2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
GİDİNCE SORUP ÖĞRENMELİ :))) SENİN KAN TESTLERİ YAPILDI MI RANDEVUN NE ZAMAN .. ?
Ogren bakalim cnm banada yaz. Ben 5 haftalikken gttim ilk kese gordu testler verdi. Orda pahali diye devlete yaptirio gotrudum temiz cikti hepsi. Cumarteside kalp atisi duyduk. 4 agustosada ikili tarama randevusu verdi ozman gidicem bidaha. Oda 180 falan sanirm

BENİDE AYIN 12.SİNDE ÇAĞIRDI ENSE ÖLÇÜMÜ VE TAHLİLLERİN SONUÇLARIN ABAKMAK İÇİN SONRA 12.HAFTA DA 2 Lİ TARAMA VAR DEDİ..ONDAN SONRA AYDA BİR GÖRÜŞECEZ FALAN DEMİŞTİ..

Ay gerçekten mi çok rahatladım kzuum randevu aldım gidicem zaten bugün çok korktum

Kızlar Doğum sekli hakkında konusmussunuz sanırım ben normal yaptım gazımla ve taktiklerimle etrafımdaki herkeside normal yaptırdım hahahahahdogum zamanı yaklaşınca konuşuruz çok araştırmıstım normal için yani düsük tehlikem olmasına rağmen istiyodum bide benim alerjim var mesela anestezi ilaçları bana yasak normal uyuşma ilaçları yasak doktor korkma ama normal Doğum için çabalasan sizin için daha iyi olur demistizor oldu ama normal olduinsallah bunuda fırlatırım

Canim kemoterapi hastalarinin bagisikliklari o kadar düşüyorki zarari olacak ilaci zaten onlara veremezler normal zamanlar icin gebelik disi bulantilar icin cok güzel bir mide bulantı ilaci uzerine tanimam dene bence ise yariyorsa kullan bende ise yaramadı druna danis tabi yine ama ben cok dr degismek zorunda kaldim zararli diyen gormedim

Aynen. Cnn bildigim nornal dogumun daha ucuz oldugu ama burda hic farki bile yok
Ayy bana Bi şeyler oluyor bayilacam
Bir yıllık ev kiram o benim ben devlete devam edim tanıdık arkadaş vardı doktorum da iyi ilk doğumda da ilgilenmişti yardımcı olmuştu özel odamda vardı şuan karar verdim doktoruma devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…