- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.801
Bende bitek duzgun beye gidebiliyrom. Okdar relax rahat bir adam ki asla telasi yok. Aynen dedigin gibi operatir oyuzden diger doktordan biraz daha pahali dogum fiyaati onun. Polip ameliyatimida o yaptiMEMORİAL FENA YA .... :))) DÜZGÜN KORKMAZ MIBEN ERKEKLERDE RAHAT EDEMİYORUM YA ...BİDE DOKTOR OPERATÖR OLMALI ÇÜNKÜ DOĞUMA DA GİREBİLİYOR KENDİ YAPTIRIYOR .. DİĞERLERİ AMELİYATA GİREMİYORMUŞ..
OLUYOR CANIM...O ZAMAN ÜNVAN NEDEN ALMAYA ÇALIŞIYORLARkadın doğumcuların hepsi operatör doktordur zaten, op.dr. olmayan kadın doğumcu olmaz ki?
Bitane genc vardi cnm sanki oydu. Hatta intgramdan takip ediyorm onu gayet ilgili gorunuyo instagramnia bi bak adi gönulBAYAN 2 TANE VAR HANGİSİ İÇİN İYİ DİYORLAR CANIM..
EVET GÖNÜL ÇİMEN ...TAMAM Bİ SONRAKİ MUAYENEYE ONA ALAYIM BAKAYIMBitane genc vardi cnm sanki oydu. Hatta intgramdan takip ediyorm onu gayet ilgili gorunuyo instagramnia bi bak adi gönul
Hadi bakalim hayrlisi cnm yanliz gunumzde ayni ayni gunlerde yan yana odalarda olurmusuzEVET GÖNÜL ÇİMEN ...TAMAM Bİ SONRAKİ MUAYENEYE ONA ALAYIM BAKAYIM
Hic onemi yok onlarn dr da dedi herkes ayni deil haftaya carsamba insallah
AHAHHAHAHA :)) VALLA ÇOK DEĞİŞİK OLURDU SANIRIM :)) GÜZELDE OLURDU..DOĞUM NE KADARMIŞ ORDA PEKİ ?Hadi bakalim hayrlisi cnm yanliz gunumzde ayni ayni gunlerde yan yana odalarda olurmusuz
Duzgun bey icin sordum 2019 da degisicek ama suan normal.dogum 4000 sezaryan 4500 dediler. Normal oda gecelik 500 vip 1000AHAHHAHAHA :)) VALLA ÇOK DEĞİŞİK OLURDU SANIRIM :)) GÜZELDE OLURDU..DOĞUM NE KADARMIŞ ORDA PEKİ ?
OLUYOR CANIM...O ZAMAN ÜNVAN NEDEN ALMAYA ÇALIŞIYORLARBEN SEZERYANDAN BAHSEDİYORUM..NORMAL DOĞUM DEĞİL..
4500 E 1000 Mİ EKLEYECEĞİZ YANİ :)Duzgun bey icin sordum 2019 da degisicek ama suan normal.dogum 4000 sezaryan 4500 dediler. Normal oda gecelik 500 vip 1000
Ahahah vip secersen evet ama benden once dogum yapical bi kadin konusuyodu ona anlattilar. Normal buyuk odalarda var dedi. Sadece icinde masasi yok dedi. Yani erken kapan yer ayirtan kapiyo sanirim4500 E 1000 Mİ EKLEYECEĞİZ YANİ :)
BEN SİZİNLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..AMELİYAT OLAYINDAN BAHSETTİM BENDE KENDİ SORDUĞUMA ALDIĞIM CEVABA GÖRE YAZDIM...kadın doğumcu arkadaşıma soracağım, normal/sezaryen farketmez doktorlar kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, doğumun şekli ne olursa olsun.
sadece kadın hastalıklarında ilerleyen doktorlar var, tüp bebekte ilerleyen doktorlar var, ya da doğum alanında ilerleyenler var. o yüzden sadece normal doğum yaptırabilen kadın doğumcu sezaryen yapabilen kadın doğumcu diye bi ayrım yok.
SORARIM ONU...BÜYÜK ODA DAN ZİYADE NORMAL ODALAR ÇİFT YATAKLI MI PEKİ :))) VİP ALIR AYNI ODADA YATARIZ :)))Ahahah vip secersen evet ama benden once dogum yapical bi kadin konusuyodu ona anlattilar. Normal buyuk odalarda var dedi. Sadece icinde masasi yok dedi. Yani erken kapan yer ayirtan kapiyo sanirim
Ehehhe tum odalar tek yatak cnm. Benm polipte gittimde sabahtan 6ya kadar odada kaldim normal odaydi ama gayet buyuk ve ferahti. Suslemeyede yeticek yer vardi. Ama baska bi arkadasm dogum yapti oda normal oda ama daracik odaydi. Iste burda sezaryanin avantaji oluyo nezman yapcagin belli oldugu icin hemen erkenden yer ayirtabilirsin. Normal dogunlar biraz sansa kaliyoSORARIM ONU...BÜYÜK ODA DAN ZİYADE NORMAL ODALAR ÇİFT YATAKLI MI PEKİ :))) VİP ALIR AYNI ODADA YATARIZ :)))
ŞAKA Bİ YANA EK YATAK OLMALI ODADA...NORMALLER TEK YATAKLI DİMİ..VİP İN ÖZELLİĞİ NEDİR ONLARIN AÇILIMINDA KİAhahah vip secersen evet ama benden once dogum yapical bi kadin konusuyodu ona anlattilar. Normal buyuk odalarda var dedi. Sadece icinde masasi yok dedi. Yani erken kapan yer ayirtan kapiyo sanirim
BAK O GÜZEL TARİH BELLİ OLUNCA ODAYI KAPMAKH
Ehehhe tum odalar tek yatak cnm. Benm polipte gittimde sabahtan 6ya kadar odada kaldim normal odaydi ama gayet buyuk ve ferahti. Suslemeyede yeticek yer vardi. Ama baska bi arkadasm dogum yapti oda normal oda ama daracik odaydi. Iste burda sezaryanin avantaji oluyo nezman yapcagin belli oldugu icin hemen erkenden yer ayirtabilirsin. Normal dogunlar biraz sansa kaliyo
Aynen cnm vip odayi kadin almiyacagi icin pek sormadi ama 1 tane varmis zatn baya buyuk herlde masasi falan herseyi var dedi. Suslemek icin. Digerlerinde yok dedi. Ama.bi sekilde tanidik falan masada aliniyo arkadasim isteye isteye getirtmisti masa. Azcim laf yapmak lazim boyle yerlerde ticarethane cunkuBAK O GÜZEL TARİH BELLİ OLUNCA ODAYI KAPMAK
GİDİNCE SORUP ÖĞRENMELİ :))) SENİN KAN TESTLERİ YAPILDI MI RANDEVUN NE ZAMAN .. ?Aynen cnm vip odayi kadin almiyacagi icin pek sormadi ama 1 tane varmis zatn baya buyuk herlde masasi falan herseyi var dedi. Suslemek icin. Digerlerinde yok dedi. Ama.bi sekilde tanidik falan masada aliniyo arkadasim isteye isteye getirtmisti masa. Azcim laf yapmak lazim boyle yerlerde ticarethane cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?