2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ooo ben burdaki medical parka gitsem varya daha cok cikardi. 180 muayenesi oranin asla kurus icin bile bekliyolr

Kizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl
4000 mi ohaaaa desem ayıp olur mu bugün arkadaşım doğum yapicak belki de şimdiye yaptı 1100 fiyat normal de ayni sezeryan da şaştım kaldım şuan ben ilk doğumu devlette yaptım para da vermedim bu gidişle bunu da devlette doğum yaparım Allah izinveririse

bu arada birşey dicem ben hic bir şekılde aclik hisetmiotum zorunlu oldugum ıcın yıorum tiksinme oldu yirceklere bulantılarım yok hamilelik belırtısı olarak tek gogus agrıdı var

Ben de mecburen yiyorum yoksa daha canım hiç bişey çekmedi diyebilirim bulantılar başladı ama göğüslerim halaa çok acıyo

Aynen. Cnn bildigim nornal dogumun daha ucuz oldugu ama burda hic farki bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…