2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende bitek duzgun beye gidebiliyrom. Okdar relax rahat bir adam ki asla telasi yok. Aynen dedigin gibi operatir oyuzden diger doktordan biraz daha pahali dogum fiyaati onun. Polip ameliyatimida o yapti

OLUYOR CANIM...O ZAMAN ÜNVAN NEDEN ALMAYA ÇALIŞIYORLAR BEN SEZERYANDAN BAHSEDİYORUM..NORMAL DOĞUM DEĞİL..

kadın doğumcu arkadaşıma soracağım, normal/sezaryen farketmez doktorlar kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, doğumun şekli ne olursa olsun.

sadece kadın hastalıklarında ilerleyen doktorlar var, tüp bebekte ilerleyen doktorlar var, ya da doğum alanında ilerleyenler var. o yüzden sadece normal doğum yaptırabilen kadın doğumcu sezaryen yapabilen kadın doğumcu diye bi ayrım yok.

Operatör doktor terimi ise, cerrahi branşlarda yer alan, yani ameliyat yapılan branşlardaki doktorları ifade etmek amacı ile kullanılmaktadır. Kadın hastalıkları ve doğum branşı da ameliyatları olan bir branş olduğundan dolayı operatör veya operatör doktor (kısaca Op. Dr.) tanımı, ismin başına getirilir. Aynı zamanda tüm kadın doğum uzmanları, operatör doktordur.

Ameliyat yapılmayan branşlardaki (dahiliye, dermatoloji, nöroloji, kardiyoloji gibi..) doktorlar için operatör doktor ifadesi yerine uzman doktor ifadesi kullanılmaktadır.

ufak bir bilgi, hatalı bilgi yüzünden yanlış iş yapılmasın.

BEN SİZİNLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..AMELİYAT OLAYINDAN BAHSETTİM BENDE KENDİ SORDUĞUMA ALDIĞIM CEVABA GÖRE YAZDIM...

Ahahah vip secersen evet ama benden once dogum yapical bi kadin konusuyodu ona anlattilar. Normal buyuk odalarda var dedi. Sadece icinde masasi yok dedi. Yani erken kapan yer ayirtan kapiyo sanirim
SORARIM ONU...BÜYÜK ODA DAN ZİYADE NORMAL ODALAR ÇİFT YATAKLI MI PEKİ :))) VİP ALIR AYNI ODADA YATARIZ :)))

H
SORARIM ONU...BÜYÜK ODA DAN ZİYADE NORMAL ODALAR ÇİFT YATAKLI MI PEKİ :))) VİP ALIR AYNI ODADA YATARIZ :)))
Ehehhe tum odalar tek yatak cnm. Benm polipte gittimde sabahtan 6ya kadar odada kaldim normal odaydi ama gayet buyuk ve ferahti. Suslemeyede yeticek yer vardi. Ama baska bi arkadasm dogum yapti oda normal oda ama daracik odaydi. Iste burda sezaryanin avantaji oluyo nezman yapcagin belli oldugu icin hemen erkenden yer ayirtabilirsin. Normal dogunlar biraz sansa kaliyo

Ahahah vip secersen evet ama benden once dogum yapical bi kadin konusuyodu ona anlattilar. Normal buyuk odalarda var dedi. Sadece icinde masasi yok dedi. Yani erken kapan yer ayirtan kapiyo sanirim
ŞAKA Bİ YANA EK YATAK OLMALI ODADA...NORMALLER TEK YATAKLI DİMİ..VİP İN ÖZELLİĞİ NEDİR ONLARIN AÇILIMINDA Kİ

BAK O GÜZEL TARİH BELLİ OLUNCA ODAYI KAPMAK

BAK O GÜZEL TARİH BELLİ OLUNCA ODAYI KAPMAK
Aynen cnm vip odayi kadin almiyacagi icin pek sormadi ama 1 tane varmis zatn baya buyuk herlde masasi falan herseyi var dedi. Suslemek icin. Digerlerinde yok dedi. Ama.bi sekilde tanidik falan masada aliniyo arkadasim isteye isteye getirtmisti masa. Azcim laf yapmak lazim boyle yerlerde ticarethane cunku

GİDİNCE SORUP ÖĞRENMELİ :))) SENİN KAN TESTLERİ YAPILDI MI RANDEVUN NE ZAMAN .. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…