2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktor bulabilmek cok onemli cnm ben biraz evhamliyim devkettki kalabalik odalari gectim o curcunaya dayanamam. 4 yil vajinusmustan sonra yeni atlattik bide. Doktorun ozel ilgisi olmasinlazm bana devkettiler pek ilgilenmeden sallladi.

Hic korkma cnm bnle birebirbaynisin bnde bgun gittim dr a 6+4 musum hic sknti yo cok skur ve bndede hamilelik belrtileri yk smdiden snra baslayabiliyor bazilarin ise hic olmayabiliyor
teşekkür ederim arkadaşım.. hayırlı olsun allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı bize inşallahh

Bebişimiz sanırım bizimle değil
Bugün 8+1 hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı kalp atışı yok doktor çok rahat ve samimi bir şekilde olabilir böyle şeyler diye haftaya bugün yine çağırdı
Yolk sac şekli güzelmiş boyutu 2 küsür milimmiş eğer 5 milimin üzerinde olursa ve kalp atışı olmazsa patolojik diyebiliriz dedi

Cnmmm baska doktoradami gorunsen hemen

1 HAFTA SONRA KESİN BELLİ OLUR CANIM...KALBİNİ BOZMA

Canim ya atar inşallah baska bi yerede gorun bi istersen

inşallah haftaya görürsünüz kalp atışını

yine de bi başka doktora görünmekte de fayda var tabi.

Canım kalp atışı için ilk randevundu dimi? İnşallah 1 hafta sonra güzel haberler almak nasip olur

Hiç duymuş muydun canm kalp atışını eğer hiç duymadıysan geç döllenme olabilir. Inşallah oyledir haftaya gidince duyarsın insallah. Doktorlar o kadar rahat söylüyor ki zaten.

Bence hemen alternatif bi doktora görün canım bekleme hiç

belki gec dollenmedir canım gönlünü ferah tut

Canım 9 haftalıkken de duyulabiliyor. Bi kaç tanıdıgımızın öyle olmuştu. Dur bakalım hayırlısıyla iyi haberini alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…