- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.821
Ogren bakalim cnm banada yaz. Ben 5 haftalikken gttim ilk kese gordu testler verdi. Orda pahali diye devlete yaptirio gotrudum temiz cikti hepsi. Cumarteside kalp atisi duyduk. 4 agustosada ikili tarama randevusu verdi ozman gidicem bidaha. Oda 180 falan sanirmGİDİNCE SORUP ÖĞRENMELİ :))) SENİN KAN TESTLERİ YAPILDI MI RANDEVUN NE ZAMAN .. ?
BENİDE AYIN 12.SİNDE ÇAĞIRDI ENSE ÖLÇÜMÜ VE TAHLİLLERİN SONUÇLARIN ABAKMAK İÇİN SONRA 12.HAFTA DA 2 Lİ TARAMA VAR DEDİ..ONDAN SONRA AYDA BİR GÖRÜŞECEZ FALAN DEMİŞTİ..Ogren bakalim cnm banada yaz. Ben 5 haftalikken gttim ilk kese gordu testler verdi. Orda pahali diye devlete yaptirio gotrudum temiz cikti hepsi. Cumarteside kalp atisi duyduk. 4 agustosada ikili tarama randevusu verdi ozman gidicem bidaha. Oda 180 falan sanirm
Aynen kuzum pazartesi randevum var gidince sorarımSanmıyorum aslında tam bilmiyorum canım ama kadın doğumcunq git en iyisini o bilir
Aynen cnm sorun olmazsa artik ayda 1 ins ikili taramayi hayirlisiyla geciririz hepimizBENİDE AYIN 12.SİNDE ÇAĞIRDI ENSE ÖLÇÜMÜ VE TAHLİLLERİN SONUÇLARIN ABAKMAK İÇİN SONRA 12.HAFTA DA 2 Lİ TARAMA VAR DEDİ..ONDAN SONRA AYDA BİR GÖRÜŞECEZ FALAN DEMİŞTİ..
AMİN CANIM...BENİM TAHLİLLERDE TEMİZ ÇIKAYDI Bİ..Aynen cnm sorun olmazsa artik ayda 1 ins ikili taramayi hayirlisiyla geciririz hepimiz
biz adanalilar olarak eskimo deriz hepiniz anlarsiniz sandimEskimo ne canm
Ay gerçekten mi çok rahatladım kzuum randevu aldım gidicem zaten bugün çok korktumof çokmuş ya.
canım merak etme oradan bizim büyük atardamarlarımızdan birisi geçiyor, bastırınca herkes hisseder zaten, bu ara rahim büyümesinden dolayı belki daha yüzeye yaklaşmıştır ama hiç sıkıntı yok. normalde vardır zaten o damarımız.
Canım süt su bal karıştırıp plastik bardaga koyup buzluga atiyorum yani istedigin herseyle yapabilirsin hem baya oyaliyoAa o ne ki? tarif alsam? su'dan tiksinir mi insan? tiksiniyorum
Moon büyük harfle yazmak yasak, haberin olsun.BEN SİZİNLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..AMELİYAT OLAYINDAN BAHSETTİM BENDE KENDİ SORDUĞUMA ALDIĞIM CEVABA GÖRE YAZDIM...
İŞ YERİNDEYİM YA UNUTUYORUM...dikkat etmeye çallışırımMoon büyük harfle yazmak yasak, haberin olsun.
BEN SİZİNLE POLİMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM..AMELİYAT OLAYINDAN BAHSETTİM BENDE KENDİ SORDUĞUMA ALDIĞIM CEVABA GÖRE YAZDIM...
Ay gerçekten mi çok rahatladım kzuum randevu aldım gidicem zaten bugün çok korktum
Canım süt su bal karıştırıp plastik bardaga koyup buzluga atiyorum yani istedigin herseyle yapabilirsin hem baya oyaliyo
Canim kemoterapi hastalarinin bagisikliklari o kadar düşüyorki zarari olacak ilaci zaten onlara veremezler normal zamanlar icin gebelik disi bulantilar icin cok güzel bir mide bulantı ilaci uzerine tanimam dene bence ise yariyorsa kullan bende ise yaramadı druna danis tabi yine ama ben cok dr degismek zorunda kaldim zararli diyen gormedimgünaydın kızlar dün kusmaktan maffoldum 5 kez kusmuşumdur ,bi ara ağlıyorum artık,baktım gecicek gibi değil hastaneye gittim serum yedim,serumun etkisi bugün süŕüyo o yüzden bugünde daha kusmadim.ordaki doktor mide yanması için goviscon mide bulantısı için zofran yazdı,zofran kemoterapi gören kanser hastalarına veriliyormuş bebeğe hiç bi zararı yok dedi,ben kendi doktoruna danışirim yinede ,bide bekliom bakım mide bulantilari dayanilmicak gibi olcak mi yine
size yanlış bilgi verilmiş deseniz ..daha mantıklıpolemik için yazmadım zaten, insanlara yanlış bilgi verdiğiniz için yazdım.
size yanlış bilgi verilmiş deseniz ..daha mantıklı
neyse uzatmayalım istersen, kendinden çok emin bi şekilde konuştuğun için yazmak istedim bende, ortada bi yanlış/yanlış anlaşılma vardı, düzelsin diye.
Bende eskimo ne diye sorunca şaşırdım arkadasa biz kucukken yapardik evde demek ki bize adanaya özgübiz adanalilar olarak eskimo deriz hepiniz anlarsiniz sandimcanim süt su bal plastik bardaga koyup karistiriyorum buzluga atip dondurup yiyorum
Ayy bana Bi şeyler oluyor bayilacamAynen. Cnn bildigim nornal dogumun daha ucuz oldugu ama burda hic farki bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?