 3 no da bariyer kisimlardan ince suyu gecmis sleepy buyuttum nakayim ayni sorun olacak mi yine 4 no da 7 den basliyo mesela 7 ye ne kaldi surda ona mi gecmek gerekir yakin zamanda acaba

Back
X