2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim de genel tahlllerimi yaptı doktorum dün sonuçlar için aradığımda dahiliye uzmanına b görün dedi tsh 2 buçuktan yüksek çıkmış cuma gidicem inş kötü bişey yoktur korktum açıkcası

Kizlarr hep diyosunuz ya su haftalari bi atlatsak diye sonra bulantilar biticek diye.. nezaman o haftalar. Ben daha toplasan 7 8 kere kusmusumdur. Ee o haftayada geldiysem gectimi yani
Canım 4.ayda yüzde 90 geçer bulantılar hamileliğin en güzel zamanları başlar taki 8.aya kadar.o zmanlar da zor geçer son günler olduğu için

VALLA BEN ESKİ SEMTİME YAKIN BİR HASTANEYE GİDİYORDUM ..DOĞAN HASTANESİ...K.ÇEKMECE DE CANIM AMA SANIRIM BAHÇELİEVLER MEDİKAL PARK A GEÇECEM....
Bende bahcelievler medical parka hamililikten once gtmjstim direk bi doktor duydum da gttim. Megerse tup bebek merkezinin icinde olan doktormus. Tup bebek yapicam zannedip iyice ilgilendiler. Sonra bakti benm alakam yok bide cok pahali biraktim orayi. Medicanaya gectim

MUAYENE ÜCRETİ 230 TL.... KİMBİLİR DOĞUM NE KADAR HİÇ SORMADIM CANIM.....

canım kemoterapi hastalarının bulantısı aşırı fazla olduğu için yazıyolar o yüzden öyle demiştir doktor. kemoterapiyle hiç alakası yok korkma, gebelere bulantı için verilen ve çözüm sağlayan bulantı ilacı.

Cnm şimdi gördüm tşk ederim artık sabah kalkarkalmaz agzıma bişiler atıyorum akşamda mutlaka bşiler yiyorum acıktıgım anda midem bulanmaya başlıyor

Kizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl

of çokmuş ya.

Ay anlamıyorum neden oluyo kuzum bak karnım böle kalkıp iniyo ama nefes gibi değil atıs tak tak tak neden acaba

canım merak etme oradan bizim büyük atardamarlarımızdan birisi geçiyor, bastırınca herkes hisseder zaten, bu ara rahim büyümesinden dolayı belki daha yüzeye yaklaşmıştır ama hiç sıkıntı yok. normalde vardır zaten o damarımız.

BAKTIM ŞİMDİ BAHÇELİEVLER MEDİCANA DA BAYAN KADIN DOĞUMCU VARMIŞ .. BİRDE ORAYA BAKARIM OLMAZSA CANIM...
Benmkki erkek düzgün bey cok memnunum.biraz yogun tabi ama.bayanda cok iyi diyolar. Denemekte fayda var cnm medicalparkta polip operasyonuna 4500 dediler medicanada 3000 orasi hep bir tık üstte memoriali hic soylemiyorm bile

Benmkki erkek düzgün bey cok memnunum.biraz yogun tabi ama.bayanda cok iyi diyolar. Denemekte fayda var cnm medicalparkta polip operasyonuna 4500 dediler medicanada 3000 orasi hep bir tık üstte memoriali hic soylemiyorm bile
MEMORİAL FENA YA .... :))) DÜZGÜN KORKMAZ MI BEN ERKEKLERDE RAHAT EDEMİYORUM YA ...BİDE DOKTOR OPERATÖR OLMALI ÇÜNKÜ DOĞUMA DA GİREBİLİYOR KENDİ YAPTIRIYOR .. DİĞERLERİ AMELİYATA GİREMİYORMUŞ..

BAYAN 2 TANE VAR HANGİSİ İÇİN İYİ DİYORLAR CANIM..

kadın doğumcuların hepsi operatör doktordur zaten, op.dr. olmayan kadın doğumcu olmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…